- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти перфектна ..
Lof YAaA..!
няма ли никой да отговори![]()
Lof YAaA..!
мнеПървоначално написано от dare_93
сега сериозно...според мен нямаш много приятелки момичета защото се поддържаш много....може да завиждат....или пък да си станала като някоя квартална принцеса и да не го осъзнаваш...всичко е възможно как се държат момичетата с тебе...?
Не се опитваш да бъдеш перфектна , а да бъдеш като другите .. В смисъл начина по който ти се описа е точно този който сега е на мода. Момичетата с който ти контактуваш в училище явно не са такива и промяната в тебе ги дразни , защото всъщност знаят , че не си такава ! Относно любовта ,еми как да я намериш като само 'режеш' момчетата , почни да опитваш , но с мярка! Защото как си я подкарала , ще останеш напълно сама и под прякор к... Опитай се да разговаряш с момичетата в класа нормално , без пред тях да държиш тази маска! Освободи себе си , покажи характер , а не само визия и всичко ще бъде ОК![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами как да имаш приятелки, след като се мислиш за нещо повече? Разбира се, че трябва да се поддържаш, но дали малко не прекаляваш?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Правиш се на голямата работа и искаш принца на бял кок да дойде и да те вземе.Кажи какво точно искаш.
Ами понеже сме малко момичета в класа най -много се разбирам с една, а за др съм сигурна че говорят зад гърба ми и то ежедневно.. но пред мен си траят .. ама вече и тази дето се разбирам нещо почнах да я зарязвам че така да го кажа много почна "да се учи" от мене то не бе козметици, съвети, там кремчета ама я отрязах направо.. заа една др фр с нея само излизаме някой път си споделяме някои неща ноо тя има комплекс за външния си вид и това мн ме дразни щото аз вече нямам комплекси и тя като има не че и казвам нещо де но е ми е мн приятно като почне с нейните буквално глупости..др ми фр държат се нормално ама прим като влезем да пазаруваме аз се насочвам не към спортните неща както те правят ами към по в мой стилПървоначално написано от got2Bthe1
и като ме изгледат странно и нз.. в даскало съм сиг че повечето ми обсъждат слабата фигура и т.н. ама вече не ми пука..
Lof YAaA..!
преди бях супер "захлюпена" зарязах старите си фр, защото ме дърпаха надолу, и се промених многоо простоо вече комплекси нямам, срам нямам но и приятел си нямам .. просто искам някой по-зрял а то все 10-11 кл ми се "лепят" буквално - не че нещо против ама все са или някви запалени по музика или по футбол или много бройки имат ..
Lof YAaA..!
Прекалено много искаш от всички включително и от самата себе си.Ако се самозаблуждаваш,че си по-добра от другите,то и аз не бих искала да имам такава приятелкаПремисли нещата
|
![]()
Миии щом нямаш приятелки си хвани оная в огледалото за приятелка
Щом никой не те обича - накарай оная в огледалото да те обича
..................
![]()
![]()
Просто спри да се мислиш за "перфектна",защото перфектни хора няма!!!Има хора с различен вкус и това,че начина ти на обличане се харесва на повечето тийнове на по 16-19 години въобще не означава,че си нещо кой знае какво ... Просто всички гледат да те вкарат в леглото,да те из**кат 2-3-5-10 пъти и това е
![]()
Познати можеш да си намериш винаги,но едно истинско приятелство се гради с години,а като гледам ти толкова си се вманиачила по външния си вид,че чак не ти остава време за по-важните неща ... а именно за приятелите и то за ИСТИНСКИТЕ приятели![]()
Амааа спокойно още най-много година и ще се осъзнаешИ аз бях като теб преди 2-3 години (т.е. някъде на твоите години) ... Все гледах да привличам вниманието на момчетата и момичетата ... Е какво да се прави - лапешка му работа
Тогава загубих много истински приятелки и приятели и за к'во?! ... Заради това,че исках всички да ме харесват като не осъзнавах,че след време ще съжелявам ... Мина почти година ... Спрях да мисля само за външния си вид и започнах да се замислям за държанието и характера си
Сдобрих се със старите ми приятели и от тогава ми е 100 пъти по-добре
Не се оплаквам и от липса на внимание и интерес от страна на разни познати и непознати в диското,в кафенето,по улиците и прочие
Тааа мисълта ми беше,че ти е време да пораснеш и да спреш да мислиш само за това как изглеждаш,защото хората са си го казали "по вида посрещат,по ума изпращат"!!!
