- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удрял ли ви е шамар баща ви?
Никога...
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Спрях да ги броя.Къде шамар,къде бой...после почнах да се спасявам по собствен начи и скоро не се е случвало.
Еми случвало се е по някое малко шамарче.Но общо взето се броят на пръсти.И скоро не се е случвало.Или пък ме е обиждал по някой път,ако е ядосан,но после се извинява.Абе може да се каже,че такива проблеми с наще нямам.Държат се мн добре с мен.![]()
А колкото до това постоянно баща да удря или бие детето си...вече не мисля,че е нормално и редно...![]()
Никога пък и да ме е удрял едва ли нещо ще се промени....
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Баща ми ме е удрял, когато бях малка..е не ме е счупвал от бой ама някое друго шамарче или ми дърпаше ушите когато не слушам.. Не съм твърдо за или против удрянето от родтел ествествено ако не е редовно.. Не мисля, че шамарите които съм изяла действат по някакъв начин сега на отношенията м/у мен и баща ми..в много добри отношения сме си и нямам страх от него..![]()
ТатИ Не ме е Удрял НИКОГА .. самО маЙка и то В КрайНИ СиТуаЦии .. А И нАскорО не СъМ яла Бой..
Не живея с баща си![]()
лелее.. колко време ти отне да го напишешПървоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
хяхя, мене ме е удрял, ама по 1-2 шамара, даже наскоро пак...
за най-малкото посяга,пф. после ми се лигави и ми се извинява, хах
През целия ми живот баща ми само веднъж ми е отвъртял един шамар
Никога.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Да, и мен. Но има деца, които системно ги бият.Първоначално написано от DieselBlood
Родителите им трябва да са някакви алкохолици сигурно...
В далечното минало и такива неща са се случвали ...
... нищо фатално. =]
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Удрял ме е естествено,ама си го заслужавах .. и то доста,ама тва беше едно време ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Удрял ме е естествено, като бях малък, за някакви дреболии. Но определено не мисля, че шамарите са добър възпитателен метод.![]()
Никога,дори и в моменти който съм заслужавал.
Шапка им свалям на родителите ми какваи железни нерви имат
Първоначално написано от sweetsunshine
Мен дори не са ме наказвали,а какво остава да ме ударят!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
никога!
"People die but legends live forever"
еми когат се бием![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
бях малкаа..![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Баща ми - никога, а майка ми само веднъж се осмели в първи клас като бях. Казах й, че ако пак ме удари няма да й проговоря... и така, не посмя.
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
Ами един път като бях малка
иии... миналата година ми удари пак един шамар.