.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Поредната тема за отслабване

Бихте ли ми казали упражнения за премахване на мазнини от вътрешната част на бедрата?Колко търсих не можах да намеря.И ако може и упражнения за намаляване на мазнините и по корема.Благодаря.
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не може толкова да си търсила и да не си намерила. Само в този форум има поне 10 подобни теми, да не говорим за Google. Но както и да е - няма да се научите.

Упражненията стягат - не премахват мазнини. Могат да помогнат за стопяването само кардио упражненията, и то ако са съчетани с подходящ хранителен режим.

Сайтове за фитнес и диети има колкото искаш. Ако нямаш воля да потърсиш, не знам как ще намериш такава да спазваш какъвто и да е режим. И все пак успех.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не може толкова да си търсила и да не си намерила. Само в този форум има поне 10 подобни теми, да не говорим за Google. Но както и да е - няма да се научите.

Упражненията стягат - не премахват мазнини. Могат да помогнат за стопяването само кардио упражненията, и то ако са съчетани с подходящ хранителен режим.

Сайтове за фитнес и диети има колкото искаш. Ако нямаш воля да потърсиш, не знам как ще намериш такава да спазваш какъвто и да е режим. И все пак успех.
    Благодаря за съвета.
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си