.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    прегръдката е най-хубава когато прегръщаш любимите си хора

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Съгласна съм. Има разлика между прегръдка и истинска прегръдка. Едно е да прегърнеш някой от добри чувства, но е друго да го направиш, защото от вътре нещо те кара. Лично аз съм усещала такава наслада само от прегръдка... невероятно е!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

когато я имаш не я оценяваш ,когато ве4е няма как да я имаш разбираш колко ценна е била и колко много имаш нужда от нея и тогава боли
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    обожавам прегръдките...леле колко обичам да прегръщамм,но само тези,които наистина заслужават(така да се каже).е,естествено ми се налага и да "прегръщам" хора,към които нямам много добри чувства,но...все пак живеем в един ужасно лицемерен свят и за да оцелеем в него трябва да се слеем с тълпата(но само привидно!)...така е според мен...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Да, ако прегръдката е истинска и изпълнена с чувства е просто неописуемо строхотно Но иначе тея лигави истории на повечето момичета дет се прегръщат за "здрасти " и за "чао", са няква пародия на истинска прегръдка. Темата е много готина, защото в тоя лицемерен свят истинските неща стават все по-малко. Всичко се обезценява. Все по-малко се оценяват малките и истински жестове и все повече стават изкуствените и лицемерни неща.
    Съгласна съм с всяка буквичка и запетайка)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си