не мисля че имам истински приятели.. наистина се чувствам сама
Lof YAaA..!
ха...ха...ха...Първоначално написано от dare_93
По това,което описваш по-скоро се правиш на обща мадама... точно с тоя начин на държание и обличане няма да си намериш зрял и свестен.
тъкмо обратното![]()
Нормално,че ще се лепат разни разгонени 10токласници.
Смъкни самочувствието ли и аз не знам...
(а да...забравих ... > ЗАЩО да му се не види всички мислят,че поддържано момиче = наконтено)
сигурна ли си че другите са тези с комплексите колкото повече чета толкова по се уверявам че ти си комплексарката
Life is simple we make choices and never look back.
Да се поддържаш е хубаво. Ама да си мислиш, че само с външен вид и самочувствие на моделка си нещо повече... ем не е така.
Най-много се ценят момичетата, които са хубави и това си личи през по-прости дрехи. Хубавото не можеш да го скриеш. :P
Ако наистина си държиш на мотото: "Аз съм най-хубавата тук и съм 100%та мацка. Вие не можете да ми стъпите на малкия пръст!" ясно защо нямаш приятели.
А за момчетата: ем избери един, който изглежда по-свестен и пробвай.
Оооооок смятам че схванах проблема...ти си оставила старите си приятели защото са те дърпали надолу....новите ти приятели са тъпи щото ти говорат зад гърба приятелките ти с които си близка са тъпи щото искат савет...неможеш ли да гледаш на хората по позитивно честно казано звучи се едно се имаш за нещо на върха на класацията...То останаха ли момичета в училището ти които да не си пробвала и отхвърлила????Ако трябва снижи малко критериите и си намери приятели които ще те харесват каквато си си ти...Първоначално написано от dare_93
100% съгласна.Първоначално написано от aka6a_vamp
Не мислиш ли че е малко тъпо да ме обиждаш като не ме познаваш?Първоначално написано от aka6a_vamp
Lof YAaA..!
Първо искам да кажа, че явно си мн зряла за да видиш промените в себе си (особено отрицателните)Явно това, че толкова ти се е вдигнало самочувствието не влияе добре на отношенията ти с другите момичета, може би си взела да се държиш мн надуто !? Или може би те ти завиждат, че си станала "тоооолкова перфектна" ? Нз нищо не мога да кажа без да те познавам, но ти сама казваш, че вече се имаш за нещо повече от тях, а това 100% ги дразни. Слез на земята малко и се опитай да се държиш както старата ти ТИ (ако още е възможно) явно такава са те харесвали приятелките ти. А относно това, че търсиш голямата любов запомни, че не всички зрели и сериозни момчета, каквито ти казваш че търсиш, обичат момичета на токчета със впити тънки и направена коса.. Според мен ти си си помислила, че щом се промениш рязко голямата любов, принцът на бял кон, ще дойде веднага на вратата ти. Но не става така, изобщо даже
Просто не губи надежда, има време.
Това по -скоро си го мисля а не казвам "че съм нещо повече от тях" просто като се осъзнах и някак си се почувствах по - добре , олекна ми като знам че не съм онова момиче със "приятелите" които я тъпчат нене никога вече неискам да съм така ...
Lof YAaA..!
Идеята не е да станеш отново сдухана идеята е да се върнеш колкото се може повече към старото ти аз (естествено без да ти става неприятно).А колкото до тва с егото то щом го осъзнаеш може да си почнала да се даржиш различно без дори да забелязжаш....
ии повярвайте така да го кажа "старата АЗ" не беше по - добра от новата прекалено мн ми пукаше за другите .. а сега сякаш че не.Незнам на какво се дължи тази рязка промяна от едната крайност на другата![]()
Lof YAaA..!
Дължи се на пубертета ...
Историята на една хурва...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg