- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- xaxaxaxax
xaxaxax
xaxaxaxax
Не разбрах, гордееш ли се?Първоначално написано от Jingles
![]()
Детска му работа...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
сега остава и на теб да предложи !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
xaxaxaxaxax
къде отиде нормалното изразяване в българския език ?!? - ще ви кажа къде - отиде по дяволите !!!Първоначално написано от nesquiky
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
и на тебе кво ти пука от всичко тва? с какво те засяга цялата работа?
Еми опитай се да ги сдобриш няма смисъл да се карат за някъв тъпак...а ако или като ти предложи на теб му тегли една яка майна....и ние имаме един пендел в класа който мин година направи същата простотия...
Според мен, ако ти предложи и ти му кажи Да, така ще сте наравно 3те и няма да се сърдите една на друга, ще разберете че тоз който и да е идиот ва е използвал. И така повече няма да има дрезги м/у вас!Първоначално написано от nesquiky
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ми кво да наебе едната ,после и другата ти приятелка и ги режи.Те са тъпи че му се навиватПървоначално написано от nesquiky
![]()
да си напраят една тройка за да са водолни и тримата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Кой клас сте бе ? ..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
.......
Абе,колко са участниците,от частта,където на сутринта предложил на другата,нищо не хванах.![]()
tfa e super typo ...golqma prostotiqq,dobre 4e momi4etata ne sa vlagali 4uvstva v toq![]()
``` smotanqk
![]()
xaxaxaxax
Иска секс-не е ли очевадно?!? И силно не го ебе как точно ще го получи.Първоначално написано от nesquiky
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
xaxaxax
xaxaxax
Пфу.. тоя е некъф келеш то е ясно аз ако бях такива шамари бих му играла...
Ходи с момичетата колкото да покаже какъв Playboy и не разбирам защо му се връзват.. бе глупости
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
оуу БФФ-та и училищен playboy-разбивач на сърца![]()