- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~Прегръдката~
Аз съм така с колатаПървоначално написано от Henn
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
абе .. не е вярно, че прегръдката изразява чувство на близост. Толкова лицемерие има в тоя свят, че даже и за прегръдката не можем да сме сигурни истинска ли е или не .. тей че ..Но иначе да .. истинската прегръдка от наистина близък човек .. или дълго чаканата прегръдка може да донесе неописуемо чувство ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Така е права си,една прегръдка може да те направи щастлива и в най- сшибания ден!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Особено в сериалите като се прегърнат, и едната реве, а другата й се зъби злобноПървоначално написано от Priceless
![]()
Иначе е хубаво да те гушкат, да![]()
Много правилно . В училище първо гледам едни момичета как се прегръщат все едно не могат да живеят една без друга . И после едната идва и почва "Охх, а пък аз колкото я мразя тая , направо не мога да я гледам."Първоначално написано от Priceless
То и точно заради такива неща , мога да кажа , че от това училище нямам приятели . Е като изключим братовчедка ми , но с нея съм откакто съм се родила , общо взето винаги сме заедно .
Но от училище аз повече приятели не искам
![]()
А иначе аз както съм си една много гальовна , направо обожавам някой наистина близък човек да ме гушне . Точно тогава се чувствам толкова сигурна и разбрана![]()
Имала съм моменти,в които съм била готова да дам всичко за една прегръдка.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
е да ама ако случайно видиш некой циганин например...ше го гушнеш ли ? и в мойто даскало е така...то всъщност са приятелки момичетата и за това!Първоначално написано от Rza
от доста време мечтая да прегърна един човек ...![]()
![]()
![]()
Мноо обичам да гушкам момичета, защото циците им се разпльокват в мене.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от Naughty_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
прегръдката е найстина нещо много хубаво..ии мисля че се дарява само на много близък човек![]()
xixixi...
ами честно да ви кажа пиянската прегръдка най много ме кефи![]()
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
така еПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
~Понякога прегръдката може да е подкрепата, от която се нуждаеш~Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
малък жест който може да те направи щастливПървоначално написано от Seducti0n
+++
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Сестро, какво те прихваща, да не си се напила.Правиш такава тема, пък мен никога не ме прегръщаш-чудно нали?Аааааааааа, да-брат ти много те стиска!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Прегръдката наистина е яко нещо,обичам да прегръщам хората към които имам някакви приятни чувства,обичам и да ме прегръщат...някак усещаш нещо,което думите не могат да ти дадат,или целувката...прегръдката е просто искреност...браво за темата btw![]()
Обичам да гушкам и мен да ме гушкат![]()
Първоначално написано от armanilove
+123456789987
Да, ако прегръдката е истинска и изпълнена с чувства е просто неописуемо строхотноНо иначе тея лигави истории на повечето момичета дет се прегръщат за "здрасти " и за "чао", са няква пародия на истинска прегръдка. Темата е много готина, защото в тоя лицемерен свят истинските неща стават все по-малко. Всичко се обезценява. Все по-малко се оценяват малките и истински жестове и все повече стават изкуствените и лицемерни неща.
![]()
I know I should stop believing ... !