.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Родителите ви правят секс по-често от вас..?

Ако разберете,че ваще правят секс по-често от вас с гаджето ви,ще се сдухате ли,ще започнете ли да се "съревновавате" с тях...
    Въобще какво ще си помислите,как ще се почувствате и ще промените ли сексуалния си "режим" само, за да не сте по-назад?
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

родителите правят секс
    HaRaBi

мисля ,че тази тема няма много голям смисъл... кой нормален човек ще тръгне да се "съревновава" за такова нещо(независимо дали със приятели или с родителите си ). и имам един въпрос - вие защо правите секс?!? - за да се изфукате пред приятелите , за да докажете ,че сте пораснали или просто защото обичате човека до себе си? въпросът е главно към автора ,но е добре всеки да се замисли върху него....
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Голям фен
    Съмнявам се да правят повече от мен Особено на техните години вече Пък и да правят - ми евала. Много ясно, че няма да се съревновавам с тях. Колкото ми е кеф, толкова ще си правя

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от ellHRB
    родителите правят секс
    Не тебе щъркела те е донесъл или донесла...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Осъзнаваш ли колко тъпа и безмислена тема пускаш... ти добре ли си бе.....

Голям фен
    ще си пуснем график за да сме по равно

Това,че пускам тема по даден въпрос,не е за да ме посъветвате, ако сте на мое място например...
    Аз не бих тръгнала да се съревновавам,но деиствително има хора които биха спекли,ако разберат,че техните правят повече секс от тях самите!
    Имам приятел,които дори на майтап не дава да стане дума,че техните правят секс...пък не си представям,ако установи,че техните го правят по-често и от него!
    Ами аз не правя секс за да се фукам или нещо от сорта,правя го защото ми харесва....все ми е едно кой прави повече секс....
    НО има хора на които не им е все едно!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не. Аз повече от това, което правя не искам. Иначе майка ми като разбра, че правя секс изръси култовата реплика: "Като си почнала прави го най-малко 2 пъти седмично. Ние и до сега така правим с баща ти." За справка-тогава те бяха на по 52

Супер фен Аватара на Shia
    Точно там не бих се месила.Темо,която не бих отворила с наще
    камо ли да се състезаваме

Еми,и те са хора,ноо не мисля,че наще все още правят секс Пък и откъде да знам кога го правят,че да се състезавам с тях.. звучи ми ..странно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си