- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти перфектна ..
в тоя сайт мои снимки няма да се появятПървоначално написано от tuzaro
![]()
Lof YAaA..!
Взе ми думите ...... Съгласна съм на 100%Първоначално написано от Punisherrr
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не съм влизала в този форум от много време и какво? Веднъж да вляза, да прочета някоя тема и вие тук само да критикувате авторката. Ами момичето няма комплекси и това се постига с адски много труд. Трудно е като нямаш комплекси, а всички около теб са комплексари. Просто е изнервящо и натоварващо. Постоянно ти се натрапва нещо, което си отминал, а ти си на следващото ниво вече. Това е като да повтаряш клас безпричинно.
Неприятно е да виждаш колко са тъпи хората в страданието си. Както е казал Оскар Уайлд: 'Защо да споделяме чуждите страдания, вместо радости.' (е, не е дословен цитатът, но идеята е важна). Проблемът е, че няма с кого да се споделят радостите. А хората около теб винаги те затрупват с плоските си проблеми. И авторката не се фука, просто се чувства над някои неща. Не я обиждайте.
Миличка, поне на този етап може да ти се наложи да си леко сама. Това не значи самотна. Работи над себе си, което не значи само над въшния си вид. Развивай се. Продължи и да се срещаш с хора. Наблюдавай ги. Анализирай ги. Виж качествата и недостатъците им и споделяй със себе си радостта от това, че знаеш може би нещичко повече за тях, отколкото те самите. Един ден, когато всички те се превърнат в големи хора, много ще останат комплексари. Но ще има и промени. Вярвай в промените. Винаги ще има ужасни хора, не лоши хора, но ще има и няколко човека, които са едно на милион и за теб ще са по-ценни от всичко. Надявам се да съм помогнала. Успех!![]()
aаз нямам комплекси - тфа се постига с много простотия................................ .................................................. ............. колкото по простa толкова по повърхностнa колкото по повърхностna толкова по безинтереснa и обикновенa .... тая тема ми е скучна няква дето е била задръстена преди и сa я тормозили сега си връща ....... иска да покаже колко е велика ... big deal..... кифла :}
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Хах, вие мъжете пък си изживявате много пълноценно и щастливо предългото детство обикновено. Колко ви е... Колкото и да се тъпчете, на повечето от вас нищо им няма, а едно момиче в тийн-годините дори да не яде много пак може да няма идеална фигура. Не ви и трябват много дрехи, за да изглеждате прилично... Нито ум. Никой не ви гледа, защото вие сте тези, които зяпат най-много. От момичето обикновено се очаква и изисква много повече - хубава фигура, хубави дрехи, хубав ум... Не е честно. И когато някои се бори със себе си и постига нещо, е още по нечестно някой друг да го критикува.
![]()
![]()
аз пък познавам момичета сколнни към напълняване и такива които ХИЧ не пълнеят ....хич не ми дреме tbh
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
И аз се контя повече от момичетата тука, и аз имам проблеми с намирането на приятелКИ и на мен ми е писнало от недорасляци!
Не знам на какво се дължи защото по принцип съм мила и добричка особено с момичетата. Ама те тука не понасят различното какво да се прави. От друга страна аз се чувствам добре като сложа поличка и токче и се грмирам хубаво. Какво като отивам само до университета? На 20 съм все пак! А те като почнат "Ама не ти ли е студено?" , "Ти защо не носиш маратонки?", "Как може да носиш само поли?", "Колко време се гримираш сутрин?", "Пак ли си си направила ноктите?" бла бла и после зад гърба ми ме обсъждат![]()
Ох просто ми се беше насъбрало сори![]()
Виж аз имам точно 2 приятелки които и двете живеят супер далече от мене и си общуваме само по скайп през повечето време.
С момчета спрях да се занимавам защото повечето на които попадам са супер неадекватни.
С 2 думи сама съм. Въпреки това не се сдухвам и не се опитвам да се променя, да си смъкна самочувствието, да си сниша критериите. По-добре да съм сама но да съм себе си отколкото да се опитвам да отговарям на нечии критерии само и само да имам с кой да излизам.
