Миии щом нямаш приятелки си хвани оная в огледалото за приятелка
Щом никой не те обича - накарай оная в огледалото да те обича
.................. Просто спри да се мислиш за "перфектна",защото перфектни хора няма!!!Има хора с различен вкус и това,че начина ти на обличане се харесва на повечето тийнове на по 16-19 години въобще не означава,че си нещо кой знае какво ... Просто всички гледат да те вкарат в леглото,да те из**кат 2-3-5-10 пъти и това е
Познати можеш да си намериш винаги,но едно истинско приятелство се гради с години,а като гледам ти толкова си се вманиачила по външния си вид,че чак не ти остава време за по-важните неща ... а именно за приятелите и то за ИСТИНСКИТЕ приятели
Амааа спокойно още най-много година и ще се осъзнаеш И аз бях като теб преди 2-3 години (т.е. някъде на твоите години) ... Все гледах да привличам вниманието на момчетата и момичетата ... Е какво да се прави - лапешка му работа Тогава загубих много истински приятелки и приятели и за к'во?! ... Заради това,че исках всички да ме харесват като не осъзнавах,че след време ще съжелявам ... Мина почти година ... Спрях да мисля само за външния си вид и започнах да се замислям за държанието и характера си Сдобрих се със старите ми приятели и от тогава ми е 100 пъти по-добре Не се оплаквам и от липса на внимание и интерес от страна на разни познати и непознати в диското,в кафенето,по улиците и прочие
Тааа мисълта ми беше,че ти е време да пораснеш и да спреш да мислиш само за това как изглеждаш,защото хората са си го казали "по вида посрещат,по ума изпращат"!!!