- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените винаги казват че мъжете са еднакви?
ми до сега съм попадала или на такива, които дават всичко за мен и ги късамПървоначално написано от nimfernal
или на такива, за които аз давам всичко, а на тях не им пука
усещате ли идилията??![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
К*рви си е от менПървоначално написано от fc
, просто добавих с възмущение. А как се случват нещата едва ли сме ние 2мата, които да кажем. И пак те питам, как жените стават такива?...
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
ти знае6 ли значението на тази дума????Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а така!!!Първоначално написано от fc
![]()
+ 99999999999999999999999999999999999999999999!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Защото умеят да нараняват жените![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
донякъде е прав човека пример с мен :
Тръгнахме с едно момиче и аз се опитвах да и показвам че я обичам колкото мога по често и правех всичко по силите си а тя какво почна ме реже се праи на интересна и тн накрая ми умразна и спрях да я тарся да и се обаждам и на 5тия ден тя ме потарси трагнахме и на първата седмица пак се по4на с тия тапанарщини накрая я зарязах мн я обичам и до днес но знам че няма смисал да си тровя нервите с нея тъй като тя пак ще ме нарани с неиното държание не всички момичета са така но катко има мн тъпи копелета има и мн тъпи момичета
Life is simple we make choices and never look back.
Първоначално написано от Hilary_
Кви оправдания бе ман?
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Няма да ти отговоря, защото не ми се спори.Първоначално написано от Naman07
И момчетата и момичетата са виновни.
Автора е прав от една страна,че много момичета се правят на курви и не им пречи,че се отнасят с тях като с боклуци и после реват защо мъжете били такива и онакива...
(кво говоря,,,все едно не съм жена) ....ама не ...така си е. И аз го забелязвам около себе си
Обаче и в темата има натякване,че ВСИЧКИ жени го казваме... е и това не е така
...
Не съм твърдяла такова нещо... Ама и вие сте едни тъпи... всички: и мъжете, и жените. Само се хлебите едни други. А трябва да се обичате, да се търсите и да сте заедно.
А истината е тази: Има кучки и к.урви, които преебват момчетата. Има гъ.зари и к.урвари, които преебват момичетата. Зависи от хората, не от пола.
ПП. Авторе, а що се отнася до историйката с това как момичетата ви преебваме, вие се сдухвате и почвате да се държите кофти с нас: Едно по начало свястно момче след като го прецака к.учка ще потърси друг тип момиче. А няма пак да се хвърля на кифлите та да събира "опит" и после да обяснява как всички са еднакви. Същото важи и за тези момичета, които обиждат момчетата на "ку.рвари" и "тъпаци".
Няма еднакви хора. Има еднакви постъпки. И веднъж видял, че определен тип хора вършат тези постъпки, умния човек се пренасочва към друг тип хора.
Защото мъжете казват,че
жените са курви.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Много превилни расъждения виждам тук но искам да ти кажа че се пренасочих към друг тип момичета и ефекта беше същи самоче след време..!Първоначално написано от Bellatrix
<-----<<<< ME
Може би е въпросът и във възрастта. Под 18-20г., че при някои е и повече, нито единия пол не е 100% наясно със себе си и лесно се получават разминавания. Повечето от тези хора, които сега вършат простотии и се държат безобразно с другите, един ден (дано е скоро) ще улегнат, ще намерят техния идеал за момче/момиче и нещата ще се оправят.Първоначално написано от JekoV
А сега моят съвет е да си потърсиш обикновенно момиче. Не някоя нагримирана госпожичка с 20 неуспешни връзки зад гърба си, която твърди, че "Ти си Този." А някое стабилно момиче, което е интелигентно и интересно. Тях често не ги забелязват особено, а трябва.
Еи благодаря за савета но мисля че го намерих и съм крайно щастлив,просто тази тема ме вълнува от отдавнаПървоначално написано от Bellatrix
.
<-----<<<< ME
Амии.. нека помисля... защото е така, например?
Щот ползваме все заучени изрази,без да влагаме смисъл
И вие казвате същото за нас![]()
nicolepcd
Защото не умеят да ги задържат.
Всеки е различен с точния човек![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Защото повечето са ефтини свалячи и все на такива попадаме .. и те за тва![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
![]()
![]()
егати пародията чесно ..... отговорите направо ме убиват ... тая тема не си заслужава коментирането
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Темата не си заслужава коментирането?Шо въобще тогава си правиш труда да коментираш?Първоначално написано от kael
<-----<<<< ME
ти слагаш жените под общ знаменател, ако мислиш, че всички жени слагат мъжете под общ знаменател
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
защото,трудно излизате от този тъй наречен общ знаменател,затова![]()
Не твърдя,че няма и свестни момчета ,колкото и голяма рядкост да са![]()
аз ги слагам под общ знаменател,когато поредния ме разочарова и си казвам-ето и тоя е като всички останали! Защото не ми е показал че е различен(а той всъщност е,но в момент на ярост и отчаяние не ги виждам тия работи)
А и мъжете слагат всички жени под общ знаменател-кучки!
Ходи се обеси някъде с тия разсъждения..