Офф при мене е по - зле ! Имах си приятел за около 2 седмици , скъсах го ! Не съжалявам , не ми липсва ..

Мъчението е по старата любов ,, Еее онзиии с който бяхме 2 години заедно , който като ме видеше и не можеше да каже нищо , очите му светваха БУКВАЛНО , на устните му се появяваше една толкова искренна усмивка , казваше зайче /ангелче , миличко мое, / прегръщаше ме силно до себе си и ме целуваше нежно , усещах колко лудо бие сърцето му и колко много нерви са се събрали в него докато ме чака на гарата с такъв трепет ,,.. И това всеки път когато ме видеше в продължение на 2 години ,, Ето тази любов мен ме изпепели ! Тази ,, След ненадейната раздяла не искана от никой от двамата , често си пишехме в продължение на месеци , гушкаше ме , но нищо не можех да направя , нищо за да го върна пак ! ,, Днеска след почти 5 месеца разделени , гледам всеки ден профила му в скайп , в импулс .. Преживях 2 нови негови връзки с други момичета , изтрадах ги , но не успях да зитрадам това ,че той не можа да преглътне едната .. Гледах снимките му как я целува , как й казва нещата който казваше на мене ,, И си мисля дали найстина я обича , дали не го прави за да ме забрави .. Каквото и да беше това след мене много болка ми причини , несъм го виждала на живо от 5 месеца ,, И до ден днешен като ми пише ме гушка , когато си говорим се личи онази тежест и болка .. Но какво да направим ? ,, Сега е сам и не иска друга връзка така бил казвал .. Но и до днеска все още ме нарича 'миличка моя '