- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите ви правят секс по-често от вас..?
Ако разберете,че ваще правят секс по-често от вас с гаджето ви,ще се сдухате ли,ще започнете ли да се "съревновавате" с тях...
Въобще какво ще си помислите,как ще се почувствате и ще промените ли сексуалния си "режим" само, за да не сте по-назад?
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
мисля ,че тази тема няма много голям смисъл... кой нормален човек ще тръгне да се "съревновава" за такова нещо(независимо дали със приятели или с родителите си). и имам един въпрос - вие защо правите секс?!? - за да се изфукате пред приятелите , за да докажете ,че сте пораснали или просто защото обичате човека до себе си? въпросът е главно към автора ,но е добре всеки да се замисли върху него....
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Съмнявам се да правят повече от менОсобено на техните години вече
Пък и да правят - ми евала. Много ясно, че няма да се съревновавам с тях. Колкото ми е кеф, толкова ще си правя
Не тебе щъркела те е донесъл или донесла...Първоначално написано от ellHRB
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Осъзнаваш ли колко тъпа и безмислена тема пускаш...ти добре ли си бе.....
![]()
Това,че пускам тема по даден въпрос,не е за да ме посъветвате, ако сте на мое място например...![]()
Аз не бих тръгнала да се съревновавам,но деиствително има хора които биха спекли,ако разберат,че техните правят повече секс от тях самите!
Имам приятел,които дори на майтап не дава да стане дума,че техните правят секс...пък не си представям,ако установи,че техните го правят по-често и от него!
Ами аз не правя секс за да се фукам или нещо от сорта,правя го защото ми харесва....все ми е едно кой прави повече секс....
НО има хора на които не им е все едно!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Точно там не бих се месила.Темо,която не бих отворила с наще
камо ли да се състезаваме
Еми,и те са хора,ноо не мисля,че наще все още правят сексПък и откъде да знам кога го правят,че да се състезавам с тях.. звучи ми ..странно
![]()