- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже
ее айде и аз си търся,въпреки,че имам по-особени предпочитания от обикновеното![]()
о пресвети спам тая тема закла вожда кажи ми някой свобод ен/на дето не си търси а несъм свободен и не си тръся а ти разни сайтчета за запознаства чувал ли си пробвай там туку виж ти аресала снимката и сама дошла при тебе![]()
![]()
![]()
найш ко предлагам
фащай 1 тухла,удряй с нея по главата първия срещнат,въжи го за тебе и мърдане няа...хоп имаш си гадже![]()
и аз си търся ама нещо удрям на камък...явно момичетата не харесват момчета с дълга(не много...)коса,които се обличат преимно в черно,имат слабост към философските размисли и обсъждането на чувства(не знам ама съм някакъв разсеян романтик...не познавам друг идиот(според дтандартите на повечето от уважаемите дами...)като мен)...слушащи нюметъл и гледащи анимета...
затова съм обречен на вечна и неизбежна самота...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Моля те прибери се,че се притесняват за теб....Зоопарк в София,търси изчезнала маймуна със слаби умствени способности.
пообиколи по магазините,бе
blader, ебати саморекламата хахахаха
Zna4i tuka seki tarsi ne6to ama nai dobre 6te e da namerite vrazka s realniq svqt.
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
нали?...Първоначално написано от neocide
ама трябваше да го направя в стил 'млад,привлекателен мъж си търси красива млада сексуално активна партньорка за...среднощни забавления(като например здрав запой,партньор за белот...таквизи неща...)...'
или 'търся си мома за огрев...'
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ооо и аз се включвам в търсене на мъжкооо![]()
![]()
![]()
в реалния свят няма текст на български, написан на латиница..Първоначално написано от Nik4o_Spain
Харесват не са изчезнал вид ощеПървоначално написано от blader
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
амии... не предлагаме!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.