- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Доокрасявате ли истории??
Вчера си говорехме с една приятелка и аз и казах,че по принцип съм адски наивна и на повечето неща които ми кажат гледам като на истински и никога не ги поставям под съмнение.Но тя ми каза да се замисля дали някога не съм дори сама измисляла нещо и че всеки е правил така.И аз се замислих... и наистина ми се е случвало и като видя че всички се връзват и ми става адски смешно.И също така мн пъти се е случвало нещо и после се чуват 100 различни версии за същото.Затова по добре 1 път да видиш,отколкото 100 пъти да чуеш.Та интересно ми е вие окласявали ли сте си истории или ставали ли сте свидетели на подобно нещо?
Ами като разказвам, много пъти въобще не казвам същото, просто защото не си спомням добре...![]()
Понякога го правя неволно :/
но гледам да не украсявам много
Първоначално написано от Bianca
П.С Никога не го правя.. казвам нещата такива каквито са.. направо в очите.. [/b][/size]
Понякога доукрасявам,но не прекалено и не във всички ситуации.![]()
Ами не , .... имам чувството ,че винаги ше ме хванат
за т'ва и не лъжа ... некак си не мога ... =/ коффти
предпочитам да казвам точно това което се е случилоа не като журналистите някой си хванал цаца а във вестниците пише че е избил стадо китове
![]()
случва се
От една хамсийка, правя го на кит![]()
"Кит"-един от най-хубавите български филми ;p
да![]()
Хм, май не. Или пък рядко и то неволно.
Смешно ми е иначе. Имах един съученик, който аадски много си окрасяваше историите и понякога дори ме избиваше на агресия, дразнех се.![]()
добавям понякога някой по-интересен детайл,но не си измислям цели истории
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не,
..мразя някой да си слага и от него в историите![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
КрисаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми сигурно но в повечето случеии разказвам историята по тъпа от колкото е била щот съм я забраил половината и разказвам коквото си спомням и то се губи ефекта
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ако доокрасявам значи да си измислям качествено нови моменти, сиреч да лъжа - не, иначе са ми казвали, че и най-скучната ежедневна случка мога да я разкажа интересно.
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
аз винаги оставам с впечатлението че на хората им е скучно и ми става много тъпо и млъквамПървоначално написано от SofiaRegularCunt
ама ква кака бе ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy