- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я но не знам какво да правя
Ами харесвам едно момиче ама няам идея кво да правя.![]()
Няква идея,че не съм мн навътре.
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
дай малко повече информация![]()
Lof YAaA..!
сготви и кекс
ами започни да и се усмихва6 да я заговаря6 и и поискай skype от някой твой приятел който го има ,ако и тя ти отговаря с съ6тото значи просто действай![]()
![]()
първо откажи Цс тва е най-важно
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Удари и шамар.. няма как да не те забележи.![]()
Направи и намек, че я харесваш, задържай погледа си върху нея, ако и тя те погледне и се усмихни или и намигни.. Поискай и скайпа или телефона, попитай я кога е свободна и я покани да излезете..
Щом си толкова притеснителен само това мога да ти кажа![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ти на колко си на 12 ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
на 8Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Започни с това да и кажеш че я харесваш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тц...... Пържола
![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
като ти гледам ника и си направя изводи..значи първо спи cs-а и започни да навлизаш в живота, защото така ще я докараш до никъде
Как решихте че играе CS ако не е тайна...?!![]()
![]()
Priceless .. <3
awp= снаипера в цс-а
Ааа ясно...![]()
мерси за инфото...
![]()
![]()
Priceless .. <3
На 8? Ем нормално е да не знаеш какво да правиш мойто момче !Първоначално написано от nemo_awp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие момчета сте е**** говедата (нищо лично). Нали уж вие трябва да правите първата крачка, нали вие се водите силния пол. А какво става- се момичета трябва да показават на момчета,че ги харесват, те да им предлагат да излезят абе въобще-шантава работа...
Като я харесваш и го показвай-закачай я, но не ставай досаден; прави и комплименти, но съвсем леки, такива загадливи и ако не е много тъпа-сама ще се досети...![]()
Другият вариант е директният подход-отиваш и и казваш право в очите-няма какво толкова да губиш. Като те харесва-хубаво, ако не-кажи си, че не те заслужава и си продължаваш по пътя с мисълта, че ще намериш някоя много по-хубава и добраАйде успех
![]()
Ако тя е на 6 - подари и близалкаПървоначално написано от nemo_awp
или и дай да си играе с кофичките ти на пясъчника
![]()
момче аз на 8 още исках да имам летяща маса и говорещо куче ти накъде аджеба си тръгнал ?!
хахаха хора хора прави сте на 8 ако е наистена къде е тръгнал...
ама аде съвети
ем мойто момче аз неска така казах на 1 кака ама тя не отвърна на чувствата ми ...нищо че по скайп и казах ама и преди и го казах и ся нищо не знам как така изведнъж тръгва с др момчета по зле и от мене ^^ предполагам ма както и да е не очаквай много или недей има големи надежди
![]()
пускаме awp_map и ако ме биеш 2 игри подред по 30 фрага ти давам всички съвети..
Заеби я тая CS ..![]()
абе толкова ли сте тъпи бе..
те на 8 не могат си бършат гъзовете, вие да влизат във форуми и да пускат теми и да пишат постове.. да бе..![]()
Да приемем че си на 8..
Аз на 8 си играх с пясъка
МИ да приемем че сте тъпи![]()
![]()
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
- сега разбрах че не съм бил единствен
![]()
Макар че аз исках говорещо куче, което лети и е достатъчно голямо да се возя - Веднъж даже бях писал на дядо Коледа![]()
![]()
Шибана тема, с шибан автор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ами питай я дали харесва замъци?! Ако ти каже да, потъркай лампата и си поръчай един розов замък на красивия син дух.![]()