- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На коклко години?
Здравейте!Имам няколко въпроса. Тъй като много искам да си направя пиърсинг и татуировка, но мисля ,че съм още малка на (12 съм
) искам малка татуировка някъде на талията или нещо такова. Немога да го обесня точно къде .
И освен това искам и една обица на езика и пъпа.
Говорих с майка ми тя не е съгласна, но мога да я убедя...![]()
И аз не съм много сигурна в това мисля че съм още малкаТа въпроса ми е горе-долу на колко години е нормално да си направя
![]()
така. аз си сложих обеца на езика на 13. Обеците винаги могат да се махат ако ти омръзне. Но татуйровката не. Мисля че още си малка и както казаха по нагоре след 2-3 години ще ти хареса нещо друго.
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
всичко си направи само без татуйровката .. или си направи временаслед време няма да ти харесва така .. можеш да си махнеш обеците ии всичко .. и татъйровката няма да я има така4е спок
Според мен такива решения е най-добре да се вземат след като вече си с изграден характер или поне пълнолетна. Като бях на 14 супер много исках обица на езика но майка ми каза "Като станеш на 18 прави каквото искаш." Много й се ядосвах но сега се радвам че тогава не ми разреши защото щях супер много да съжалявам. Имам пиърс на пъпа и си го направих на 18. Вече близо 2 години го имам и адски му се радвам.
Не избързвай. Та ти още в пубертета не си! Знаеш ли още колко пъти ще си променяш мнението за разни неща.
Първоначално написано от slun4ice
![]()
и аз мисля така.знам,че може ли ти звучи гадно,но наистина е по добре да пораснеш -не след година да не ти харесва ,че имаш татос или обица просто защото в тази възраст желанията ти се променят много бързо.за две години толкова много неща ще харесва,които сега не ти допадат и обратнотака че не бъзрай :P
Ако си направиш татуйровка сега тя ще се разтегне от разстежа и ще стна МНОГО зле.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Татуировка не си прави. Много ми е странно как толкова хора напоследък успяват да си татуират тъпи китайски йероглифи, дракончета, сърчица, мрежички и пр. глупости, само да могат да кажат след това "ни ми пукъъ за ваштуу мненйе, тва си е мойту тялу". Твоето тяло, да, но за такава грозотия, която си направил на 15-16 години, може да съжаляваш цял живот.
А за обицата - на 12 си за, за бога :О
Обиците на езика и пъпа излъчват секс, ти какво искаш да излъчваш? Смешно е, стани поне на 15-16, че да те пуснат сама в студиото. В нормално студио няма да ти разрешат да се дупчиш, ако си под 16 и нямаш разрешение от родител. Така и трябва да бъде.
Татуировки не си прави.
За обеците... ми изчакай ПОНЕ още 1 година. Ако си все още сигурна, че искаш.. проучи нещата, как се пробива, грижи и т.н. и ако все още искаш - дупчи се.
А за татуировките.. След 20 мисли дали искаш.. Сега НЕ искаш..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
за да не правя нова тема тук искам да питам знаете ли горе долу колко струва един истински тату горе долу отколко започват и колко е най-скъпата
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
За тату не си и помисляй! Не знаеш какво ще те кефи след 3-4 години!
Айде, пиърсинг може, ще ти писне - ще го махнеш. Тату?! Я си стой на д-то![]()
рано ти е ! татосите не са шега работа остава ти за цял живот ... вярно има оперативен метод за премахване но едва ли ще искаш да легнеш под ножа заради детинската си прищевка. обеците на пъпа, езика като цяло пиърсинга изискват желязна хигиена особенно през първите седмици ... определени храни и напитки , прмивки и т.н. , неща за които 100% не си готова на 12 .. изчакай бъди дете още малко![]()
Първоначално написано от PCDfenka
![]()
И каква ще е?
I love Eduard Cullen? Или ще си нарисуваш еднорог?![]()
Изчакай да пораснеш малко или прави като мен и отиди да ти нарисуват временна татуировка, стои 6 месеца(след 6 месец, трябва да си пораснала малко и вече да си на по-тежка вълна като I love emo boys) Аз лятото ше си изрисувам кръста и глезена. Мухахахааа! :P
[quote="shmurkam"]Първоначално написано от PCDfenka
![]()
И каква ще е?
I love Eduard Cullen?
О, да представям си.. Ня'кво лапе, "влюбено" в тоя Едуард и да покаже голямата си "любов" да вземе да се татуира.. Пхах... 3 месеца след т'ва ше се чуди как да я махне.. Порасни малко пък тогава му мисли за татуировки и пиърсинги.. На всичкото отгоре ти няма да изтърпиш и една точка да ти направят с тая игла, пък да не говорим цяла картинка или надписче, или там к'вото е..
Първоначално написано от shmurkam
![]()
и аз мисля ,че си малка пак и ти сега растеш ще порастнеш и кожата ти ще се разпъни може временна да кажем![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Изчакай още малко, сигурна съм, че ще размислиш скоро.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
татос се прави на окло 20 години.оставям настрана тва дали ща кефи след година.само че всяко отслабване,напълняване растеж на височина и т.н. ще я деформира.ще се полъчи същия ефект се едно да изсисуваш отдут балон и после да го надуеш,само че при балона е равномерно,а на кожата не
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не искам да те обиждам, но аз ако видя детенце на 12-13 с татус и пиърсинг...
Ще си помисля че вероятно е циганче и няма родители!
То на голям човек не винаги е добре, а на дете би било направо смешно.
Има много начини да се направиш на интересна пред дружките не е нужно някой да ти остава за цял живот както татуировката.
Да, определено си малка за нещо, което остава цял живот(говоря за татуса). А за обеците на езика и пъпа...е те се махат лесно, но пък, ако видя 12 годишно момиченце с пиърсинг доста ще се смея и ще си помисля: "Това дете няма ли си майка?!" Така, че се откажи, поне за сега...след 4-5 години пак може да искаш..но сега -> НЕДЕЙ! Смешно е...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Мина му модата вече. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от In4iTu_
To infinity and beyond.
Абсолютно съгласна. И аз си сложих на 13 обица на пъпа, не съжалявам, но и винаги мога да я махна. А и не знам, дали си даваш сметка, но татуировките след време избледняват и даже да и се кефиш и след 10 години (малко вероятно е), ще трябва или да я повтаряш, или да се чудиш как да я скриеш, защото няма да прилича на нищо.Първоначално написано от safetyMode
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
малка си и кой знае дали няма да стане старомодно след 1-2 години и да ти омръзне ако си чак такава мераклийка пробвай с временна![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d