.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от nimfernal
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ми защото, брато , в повечето случаи момчето наранява момичето, а не обратно
    Ама не моеж да го докажеш тъй че не се брои
    ми до сега съм попадала или на такива, които дават всичко за мен и ги късам
    или на такива, за които аз давам всичко, а на тях не им пука
    усещате ли идилията??
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Защото те ни създават такива. Карат ни да се влюбим в тях до полуда и после ни зарязват по най-бруталния начин. И така ставаме мъже.
    А жените как стават такива, каквито ги описа (к*рви)?
    Истината е някъде там. Човек ли си, човек си оставаш. Животно ли си, живонто си оставаш, всичко е в 1вите 7 годинки, действително.
    Съгласна съм... пак почнахте да ни нападате....
    Ни съм ги определил като к**ви. Просто така се случват нещата.
    К*рви си е от мен , просто добавих с възмущение. А как се случват нещата едва ли сме ние 2мата, които да кажем. И пак те питам, как жените стават такива?...
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    защото ние казвате,че всички жени са к**ви
    ти знае6 ли значението на тази дума????

Голям фен Аватара на skuck
    Защото те ни създават такива. Карат ни да се влюбим в тях до полуда и после ни зарязват по най-бруталния начин. И така ставаме мъже.
    а така!!!

+ 99999999999999999999999999999999999999999999!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Защото умеят да нараняват жените
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

донякъде е прав човека пример с мен :
    Тръгнахме с едно момиче и аз се опитвах да и показвам че я обичам колкото мога по често и правех всичко по силите си а тя какво почна ме реже се праи на интересна и тн накрая ми умразна и спрях да я тарся да и се обаждам и на 5тия ден тя ме потарси трагнахме и на първата седмица пак се по4на с тия тапанарщини накрая я зарязах мн я обичам и до днес но знам че няма смисал да си тровя нервите с нея тъй като тя пак ще ме нарани с неиното държание не всички момичета са така но катко има мн тъпи копелета има и мн тъпи момичета
    Life is simple we make choices and never look back.

Не съм слагала под общ знаменател момчетата...защото знам че има и тъпи женкари но има и свестни... и момчетата слагат жените под общ знаменател... как да ме привлече някой който е казал че момичетата не заслужават нищо...?! А?! Как да стане... след като това момче го е казало и се счита за големия женкар то тогава и другите негови приятели (които се интереесуват само от мнението на другите) постъпват като този женкар и започват да мислят като него... е след като момичето види за какво става дума как да разпознае дали момчето което е срещнала не е същото говедо!!! Айде моля ви се...само оправдания!!! Има си хора... и хора...

Кви оправдания бе ман?
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

А жените как стават такива, каквито ги описа (к*рви)?
    Истината е някъде там. Човек ли си, човек си оставаш. Животно ли си, живонто си оставаш, всичко е в 1вите 7 годинки, действително.
    Съгласна съм... пак почнахте да ни нападате....
    Ни съм ги определил като к**ви. Просто така се случват нещата.
    К*рви си е от мен , просто добавих с възмущение. А как се случват нещата едва ли сме ние 2мата, които да кажем. И пак те питам, как жените стават такива?...
    Няма да ти отговоря, защото не ми се спори.

Супер фен
    И момчетата и момичетата са виновни.

Автора е прав от една страна,че много момичета се правят на курви и не им пречи,че се отнасят с тях като с боклуци и после реват защо мъжете били такива и онакива...
    (кво говоря,,,все едно не съм жена ) ....ама не ...така си е. И аз го забелязвам около себе си

Обаче и в темата има натякване,че ВСИЧКИ жени го казваме ... е и това не е така ...

Град
    Paradise
    Не съм твърдяла такова нещо... Ама и вие сте едни тъпи... всички: и мъжете, и жените. Само се хлебите едни други. А трябва да се обичате, да се търсите и да сте заедно.

А истината е тази: Има кучки и к.урви, които преебват момчетата. Има гъ.зари и к.урвари, които преебват момичетата. Зависи от хората, не от пола.

ПП. Авторе, а що се отнася до историйката с това как момичетата ви преебваме, вие се сдухвате и почвате да се държите кофти с нас: Едно по начало свястно момче след като го прецака к.учка ще потърси друг тип момиче. А няма пак да се хвърля на кифлите та да събира "опит" и после да обяснява как всички са еднакви. Същото важи и за тези момичета, които обиждат момчетата на "ку.рвари" и "тъпаци".

