- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момче..
Здравейте... имам един проблем ... в моя клас дойде нов ученик... и се е влюбил в мен... и сега казва на всички момчета от класа ми : "много я харесвам... " и момчетата от класа ми само ме базикат и ми казват : "как е в леглото а ? " и наистина е много гадно.. а пък аз си имам гадже...и незнам как да обесня на това момче че не можем да бъдем нещо повече от приятели...![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
В тва съм добър... Пример - виж "Иване" имам си приятел и мното държа на него...
чист прав текст ..... имам си приятел който "обичам" възприемам те единствено като приятел нищо повече не се сарди
аз няколко пъти съм говорила с него.. но той не ме слуша... винаги ходи след мене.. в часовете по английнски сяда до мене и веднага се местя на друг чин... просто не иска да приеме факта че с него не можем да бъдем нещо повече от приятелиПървоначално написано от smileforyou12
![]()
+Първоначално написано от smileforyou12
"Как е в леглото" вие да не сте в 7 клас. Като ти кажат това им отговаряш "По-добре се справя отколкото теб."
Ааа какво изобщо го търпиш... първо кажи на тва момче да спре с това да те харесва, защото няма как да стане нещо между вас... а на тия от твоя клас ги подреди едно хубаво...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
странно на тебе като ти кажат спри да ме харесваш и ти спираш така лиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Благослови ги сичките до 9 коляно ..![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
Първоначално написано от nimfernal
![]()
![]()
![]()
Отиваш и му казваш,че не ти е приятно да те ебават съучениците ти заради чувствата му към теб.И му обесняваш,че имаш приятел,не възнамеряваш да го късаш и освен това трябва да порестане да разгласява колко те харесва.![]()
Пф...и аз бях в подобна ситуация 4 години даже още съм но не е такава лепка вече... просто беше ужас нареждала съм го убиждала казвала съм го че го мразя какво ли не съм правела само за да те отърва .... и най-после успях всъщност той още си ме харесва там ... и тем подобни но вече се разбираме не е като преди да го нареждам всеки ден (въпреки, че е глупаво нямах избор)
Та ти казвам кажи му примерно публично ... "Няма да стане нищо между нас престани да ми ходиш зад задника имам си приятел, а и изобщо нямам никакъв интерес към теб, престани защото ми лазиш по нервите"
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Просто ги игнорирай. Да не обръщаш внимание на някой е много гадно и това със сигурност ще го подразни . Накрая ще му писне да ходи след теб и сам ще се откаже . Успех и имай търпение![]()
:PПървоначално написано от yahhooo
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
мерси..наистина се надявам да престане да ме следи... че ми лази по нервичките..направо като го видя ми призляваПървоначално написано от justbebsi