- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-привлекателно в едно момиче?
гласувайте![]()
Доста неща.
Всичко от изброените - плюс - хубаво лице..
Всичко, но най-много дупето...ммм![]()
Еми те нещата като цяло са навързани , ако има хубаво дупе , но някакви криви и куси крака не върви примерно , гърдите не ги обичам мн голями , после ще се свлече като крава средна работа Супер , но не да са някакви, като "50 Стотинки под мушама !"Усмивката е мн важна да... Не да е няква пожълтяла от тия дето само кафета са пили и постоянно с цигарите в ръка си стоят
![]()
А също както казаха по горе Погледа е мн важен , до някаде по него се водя какво е момичето
![]()
и такам общо взето по темата ... Но няма перфектни хора , така че не е задължително да ми отговаря на всички качества и възгледи
![]()
![]()
мисля,че в анкетата трябваше да има и очитеспоред мен очите иии дупето
Според мен:
1. Крака
2. Дупе
3. Гърди
4. Лице
![]()
![]()
И все пак е по-важно каква душа си, какъв си от вътре, а не външността
Аз съм на това мнение
![]()
Като цяло излъчване![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
от изброените, гласувам за кракавъпреки, че всички тия неща ако са ок, ще бъде най-добре
![]()
Гласувах усмивкатамакар и да не е съвсем така, защото дупе цици и т.н. са ми еднакво важни, но има едно нещо, което е една идея над всичко друго - излъчване![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
1. Краченца
2. Лице
3. Гъз
4. Трябва да има хубава кожа
5. Цици
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
+1Първоначално написано от PainMonopoly
Момиче съм,но все пак гласувах..според мен дупето дъ бестама се пак момиче с яко дупе,ама грозна
е,не се случва често,ама се пак
![]()