.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

На 22 и все още не съм ....

Rabotata e tam 4e ve4e navar6ih 22g a vse o6te ne sam imal priqtelka i ne sam spal s momi4e Nz kade mi e proglema........... nikoq ne mi obra6ta vnimanie nikoe momi4e ne se zaglejda po men qvno sam mn antipati4en Omrazna mi tazi samota neizdarjam we4e pobarkvam se.......... tolko li mn iskam 1 krasivo momi4e s koeto da sam 6atstliv nemoga da razbera kak vseki si namira tolko lesno gadje kak stava kade gi namirate Pomognete mi

просто бади себе си, все някога ще я срешнеш

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Re: Na 22 i vse o6te ne sam...........

Цитирай Първоначално написано от crazybiker
    tolko li mn iskam 1 krasivo momi4e
    Големи притенции

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Дай снимка и ще ти кажем къде ти е проблема...
    В цял ръст ако може....

Задник съм!

Re: На 22 и все още не съм ....

Цитирай Първоначално написано от crazybiker
    Rabotata e tam 4e ve4e navar6ih 22g a vse o6te ne sam imal priqtelka i ne sam spal s momi4e Nz kade mi e proglema........... nikoq ne mi obra6ta vnimanie nikoe momi4e ne se zaglejda po men qvno sam mn antipati4en Omrazna mi tazi samota neizdarjam we4e pobarkvam se.......... tolko li mn iskam 1 krasivo momi4e s koeto da sam 6atstliv nemoga da razbera kak vseki si namira tolko lesno gadje kak stava kade gi namirate Pomognete mi
    аз мисля, че проблема е в това, че не можеш да се научиш да бъдеш щастлив и сам. явно си сложил жените, на нещо като пиедестал... мислиш, че като нямаш гадже и си тотално сбъркан, без гадже живота ти не може да продължи и т.н.., а това просто не е така. и накрая... ти търсил ли си си гадже?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Кирилцата е задължителна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си