.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Проблема не е само в теб,, А и в другите , ти се харесваш така и искаш само да бъдеш приемана .. Абее сложна е твойта , аз ти дадох съвет още в началото на темата

П.С - Аз мога да съм ти приятелка .. От кога търся такова момиче , с което да си ходим по магазините и да си правим прическиии Не е майтап !
    радвам се..
    Lof YAaA..!

Голям фен
    Я дай пик да видим дали си почти перфектна

НЕ ми казвайте че съм изкуствена защото освен перли, малко фондютен и спирала друго по лицето си не слагам..
    Lof YAaA..!

снимки нито ще пратя на някого нито ще пусна имам и друга регистрация в сайта и предпочитам да остана анонимна
    Lof YAaA..!

а и не си търся някой на 20+ просто под по- зрял съм пуснала пост да кажа какво разбирам
    Lof YAaA..!

Град
    София
    По - свестен с тази визия и поведение няма да хванеш. Напротив.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dare_93
    От както се отдадох на тази своя "промяна" накак си се имам за нещо повече изразявам се дори и в часовете постояно нямам срам за нищо!!
    Бъди внимателна, искрено те съветвам да помислиш малко, понеже до 17-18 годишна възраст ще градиш човека, който ще бъдеш до края на живота си, промените ще бъдат кратки (ако има такива). И не забравяй, че който лети високо, пада ниско. Другият ми пост в темата допълва останалото.
    комплекси нямам, срам нямам
    Айде бе...да се обзаложим ли?
    П.П.
    Редактирай мненията си, няма нужда да пускаш по 3-4.

LikeAStone, няма човек без комплекси. И престанете да използвате думата, за каквото ви падне. Уважавайте значението на думите.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Град
    Търново.... Велико Търново
    tbh нямам си идея що си направила тая тема, да се покажеш ли ? велика си! ае беги от тука

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    усещам как си някой батал, дето на нищо не мяса... разправяш че нямаш срам, че си хубава, всички те заглеждат ама не иска да дадеш снимка, даже и на ЛС... комплекси брат...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Съжалявам ,обаче защо малко не си намалиш това самучувствие - няма перфектни хора ,а и трябва да общуваш, да градиш приятелства ,а не да мислиш как просто да бъдеш "перфектна" .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    усещам как си някой батал, дето на нищо не мяса... разправяш че нямаш срам, че си хубава, всички те заглеждат ама не иска да дадеш снимка, даже и на ЛС... комплекси брат...
    в тоя форум има доста хора които познавам това е причината, а темата е доста лична
    Lof YAaA..!

Според мен доста преувеличаваш ... На 16 години си и щом сама си озънала, че проблема е в теб и какъв е той трябва да можеш да се справиш... и честно казано звучиш ми като 13 годишно момиченце

Град
    Търново.... Велико Търново
    темата лична ама я пишеш във форум, че даже и критика не приемаш... кифла

Тцтцт перфектни хора нямаа! А ти много прекаляваш с това "поддържане"! Спри се малко и не се вземай за нещо повече от другите, защото не си. Слез на земята....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    в тоя форум има доста хора които познавам това е причината, а темата е доста лична
    като я дадеш на ЛС няма как другите да я видят, аз ше си кажа компетентното мнение, хората ми вярват
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    След като отговаря и багодари единствено и само на тези, които я подкрепят, очевидно не търси съвет, а основание да продължи да бъде такава. Темата е глупава, не се хабете.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Аз съм твоя човек.
    хахаххахахахахах просто несе сдържах

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    няма ли никой да отговори
    Ами самата ти се описваш като к*чка.. so - престани да бъдеш такава.

Град
    Дълбините на канала :D
    Мани да ти имам проблема...ела да се разменим,да видиш ти кво значи проблеми!Има хора,на които им е толкова тежко,а ти ни се жалваш колко си перфектна...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Не може да си перфектната само във визията.Защо не се замислих какво да промениш в ахрактера си.Винаги ще има някви който ти завиждат заради външноста,но въпреки всичко бъди такава каквато си,и не се наувай за това че си"перфектна".Това е твърде относително.Все пак ти ако си хубава без грим изправена коса впити дънки и т.н,а едно обикновенно облекло и чисто лице ще ти се личи че си красива.Просто въпросът е ти как се възприемаш и каква искаш да бъдеш.Защо ли може би момчетата са мили с теб,е помисли си малко.

Повече от фен Аватара на puhinka93
    ПЕРФЕКТНИ хора няма.. много ме е яд точно на такива като теб. Всяко едно нормално, съвременно момиче би трябвало да се поддържа и да се старае да изглежда добре, да се облича хубавко и така на татака! Тая теме си я пуснала според мен не защото имаш какъвто и да е било проблем.ами защото искаш да привлечеш внимание! Както по горе ти казаха има хора с истински проблеми, а ти си седнала да се тръшкаш за тва! Вземи се осъзнай малко.. повечето твой думи ми се струват пресилени..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    ЗА красотата може да ти завиждат,но помисли,че грешката може да е в теб,ако самочувствието ти е захвърчало до небето след ''промяната''.
    замисли се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си