Първоначално написано от
dare_93
Аз съм момиче на почти 16 от близо година се опитвам да стана "перфектната" най - вече във визия.. и да получава се напредвам доста бързо и знам че съм мн харесвана момента няколко ме харесват и не само по улиците ме заглеждат аа преди определено не беше така.От тук идва и проблема аз нямам почти приятели момичетата не ме харесват мн мн момчетата са мили, но наистина с момичетата не мога да се разбирам много добре и това е.От както се отдадох на тази своя "промяна" накак си се имам за нещо повече изразявам се дори и в часовете постояно нямам срам за нищо!! а преди бях толкова свитааа и срамежлива.Просто това чувство срамът някъде се е загубило в мен.. освен пред родителите ми, което се случва рядко за нещо дребно.Станала съм прекалено повърхностен човек имам 2-3 приятелки и то само излизаме да пазаруваме и нищо др даже не си споделяме толкова или колкото за едното кафе.Режа ВСИЧКИ момчета , търся накой зрял и свестен именно затова и правя тази промяна във външния си вид - обличам се по -секси, високи обувки, впити дънки, направена коса - общо взето да си личи отдалеч че се подържам.Но се чувствам сама наистина липсва ми любовта много .. ако можете да ми дадете някакви съвети как да се справя ще съм много благодарна