- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделете л=бовта си...
ЗА МИЛОТО:Чушчо, Пъмпи, сладко, дупе, бебе, коте, писе, пате, вафличке ОБИЧАМ ТЕ РОСКОООООООООООООООООООО !![]()
![]()
A.D.I.D.A.S.
![]()
![]()
няма се изживявам кат поет, но драснах вчера няколко реда за моето Габс...
![]()
![]()
![]()
"Бъди до мен..."
![]()
![]()
![]()
Ти ме накара да се влюбя в теб,
ти беше тази, която ме повика...![]()
Аз отвърнах на повика ти -
изпълнен с надежда и любов...![]()
Смисълът на дните ми си ти,
страх ме е да не те загубя...![]()
Ако се стигне до там ненадейно-
ще страдам дълго и непоносимо...![]()
Ароматът ти, нежен полъх,
очите ти, загадъчни тайни...![]()
Косата ти, нежна разпиляност,
устните ти, сладък блян...![]()
Защо думите си хабя за теб,
след като не мога да те опиша?![]()
Просто всичко си за мен,
нуждая се от твоята близост...![]()
Бъди моята крехка половинка,
огрявай дните ми с чар и топлота...![]()
Не ще погледна друга докато те имам,
няма и да изместя образа ти в мен...![]()
Искам те, обичам те... тук, сега и докрай...
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, Габс!!!![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
самият факт, че се притесняваш за това дали си достатъчно добра за него те прави много повече от пик
![]()
... не се притеснявай - знаеш ли ние момчетлъците как се притесняваме и дори само като се прегръщаме мълчаливичку с нашите мъничета
![]()
си мислим "не искам да те загубя"...
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Няма какво да споделям... Последно го видях преди 8 месеца,така, че няма за кой какво да говоря... иначе докато бяхме заедно, колкото и кратко да беше... мога да кажа, че това бяха едни от наааааай-хубавите ми моменти в живота
![]()
Но свърши
Може и да има продължение, но мнооооооооооооооооооого се съмнявам!!!
![]()
Офф при мене е по - зле ! Имах си приятел за около 2 седмици , скъсах го ! Не съжалявам, не ми липсва ..
Мъчението е по старата любов ,, Еее онзиии с който бяхме 2 години заедно , който като ме видеше и не можеше да каже нищо , очите му светваха БУКВАЛНО , на устните му се появяваше една толкова искренна усмивка , казваше зайче /ангелче , миличко мое, / прегръщаше ме силно до себе си и ме целуваше нежно , усещах колко лудо бие сърцето му и колко много нерви са се събрали в него докато ме чака на гарата с такъв трепет ,,.. И това всеки път когато ме видеше в продължение на 2 години ,, Ето тази любов мен ме изпепели ! Тази ,, След ненадейната раздяла не искана от никой от двамата , често си пишехме в продължение на месеци , гушкаше ме , но нищо не можех да направя , нищо за да го върна пак ! ,, Днеска след почти 5 месеца разделени , гледам всеки ден профила му в скайп , в импулс .. Преживях 2 нови негови връзки с други момичета , изтрадах ги , но не успях да зитрадам това ,че той не можа да преглътне едната .. Гледах снимките му как я целува , как й казва нещата който казваше на мене ,, И си мисля дали найстина я обича , дали не го прави за да ме забрави .. Каквото и да беше това след мене много болка ми причини , несъм го виждала на живо от 5 месеца ,, И до ден днешен като ми пише ме гушка , когато си говорим се личи онази тежест и болка .. Но какво да направим ? ,, Сега е сам и не иска друга връзка така бил казвал .. Но и до днеска все още ме нарича 'миличка моя '
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Изрично го попитах:Имаш ли си приятелка?!?!!?!? Изрично... Не съм влизала в офиса на Мтел за кеф..Това си ми беше целта... И кфо.. Каза че няма... И ми изпомачка бузите от стискане..ама аз нали съм проста и трябваше като се прибера да се разтърся хубавичко и да намеря в чичко гугъл тъпите регистрации в още по тъпите сайтове и да открия още по-фрапиращото че някфа си видиш ли "Деси" която той нарича "моето деси" ама той си я обичкал нашия бе.. обичкал я... И кфо тръгваме някъде с него направим крачка напред и върнем две назад..Добре де, зодия рак е, ама чак толкова ли!?!?!? Следим ли се, се хващаме.. Не знаех колко е вярно тфа чудо... И въпреки всичко писанките, на които липсва дата, мисля, че са приятелски-интернет-забивки........ Наивно, но имам нужда да вярвам в нещо....За бога той е мъж на 28... Ако успея да му докажа че мога да бъда голяма... ако можех.. Можеше трябваше щеше......А съм меко казано луда по него (И го харесвам, харесвам харесвам.........ХАРЕСВАААААМ) Писна ми да нямам късмет!!!
Луд съм по едно момиче тя също има силни чувства към мен ( или поне така казва ) но вапреки това тя каза да си останем приятели макар секи път когато я видя да се държи друго яче макар да виждам в очите и че неиска само приятелство макар не веднъж да се опитах да и покажа колко държа на нея и въпреки това че тя повтаря че ме обича тя все пак неиска да сме повече от приятели защо боже защо![]()
Life is simple we make choices and never look back.
жалко,че понякога не е толкова лесно...![]()
...Адски много харесвам едно момче,мисля че и той мен,но не съм чак толкова сигурна.Понякога се държи супер мило,а понякога супер гадно.И въпреки всичко продължавам да се надявам че някога ще бъдем заедно....![]()
![]()
![]()
![]()
Засега не се оплаквам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Той е мечтата на всяко момиче... но дали е моята...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote