.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Град
    isperih

Споделете л=бовта си...

Каня всички ви да споделите любовните си преживявания или чувства, а може и за каквото поискате, просто да се изповядате , каквото ви идва отвътре, свързано с любовта!

Град
    В думите на хората ;)
    Здраво съм си паднал по една надявам се да се получи нещо истинско...стискайте палци......
    П.П. Това беше доста кратко ама в общи линии е тва

Град
    на ЛуНаТа
    Айде и аз ще бъда кратка Ми..имам си гадже от 1 месец... той е страхотен и много си го обичкам
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    днес изядох бебето си

ХL дюнер
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чувствам се ужасно... като парцал!!! И то заради любовта ми...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    стискайте палци, че утре ми предстои сериозна среща може би ще си имам сериозно гаже
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Харесах много една но сякаш на пук няма да направя нищо,Why? И аз не знам

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Понякога си мисля, че не го заслужавам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Paradise
    По-щастлива никога не съм била. Заедно сме от година и той е най-прекрасното създание на планетата.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    По-щастлива никога не съм била. Заедно сме от година и той е най-прекрасното създание на планетата.
    И утре като ти каже "Късаме" и ще пишеш обратното
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Започва да ме дразни с правенето на нищо.. Толкова ли не може да проумее, че отдавна разбрах, че има симпатии към мен.. остава само да ми признае.
    Оф да прави каквото иска, но да престане да ме гледа непрекъснато и като и аз го погледна веднага да извръща поглед. Дразнещо и детинско е.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Не мога да споделя тук
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Толкова много искам да съм до него, да си го гуууушна силно, но не мога и то всичко това заради разстоянието
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    раЯ.. (:
    Заедно сме от близо 3 месеца..сичко си е ОК..само ми е малко странно, щото никога не съм имала такава сериозна връзка, че да си ходя свободно у тях, когато са си родителите му вкъщи..вече се познава и с наще..ддз мисля, че е са ни много добри отношенията, отначало не мислех, че ще е нещо сериозно ама... съдба, кво да направиш? Малко ми е някво като как да кажа..тясно покрай врата щото тая връзка ми е много сериозна, а въобще не съм имала до сега тоя навик..било ми е все несериозно..а сега се1 едно, че съм женена бате малко почва да ми дотяга всичко тва, а е прекалено добър, за да го заеба ей така..просто рядко ми дава поводи да се заяда за нещо..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Открих идеалното момче за мен и от 7 месеца сме заедно,той ме боготвори,много съм щастлива и започвам все повече и повече да се привързвам към него.Усещам,че нещата вече стават сериозни,искам да се раздам до край за тази връзка,защото той го заслужава,но някакси се дърпам,бягам от това,защото точно събрах сърцето си,страх ме е пак да не бъде разбито.Това ми е голям проблем и много ме мъчи,тъй като това прекрасно човече,трябва да има някой до себе си,който ще го обича и цени,който ще пожертва себе си така,както той го прави,а не някаква объркана пикла като мен

Град
    Варна
    Като за първи опит- прецаках всичко, игнрориан и мразен съм и така ще си сараме още 4 години. Дано следващият пост да е малко по-весел.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    И утре като ти каже "Късаме" и ще пишеш обратното
    Силно се съмнявам, че това ще стане в близките няколко години, а за нататък ще видим как ще върви живота заедно в един дом и ще се разбере.

И аз незнам какво искам . .преди само хленчех че искам гадже , сега постоянно си повтарям че е по добре без
    Bon Jovi - Always

Не желая никого около себе си.. Не желая да имам сериозна връзка. И сякаш напук се изсипа цял чувал с кандидати. Кой сериозен, кой не.. аз искам само едно - имам си мъж, когато ми се прави секс, и това ми е достатъчно. Нямам нужда от лъжливи думи, обещания, планове - наслушала съм се и всичко това ме изпълва с истинско отвращение и ме кара да се отдалеча от човека. Нямам нужда от още едно провалено приятелство и то заради някакви си глупави чувства. В мен няма нищо, не го ли разбрахте? Никога не съм си мислела, че мога да спя с някого и да си тръгна, докато спи. В момента това съм аз - аз, той, без чувства, просто хубави моменти без болезнени спомени и желание да връщам времето назад.
    И нямам желание да променям разбиранията си за вярност, не искам да "изневерявам" на любовника си. Всякакви предложения са безсмислени. Престанете да ходите по мене, защото колкото повече си мислите, че напредвате - двойно повече аз се отдалечавам. Оставете ме намира в моя свят.
    Дали обичам или не - това е без значение...
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Голям фен
    Грешни сме като прогнозата от времето

Имам връзка вече от година и нещо и се чувствам перфектно... обичам го страшно много и той мене също мисля че най сетне намерих перфектното момче за мен
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Днеска съм на среща,вчера цял ден се карам с тва момиче по телфона и скайп,май няма да мине добре

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Rza
    Днеска съм на среща,вчера цял ден се карам с тва момиче по телфона и скайп,май няма да мине добре
    Ехх успех тогава

:P
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Имам гадже от месец и половина и много го обичааам и си го искаам...и не го давам на никой

Град
    Дълбините на канала :D
    След седмица заминавам на зелено и той ще си е с мен ииии аа мн ми е цветно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си