.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Варна

Спешно отслабване

здравейте! снимките говорят,казвайте упражнения
    кракът ми --> http://www.skatafka.com/download.php...d2bee58d26522e
    коремчето ми --> http://www.skatafka.com/download.php...6308b631801235

ПП-Искам да отслабна до средата на юни

Град
    Хасково
    Ти луда ли си или си ненормална бе момиче... Ако си намалиш крака още малко и най- вероятно е да ти заприлича на скелет. Корема ти си е супер само му трябват малко коремни преси и тва е... А и като те гледам не ми изглеждаш на повече от 14-15 така че недей се захваща. Прави си пресички и не се занимавай с глупости!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    бягай по 30 минути на ден в парка
    пий повече течности
    яж повече плодове и зеленчуци
    спри сладкото

Град
    Варна
    всъщност съм на 13 (скоро навършени) висока съм 157 и тежа 51 кг ...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    кой ви излъга, че диетите не се съчетават със спортуване?

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    на 13 в никакъв случай не ти трябва бързо отслабване, даже и никакво отслабване не ти трябва.. Нали ти казах - супер са ти краката. Но ако искаш да се храниш зравословно - сладкото и газираното много рядко ги консумирай. чипсове и такива глупости + хамбургери и дюнерчета - тях пък изобщо. всичко друго си яж по нормално и по 1 филийка хляб на ядене и упражнения и това е

Град
    Варна
    а някакви упражнения да ми препоръчате

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами и аз съм на 13 висока съм 1.61 и съм 50 килограма... просто ходя на фитнес тестени работи по принцип не ям... реших миналата година да ги спра до максимално но когато ми се прияде може да си хапна но в малко количество но това е рядко. Ходи на фитнес всеки ден...разгледай малко програми в интернет и предимно наблегни на коремните преси или тичане, ако не ти се ходи на фитнес и ако ще ядеш сладко го яж до времето когато започваш тринировка препоръчвам ти до към 1-2 часа на обяд след това след тринировка яж салатка,шунка,кашкавал,бял месо аз ям от това... не прекалено късно а вечерята я избягвай... сладко си позволявам например 1 вафличка или кексче нещо такова защото иначе ми пада кръвното... Стига да имаш воля може да смъкнеш бързо... но внимавай все пак защото знаеш какви болести можеш да си причиниш ..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Хора,това с килограмите е много отнисително.Ти примерно си сравнително ниска и си 50 кила,а аз съм 177 и пак съм толкова,но изглеждаме горе долу еднакви.Така че не се панирай за килограмите,да не говорим,че излгеждаш супер.А ако искаш да се стегнеш още просто трябва да псортуваш и се храни здравословно.С такава комбинация никога няма да имаш никакви притеснения относно теглото и външния вид.

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    бягай по 30 минути на ден в парка
    пий повече течности
    яж повече плодове и зеленчуци
    спри сладкото
    +Повече коремни преси.
    Аз съм 164 и 50.
    Ходя всеки ден на фитнес.
    (С баща спортист ни е лесно)
    Справям се някак и с храната.
    И все пак си малка,просто се
    старай да спортуваш повечко
    и след време ще си доволна!
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

краката са ти добре, проблема ти е корема.
    с коремни преси нищо няма да направиш, защото първо трябва да стопиш мазнините, после да стягаш. така че прави кардио - карай колело, тичай или наи-добре отиди на фитнес и там вече инструктурът ще ти каже.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Офф, лиги.
    Да не почна аз да пускам снимки, да видиш какво се казва голям крак и голямо шкембе. Супер си си.

Град
    Пловдив
    Ти луда ли си бе мам*а му????!!!! Айде престанете да се лигавите! Аз пък съм на 15 - 146см - 53 кг. и си харесвам тялото. Яж си нормално,че с тия вашите диети си прецаквате и здравето и сичко! После като се разболееш от нещо пък ще се чудиш от къде ти е дошло!!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    почти като мене си...само че аз съм почти на 16 и съм 160,а в кг варирам 48-51,преди 2-3седмици бях 51,гладувах седмица-седмица и нещо,станах 49,са почнах пак да ям нормално и ме е страх да се претегля направо ужас мен най ме притеснява корема,а аз правех мин год по 50-100 коремни на ден да се стегна - никъффф ефект сиг не ги правя как тряя ли ддз...

Град
    Wonderland
    Абе какви са тия глупости на 13 г на диета,диета след 16-17г,засега повече спорт и ограничение на тестени изделия,кола и пържено,лелеее от малки на диети,какво ще стане с организма ви като станете на по 20,пазате си силите за тогава.....

Град
    Варна
    за диети и дума да не става!

сега си изтеглих Pump it up

Град
    Велико Търново
    Понякога като вляза в такава тема и си мисля, че съвет искат момичета, който наистина имат проблем с теглото, а сега почвам да си мисля, че тук всеки пуска тема за да си покаже тялото или да получи комплимент, че е адски слаб.Не искам да създавам конфликти.Искам само да кажа на авторката, че е много готина и няма смисъл нито от диети нито от нищо.Просто ако искаш да съхраниш тази си форма се храни здравословно.Това е всичко
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Значи, хора, разберете най-после, че не теглото определя дали слаб. Аз съм 180 см и тежа 58 кг, но мерките ми са 98/62/93. Лично мое мнение е, че бягането на дълги разстояния е най-добрият спорт за момичета - оформя плоско коремче и секси бедра. Ако към това прибавим ходене на училище с ролери и танци, тялото е безценно.

13 Абеее децаа , само трябва да спортуваш или по - скоро да не седиш много пред ТВ и компютъра ! За какви диети говорим , та ти сега тепърва почваш да се развиваш !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си