Не знам какво да те посъветвам. На мен ми отне доса време, сълзи и нерви докато осъзная че и без компания мога да се забавлявам и да се чувствам добре. Все се опитвах да угодя на всички за всичко само и само да не съм сама ама в един момент писва. При мене тоя момент настъпи през януари тази година и от тогава вече изобщо не ми пука и съм си щастлива.
Моето мнение е, че когато си започнала да работиш по външния си вид или както ти казваш да станеш 'перфектна' си забравила какво е приятелство, характер и т.н. Ти си типичната кифла, която всички момчета харесват и всички момичета мразят, защото единственото, което имаш е външния вид и въпреки това си харесвана. Много по-свестни от теб са потъпкани от такива като теб дето самочувствието им е без покритие. Алоо, слез на земята и спри да гледаш с пренебрежение на всеки. Като пишеш глупости ще търпиш и обиди. Замисли се малко, щом нямаш приятелки дали си 'перфектна' и дали си струва цялата тая кифленска маска, за да си стоиш сама...
мм да ...то едното е за сметка на другото ... кукло... красива си като кукла... нооо изкувствена
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
миличка тук не е сайт за запознаства (ФИНГЕР)Първоначално написано от dare_93
Отблъскваш хората около теб... как да имаш приятелки като казваш, че те "дърпали надолу". Ако продължаваш така трудно ще намериш щастието в живота си. Ти си 93 набор, 16 годишна възраст. Какво му е лошото да имаш приятел на 17-18 ... напълно нормално е. Ако си добра с момичетата около теб ще намериш приятелки сред тях. Просто трябва да смъкнеш гордостта си и да общуваш като нормален човек. Как да имаш за приятел човек, който според теб ще те свали на "неговото ниво". И ако си мислиш, че ще намериш истинска любов от някой "зрял" мъж си в заблуда. По-лошо нещо от самотата няма. Дори и да намериш богатият и красив мъж на мечтите ти не се знае дали ще си щастлива с него. А до названието "перфектната". Няма перфектен човек. Може да си перфектна за всеки, но ако не си за този един единствен, тогава перфектността ти губи стойността си. Ако си надута курва... не очаквай нещо от живота.
че проблема е в теб, в теб е и спор няма..a перфектна в каквото и отношение да говориш не можеш да станеш... особено на външен вид защото има толкова много момчета със още по различни вкусове че...ако питаш мен проблема ти идва точно от там. като бях в бг не знам как но не бях обкръжена от хора които бяха почитатели на "sexy style" и повечето без да те познават виждат те как изглеждаш и се отказват да знаят повече... особено за момичета... за тях сигурно представляваш някаква особа с вирнат нос до небето и това дразни.. (поне мен ме дразни и приятелките ми се дразнят от същото..) може би точно това е което трябва да промениш.. и пак ти казвам наблягай на това което си отвътре защото рано или късно истинските ти цветове ще се покажат и най секси впитите дънки не могат да ги заличат...!
