- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~Прегръдката~
Някога задавали ли сте си въпроса какво е прегръдка?!
Прегръдка, това е да усетиш топлината, болката, също така и подкрепата на ближния до теб. Една прегръдка може да те направи най - щастливия човек, една прегръдка, която да те кара да изтръпнеш, една прегръдка, с която да разбереш защо си на този свят. Прегръдка с любимя човек! Прегръщаш домашния си любимец, прегръщаш спомените, прегръщаш и компютъра , щастлив си, че не си сам! Прегръщат се приятели, прегръщат се пияни. Прегръдката е утеха, прегръдката е упора, тя е всичко за нас! Без нея не ще оцелеем в този коварен свят!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
нищо лично ама като почнат хората да си задават глупави въпроси получават глупави отговори, ей го моя: "майната им напрегръдките - бананови мелби"
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
права си !!! и моето мнение е същото ! прегръдката се дарява само на близък човек !![]()
![]()
![]()
Мен ме е карала да забравям за човека, който харесвам (това отдавна де). Ама искам и да питам нещо
ВТФ!?Първоначално написано от sweet_nothings
Има и по - емоционални хора, които са склонни да правят откачени работи като това да прегръщат компютъра си!Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Да, така е. Да говориш с предмети също не е лошо,само дет тря да внимаваш да не би да почнат и те да ти отговорятПървоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
Да живее прегръдката...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чудна статия!![]()
значи в мойто даскало вс момичета са близкиПървоначално написано от armanilove
иначе прегръдката е хубаво нещо
![]()
обожавам да ме гушкааат
за мен прегръдката е начин да усетиш другия сърцето му, как тупти, топлината му, цялото му същество, прилепено до твоето
иШкъъъм гуууууууш![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Може би това е нещото,което обичам най-много.Прекрасно е,особено ако прегръщаш човека,който обичаш.![]()
Не мога да се съглася само с това за компютъра.. Към него не изпитвам нищо повече от приятелски чувства и не искам да стигаме прекалено далеч, започвайки с прегръдка![]()
![]()
Иначе да.. прегръдката е хубаво нещо !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ехее аз оная вечер колко прегръщах ..ама после ефекта беше нулевтака че само с прегръдка нестава, трябва и акъл ...
понякога само една прегръдка може да направи деня ти по-хубав...![]()
^Така е...Колкото и банално да звучи.
И аз тва щях да кажа...като почнат разни лицемерки да се прегръщат в даскало и след 5 минути си говорят зад гърба...Първоначално написано от Rza
обичам прегръдките. особено ако прегръщам момчето, което харесвам или обичам.. да чувам как бие сърцето му ..
Много хубава тема.![]()
Наистина прегръдката означава много за един човек,но зависи и кой те прегръща ...![]()
съгласна съм с написаното![]()
предръдката е най-сладкото и мило нещо, което някога можеш да получиш.. независимо от кой![]()
Абеее аз го прегръщам ама той не ми отвръщаааааа ....![]()
![]()
![]()
за компютъра става въпрос![]()
![]()
![]()
съгласна съм![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..