- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти перфектна ..
Амиии то на повечето хора им пука за другите...мамка му то така тряа да е при сички хора...
Първоначално написано от dare_93
Но като се надуваш никога няма да имаш приятели . По- добре не се прави на такава каквато не си . Е , както си решиш ...
ПП Тва не означава да позволяваш да те тъпчат .
Свиквай "мацка" - официално си станала кифла. Следващите няколко години така ще си ги караш-сега започват кифленските клюки и интриги и преебването от приятелките кифли, и през цялото време разни "генгстъз" ще ти се лепят по г*зъ и ще те обарват и натискат.Първоначално написано от dare_93
Честито!![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Знам че проблема е в мен иначе нямаше да пиша тая тема поисках съвети..н е виждам смисъл от обиди![]()
Lof YAaA..!
Ами не,не мисля!Не те познавам,но мога да чета.Първоначално написано от dare_93
Разбери че не си перфектнаТакива хора няма ! Започни да се държиш малко по-земно .Всички хора си имат недостатъци , приеми и твоите и чуждите .
За старите ти приятелки не разбирам как точно са те дърпали надолу и защо си ги зарязалаРазбери че човек намира по 1 - 2 истински приятели през целия си живот и старите ти приятели може да са били точно такива.
Отнсоно момчетата , спри да ги режеш непрекъснато . Ти очакваш да срещнеш принца на бял кон , който не съществува.Опитай се да опознаеш някой от твоите обожатели и може да го харесаш.![]()
Поздравления за това че си променила себе си и си станала по- общителна и т.н.Продължавай да се поддържаш , но се научи да приемаш недостатъците на хората и да не очакваш ти самата или те да са перфектни
Проблема е в теб ДА,трябва да приемеш хората такива,каквито са
заедно с задните разговори и копирането,това го има навсякъде
Или си перфектна и сама или добродушна с приятели
Самочувствие приятели не храни
Оправяй се,сама трябва да стигнеш до прозрение
Дръж се по естествено, не се надувай, бъди мила с приятелките си, излизайте по често и отново - дръж се нормално, а не като кифла която се мисли за номер едноМомче на близо 16 години съм
иии точно такива както ти се описа въобще не ме привличат - защо ли, ами знам ги че се имат за супермен и като характер не струват. Но по писаното от теб ми се струва че си свястна и можеш да бъдеш както красива и секси, така и печена и свястна
![]()
madafaka
Перфектна няма да станеш, защото перфектни хора няма. Не се прави на това, което не си. Отбягват те именно защото имаш явно прекалено високо самочувствие.. Просто го намали малко, не казвам да си като преди - затворена и свита, но просто да не си толкова надута..
Stay up all night with the stars *
Аз никога не съм имал проблеми с приятели.Просто не мисля за това да си намеря приятели и т.н. Имам много и всеки по някакъв начин ми "трябва" така да кажа.А с твойто РЯЗАНЕ до никъде няма да стигнеш.Прекалено много си се отдала на "промяната" си и затова никой не иска да ти е приятел![]()
Няма нищо лошо в това да се поддържаш.Прекрасно е ако имаш и перфектна визия,както ти искаш.Но недей да забравяш коя си и не се мисли за нещо повече.Ако искаш да имаш приятелки трябва да си останеш земна,а не със самочувствие до небето.
А за любовта...не ги режи всичките и не търси непременно по-зряло момче.Ти под "по-зрял" 20-21 годишен и нагоре ли имаш впредвид?Защото ако е така не мисля,че ще намериш истинската любов.
Не ми казвайте че перфектни хора няма - знам го .. аз говоря най - вече за външния вид
Lof YAaA..!
ами не под зрял разбирам да не се хвали колко пие, да не ми праща суперските снимки, да не ме дебне по коридорите да ми иска скайп или телефона, да не ми досаждат, да не ми намеква колко съм слаба , да не казва колко си сладка и такива.. общо взето да е свестен
имам слабост към високите![]()
Lof YAaA..!
+1 на място казано!Първоначално написано от aka6a_vamp
Перфектни хора няма! Може и да си поредната "перфектна" на външен вид кифла, но ето го проблема в характера ти ... !![]()
А да ии също приятелите са , за да им даваш съвети, да ги уважаваш и да ги разбираш а да не ги тъпчеш ... ;]
Между поддържане и вманиачаване има разлика..
Първоначално написано от kombarka
Далеч си от "перфектната " спореед нен...
Момичетата или ти завиждат или ти се дразнят , че си надута кифла...а може и двете.
Слез на земята.
Повярвай ми може да си готина , красива , секси мацка и да си едно нормално , земно момиче с което може да се разговаря .![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Абсолютно!А и ако искаш читаво момче,то трябва да те хареса не заради външността,нали се сещаш...Първоначално написано от VilleBaby
Има три варианта за тебе:
- Намери си някой чичка с пари,да те вози наляво на дясно с колата и да те ебе
- Стани курва
- Не се мисли за нещо повече от твоите приятелки,щото накрая ще си водиш монолози у вас,или шш полудееш и ше си говориш сама по улиците.
Тука ме изкарахте к****а обаче не е така проблема ми е съвсем друг четете малко .. някои май не знаят значението на думата
благодаря на всички смислени коментари за другите дето се праят на мн отворени здраве да е не ми пука![]()
Lof YAaA..!
начи и аз до 4 клас бях много срамежлив и още съм де... я съм точния човек за тебе, да знаеш, ама ако може снимка да дадеш че не хода на срещи на сляпо![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама ти си много проста,не съм те изкарал курва,предлагам ти варянти,щото такива като теб където се мислят за нещо повече от другите,често свършват така ....Първоначално написано от dare_93
Слез на земята...Никой не може да живее сам със своята "перфектна" визия...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз могаПървоначално написано от Hilary_
![]()
ПП: още сакам снимка!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Гръмни сЕ !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не пиша за твоя постПървоначално написано от aciko
Lof YAaA..!