![]()
прати на ЛС тогава, и аз ше ти пратяПървоначално написано от dare_93
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Никой не може да живее сам моето момче...Първоначално написано от tuzaro
![]()
НИКОЙ!!! Само си мислиш за момента, че ти е много гот самичък...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама пикло,я земи са скрий някъде и са депресирай! На 16 години искала някой по зрял.Ти зряла ли си,че да искаш ??? Почнала да са поддържа от известно време,което е нормално и трябва да го прави всяко момиче...Режела ги... че ти за няква много голяма ли се имаш? Да не ти е пръднал Господ в ухото ??? Я вземи да млъкнеш и са скрий някъде,че не мога да те слушам вече.Как ми писна от такива момичета като тебе....От 10-11 клас и се лепяли..Искала по зрял...Момчетата от 10-12 клас са на по 17-18 и аз спадам в тая възраст...Ти колко искаш???А? Някой на 30 ?? Кажи ми какво ще прави с тебе някой на 25 ???Отговори ми де ?Чувства ли ще има според те ? НЕ! ПРосто ще си една секс ИграЧка!Мале само като ги видя такива като тебе....А ве троши си главата никой не може те спре...ходи е-и се, с който ти падне и ще си супер гъзарка,гарантирам ти!!!Не забравяй да носиш и очила,все пак трябва да имаш самочувствие.BTW вчера отрязах една като тебе и тя падна на земята момичето...Надявам се и с теб скоро да се случи това....Но споко и то ще стане....Първоначално написано от dare_93
Няма какво да се хабиш, на такива като нея нищо не и трябва...Ще си стои само или с някой бахти идиота дето трябва да е....Първоначално написано от umri
Няма как да намериш свестен, защото свесните гледат дали отвътре си хубава, а не само дали си с токчета и топирана косаНаистина е много важно да изглеждаш добре, но не прекалявай, защото вместо да чакаш някой друг да ти каже че си станала по-хубава ти го натрапваш на хората, как очакваш така да имаш приятелки?
знайш ли, нямаш приятелки, защото освен атрактивна, трябва и да си естествена![]()
а при теб явно го няма тва нещо..
а за момчета..нали знаеш, че красив и свестен се намират 1 на 10000??
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
аз съм тоя човекПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
нима??Първоначално написано от tuzaro
а би ли дал на момиче втори, трти шанс, ако е оплескала нещата? амм..не мисля
би ли и помагал, когато има нужда, макар че се познавате от 2-3 седмици..пак не мисля
би ли се правил на идиот, само за да и стане по добре....а ако виждаш, че нещата не вървят, ще се постараеш ли да не свърши всичко
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ся отивам да правя мускули, довечера ше ти отговора на въпросите и ше останеш адски изненадана. може и по скайпо да си пишем.Първоначално написано от BigFakeSmile
Проблема не е само в теб,, А и в другите , ти се харесваш така и искаш само да бъдеш приемана .. Абее сложна е твойта , аз ти дадох съвет още в началото на темата![]()
П.С - Аз мога да съм ти приятелка.. От кога търся такова момиче , с което да си ходим по магазините и да си правим прическиии
![]()
![]()
Не е майтап !
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами май мъничко трябва да се осъзнаеш...Приятелките,коит о искаш не се печелят с красиви очи,хипер яка прическа и впити дънки....Замисли се,защо нямаш никои до себе си...Може би,трябва да смъкнеш самочувствието...Замисли се кое е важното:да си красива,да си с надменният поглед,които казва:Аз съм повече от вас...И да си бъдеш сама...Или пак да си красива,но да знаеш,че С НИЩО... АМА С НИЩО НЕ СИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ЧОВЕК....Когато осъзнаеш кое е важното,няма да си сама... Ще пропусна частта със зрелия авер... На 16 си...Когато ти,минеш границата от повърхностното към реалността,тогава търси зрялост в другите. SorrY,ако съм била рязка...
Леле, майко. От кога "високите токчета, впити дънки, оправена коса (представям си)" и тн. означава, че се поддържаш?! ХАхахах.
Любов не чакай с такава визия, гарантирам ти. Само едно би могло да се върти в извратените глави на момците, и мисля, че всички се досещаме какво.
П.П.
Авторке, слез на земята и по-полека с мисията "мис перфектна", понеже е доста индивидуално това понятие. А и така, както си тръгнала май, май "мис перфектна к*рва" ще да се получи. Самата визия, която си оформила в поста си, е за цел да се харесаш визуално и сексуално (и то на някой селяндур най-вероятно, който си няма и грам идея що е това "изискана, поддържана жена) . Любов няма как да се получи само така. Аз като един средно интелигентен младеж, готЯн, Убаф...ако те видя бих те харесал, да речем, но след 1-2 разговора като ми лъхне на този твой нарцисизъм, и като те видя в облаците не очаквай положителен развой на нещата.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
благодаря за подкрепатаПървоначално написано от LikeAStone
![]()
![]()
Lof YAaA..!