- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастие в замяна на много нещастие след това (моята история)
Много лошо се е получилo,но не знам защо ми се струва,че пак ще бъдете заедно.Знам ли,просто така мисля.Иначе има и друга страна на нещата-времето лекува всичко.Горе главата всичко ще се оправи и да знаеш,че просто не е полезно да приемаш нещата толкова навътре и сериозно.Айде успех.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Може и да си прав/а,че те пак ще са заедно.Аз обаче ако изгубя доверието си в някого (както той сам казва,че е станало) независимо колко съм го обичала,никога не бих се върнала при него.Каква връзка би било това?Според мен едно от най-важните неща между двама души е именно доверието,без него нищо няма да се получи.Лично мнение де.И все пак се надявам всичко при теб да се оправи с момичето (ако не с това - с някое друго) и отново да си щастлив както преди!!!Успех!Първоначално написано от vampirekiss
честно казано ми е като в мъгла...не знам къде отивам,защо отивам и как да стигна..тук таме виждам по някакъв проблясък който ме обърква..в такова нещо до сега не съм попадал..по принцип да съм толкова предвидлив и винаги да си подреждам нещата за напред, а сега какво стана утрешния ден не си виждам..![]()
Ще се справиш,сигурна съм.Само може би ще ти е необходимо повече време и всичко ще бъде както преди.А пък и плюс това погледни го така - всичко,което става може да е за добро! Радвай се на живота докато имаш тази възможност,не се впрягай толкова във всяка една дреболия,защото не се знае колко още време ни остава тук!!!Първоначално написано от TheRealisT
lunichkataaa вземи ми думитеПървоначално написано от lunichkataaa
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ъх, сам си се наковал мой човек....
Има едно правило - кажеш ли край - казвай го сериозно. Звучи гадно, но като те отрежат още един два пъти по тоя начин ще ти светне лампичката. Мен ми светна преди първия път още. И така. Девойката не е единствената - поредната е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ifkataAa написа :
Всичко това е просто ужасно.Не мога да повярвам, че някой е способен да причини това на човек, който го обича ..![]()
+1![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Кофтито е за приятелите ако питаш мен...остави момичето,остави другото....но нямам право да те критикувам и не искам...Лично аз те подкрепям във всяко твое решение,все ще бъде правилно,но направи онова,което не МИСЛИШ,а чувстваш,че ИСКАШ!В живота винаги прецакваш и си прецакан,трябва да има баланс...Боли те разбирам,обаче е време да продължиш с живота си....на колко години си?Нали не си очаквал да се ожениш за нея...![]()
доста гадна история .. но пич тя не те заслужава, недей да тъжиш за нея .. гледай от тази страна нещата, а ако не беше разбрал за бившия може би щеше да те лъже .. аз на твое място не бих и се вързала така че забрави я !! И се сдобри с приятели и родители , защото те със сигурност ще бъдат по-дълго до теб от едно момиче , на което нямаш доверие :P !! И ей успех вярвай в себе си и всичко ще се оправи : )))
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Ще ти кажа само едно:
,,Времето не лекува, трябва да се излекуваш сам!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
я се стегни малко.. има и по добри от нея не си мисли че е перфектната.. това че си попаднал за първи път на такава като нея не значи че е последната.. забравия изтрия я... излизаи на вън с приятели забавляваи се и всичко ще си тръне по старо му..![]()