Няма еднакви хора. Има еднакви постъпки. И веднъж видял, че определен тип хора вършат тези постъпки, умния човек се пренасочва към друг тип хора.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Защото мъжете казват,че
    жените са курви.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Не съм твърдяла такова нещо... Ама и вие сте едни тъпи... всички: и мъжете, и жените. Само се хлебите едни други. А трябва да се обичате, да се търсите и да сте заедно.

А истината е тази: Има кучки и к.урви, които преебват момчетата. Има гъ.зари и к.урвари, които преебват момичетата. Зависи от хората, не от пола.

ПП. Авторе, а що се отнася до историйката с това как момичетата ви преебваме, вие се сдухвате и почвате да се държите кофти с нас: Едно по начало свястно момче след като го прецака к.учка ще потърси друг тип момиче. А няма пак да се хвърля на кифлите та да събира "опит" и после да обяснява как всички са еднакви. Същото важи и за тези момичета, които обиждат момчетата на "ку.рвари" и "тъпаци".

Няма еднакви хора. Има еднакви постъпки. И веднъж видял, че определен тип хора вършат тези постъпки, умния човек се пренасочва към друг тип хора.
    Много превилни расъждения виждам тук но искам да ти кажа че се пренасочих към друг тип момичета и ефекта беше същи самоче след време..!
    <-----<<<< ME

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от JekoV

Много превилни расъждения виждам тук но искам да ти кажа че се пренасочих към друг тип момичета и ефекта беше същи самоче след време..!
    Може би е въпросът и във възрастта. Под 18-20г., че при някои е и повече, нито единия пол не е 100% наясно със себе си и лесно се получават разминавания. Повечето от тези хора, които сега вършат простотии и се държат безобразно с другите, един ден (дано е скоро) ще улегнат, ще намерят техния идеал за момче/момиче и нещата ще се оправят.
    А сега моят съвет е да си потърсиш обикновенно момиче. Не някоя нагримирана госпожичка с 20 неуспешни връзки зад гърба си, която твърди, че "Ти си Този." А някое стабилно момиче, което е интелигентно и интересно. Тях често не ги забелязват особено, а трябва.

Цитирай Първоначално написано от JekoV

Може би е въпросът и във възрастта. Под 18-20г., че при някои е и повече, нито единия пол не е 100% наясно със себе си и лесно се получават разминавания. Повечето от тези хора, които сега вършат простотии и се държат безобразно с другите, един ден (дано е скоро) ще улегнат, ще намерят техния идеал за момче/момиче и нещата ще се оправят.
    А сега моят съвет е да си потърсиш обикновенно момиче. Не някоя нагримирана госпожичка с 20 неуспешни връзки зад гърба си, която твърди, че "Ти си Този." А някое стабилно момиче, което е интелигентно и интересно. Тях често не ги забелязват особено, а трябва.
    Еи благодаря за савета но мисля че го намерих и съм крайно щастлив,просто тази тема ме вълнува от отдавна .
    <-----<<<< ME

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Амии.. нека помисля... защото е така, например?

Супер фен Аватара на Shia
    Щот ползваме все заучени изрази,без да влагаме смисъл

Супер фен
    И вие казвате същото за нас
    nicolepcd

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Защото не умеят да ги задържат.

Всеки е различен с точния човек
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Защото повечето са ефтини свалячи и все на такива попадаме .. и те за тва
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Град
    Търново.... Велико Търново
    егати пародията чесно ..... отговорите направо ме убиват ... тая тема не си заслужава коментирането

Цитирай Първоначално написано от kael
    егати пародията чесно ..... отговорите направо ме убиват ... тая тема не си заслужава коментирането
    Темата не си заслужава коментирането?Шо въобще тогава си правиш труда да коментираш?
    <-----<<<< ME

ти слагаш жените под общ знаменател, ако мислиш, че всички жени слагат мъжете под общ знаменател
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    защото,трудно излизате от този тъй наречен общ знаменател,затова
    Не твърдя,че няма и свестни момчета ,колкото и голяма рядкост да са

аз ги слагам под общ знаменател,когато поредния ме разочарова и си казвам-ето и тоя е като всички останали! Защото не ми е показал че е различен(а той всъщност е,но в момент на ярост и отчаяние не ги виждам тия работи)
    А и мъжете слагат всички жени под общ знаменател-кучки!

Ходи се обеси някъде с тия разсъждения..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си