.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на Dollystar

Поредната любовна историйка ....

............

понякога е най-хубаво просто да бъдем открити с хората до нас и да си кажем каквото имаме...аз съм същия и бих постъпил също така..засегнала си го, но за щастие това лесно може да се поправи от теб..просто седни и му кажи каквото мислиш, ще видиш как ще му мине набързо. Той иска да чуе че искаш него Действай

Цитирай Първоначално написано от TheRealisT
    понякога е най-хубаво просто да бъдем открити с хората до нас и да си кажем каквото имаме...аз съм същия и бих постъпил също така..засегнала си го, но за щастие това лесно може да се поправи от теб..просто седни и му кажи каквото мислиш, ще видиш как ще му мине набързо. Той иска да чуе че искаш него Действай
    +1 обедила си го че го искаш, а след това тая засечка..объркан е младежа...разясни му как стоят нещата, както се казва и в горния пост

Град
    Търново.... Велико Търново
    лепни му една целувка, ако пак се дърпа- му лепни един шамар

Цитирай Първоначално написано от kael
    лепни му една целувка, ако пак се дърпа- му лепни един шамар
    И двете съм му ги лепвала вече Той иначе не се дърпа изобщо за целувки, а колко до шамарите снощо нещо почна да се базика че не мога да го удара и му зашлевих един като на шега ама силничък

Град
    Търново.... Велико Търново
    ееее той тоя голяма примадона xDDDDDDD

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми говори пак с него...

ее браво на тебе! шапка ти свалям за истината просто трябва време... всяко чудо за 3 дена
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ее браво на тебе! шапка ти свалям за истината просто трябва време... всяко чудо за 3 дена
    Мерси и аз мисля, че ще отшуми. А иначе гадното е че той ся е на село и не можем да се видим и само се чуваме а един такъв разговор не е за по телефона..... мале толкова много ми липсва, че напрао нз.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Като за начало , следващия път се научи , да не казваш неща , които не мислиш . Адски тъпо е ! И какво като си излъгала онова момче и после си тръгнала с друг , мислиш , че се е почувствал по-добре , отколкото да му кажеш "Не , съжалявам , ти не си за мен . Просто не те харесвам ." Нищо не си постигнала с тази лъжа

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от TheRealisT
    +1 обедила си го че го искаш, а след това тая засечка..объркан е младежа...разясни му как стоят нещата, както се казва и в горния пост
    +2
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Re: Поредната любовна историйка ....

.................................................. ......
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Кво станало?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си