- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти перфектна ..
Първоначално написано от sladkish_14
радвам се..
Lof YAaA..!
Я дай пик да видим дали си почти перфектна![]()
НЕ ми казвайте че съм изкуствена защото освен перли, малко фондютен и спирала друго по лицето си не слагам..
Lof YAaA..!
снимки нито ще пратя на някого нито ще пусна имам и друга регистрация в сайта и предпочитам да остана анонимна
Lof YAaA..!
а и не си търся някой на 20+ просто под по- зрял съм пуснала пост да кажа какво разбирам
Lof YAaA..!
По - свестен с тази визия и поведение няма да хванеш. Напротив.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Бъди внимателна, искрено те съветвам да помислиш малко, понеже до 17-18 годишна възраст ще градиш човека, който ще бъдеш до края на живота си, промените ще бъдат кратки (ако има такива). И не забравяй, че който лети високо, пада ниско. Другият ми пост в темата допълва останалото.Първоначално написано от dare_93
Айде бе...да се обзаложим ли?Първоначално написано от dare_93
П.П.
Редактирай мненията си, няма нужда да пускаш по 3-4.
LikeAStone, няма човек без комплекси. И престанете да използвате думата, за каквото ви падне. Уважавайте значението на думите.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
tbh нямам си идея що си направила тая тема, да се покажеш ли ? велика си! ае беги от тука
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
усещам как си някой батал, дето на нищо не мяса... разправяш че нямаш срам, че си хубава, всички те заглеждат ама не иска да дадеш снимка, даже и на ЛС... комплекси брат...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
в тоя форум има доста хора които познавам това е причината, а темата е доста личнаПървоначално написано от tuzaro
Lof YAaA..!
Според мен доста преувеличаваш ... На 16 години си и щом сама си озънала, че проблема е в теб и какъв е той трябва да можеш да се справиш... и честно казано звучиш ми като 13 годишно момиченце![]()
темата лична ама я пишеш във форум, че даже и критика не приемаш... кифла
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Тцтцт перфектни хора нямаа! А ти много прекаляваш с това "поддържане"! Спри се малко и не се вземай за нещо повече от другите, защото не си. Слез на земята....
като я дадеш на ЛС няма как другите да я видят, аз ше си кажа компетентното мнение, хората ми вярватПървоначално написано от dare_93
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
След като отговаря и багодари единствено и само на тези, които я подкрепят, очевидно не търси съвет, а основание да продължи да бъде такава. Темата е глупава, не се хабете.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Ами самата ти се описваш като к*чка.. so - престани да бъдеш такава.Първоначално написано от dare_93
Мани да ти имам проблема...ела да се разменим,да видиш ти кво значи проблеми!Има хора,на които им е толкова тежко,а ти ни се жалваш колко си перфектна...
Не може да си перфектната само във визията.Защо не се замислих какво да промениш в ахрактера си.Винаги ще има някви който ти завиждат заради външноста,но въпреки всичко бъди такава каквато си,и не се наувай за това че си"перфектна".Това е твърде относително.Все пак ти ако си хубава без грим изправена коса впити дънки и т.н,а едно обикновенно облекло и чисто лице ще ти се личи че си красива.Просто въпросът е ти как се възприемаш и каква искаш да бъдеш.Защо ли може би момчетата са мили с теб,е помисли си малко.![]()
ПЕРФЕКТНИ хора няма.. много ме е яд точно на такива като теб. Всяко едно нормално, съвременно момиче би трябвало да се поддържа и да се старае да изглежда добре, да се облича хубавко и така на татака! Тая теме си я пуснала според мен не защото имаш какъвто и да е било проблем.ами защото искаш да привлечеш внимание! Както по горе ти казаха има хора с истински проблеми, а ти си седнала да се тръшкаш за тва! Вземи се осъзнай малко.. повечето твой думи ми се струват пресилени..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.