.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен

Здравейте, искам да ви споделя 1 нещо..

Чувствам се малко странно. На цели 19 години съм, уж си харесвам едно момче, ама уви. .. Той очевидно не изпитва симпатии към мен, защото по едно време аз му звънях да излзизаме на кафе, ок, излизахме, след това още веднъж, но той не ми се е обадил по собствена инициатива. Друго, поканих го на един купон, той не дойде, а вчера имаше рожден ден и си го е правил, ама не ме покани.. и аз вече се чувствам гадно, нямам даже желание да му пиша в скайп, защото се чувствам като глупачка.. явно момчето не ме иска и това си е. Аз по принцип съм срамежлива, познаваме се от училище, той е от съседния клас и в даскало хич не сме си говорили. Та не знам, вече и завършваме де, всеки по своя път, ама просто ме е яд, защото много исках, ако не друго, то поне да сме си приятели, ала уви... Не знам, кофти ми е едно. Май трябва да спра да се интересувам от него ...

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Кофти...
    Но може просто той да е много дръпнат...
    Или сега в края на годината, когато е под напрежение да не му се ходи по купони, а да учи за да завърши с добър успех...
    А, пък може и да не си е празнувал рождения ден...
    Съгласен съм...само едно нещо темата е за раздел Любов според мен...

Случват се такива неща попринцип. Нормално е да се чувстваш като глупачка, но в крайна сметка като се замислиш малко се уверяваш, че не ти, а той е този който е изпуснал шанса си! Ти си направила това което е било възможно, а той нищо
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings
    Случват се такива неща попринцип. Нормално е да се чувстваш като глупачка, но в крайна сметка като се замислиш малко се уверяваш, че не ти, а той е този който е изпуснал шанса си! Ти си направила това което е било възможно, а той нищо
    Няма да му тичаш по гъза ч..да не е само той.Момчета бол

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Спри да се интересуваш от него, ако той изпитва нещо или иска да сте само приятели..ще те потърси сам.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Е там...
    явно си грозна
    но и тъпа...

Повече от фен
    Не искам да звуча нескромно, но се мисля за доста хубава и много хора са ми го казвали.. дали съм умна или тъпа, не мога да кажа, само съм по-притеснителна, но когато се оптусна с мен може да се говори за много неща.. и не, празнувал си го е 100 %. Просто явно такова му е отношението към мен и трябва да го приема. .. (така де, той не се замисля, защото очевидно му е все тая, ама на мен не ми е..).
    Ще се наложи и на мен да ми стане.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Не искам да звуча нескромно, но се мисля за доста хубава и много хора са ми го казвали.. дали съм умна или тъпа, не мога да кажа, само съм по-притеснителна, но когато се оптусна с мен може да се говори за много неща.. и не, празнувал си го е 100 %. Просто явно такова му е отношението към мен и трябва да го приема. .. (така де, той не се замисля, защото очевидно му е все тая, ама на мен не ми е..).
    Ще се наложи и на мен да ми стане.
    добре де толкова ли е хубав,че такъв ти е зора за него

Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever
    Спри да се интересуваш от него, ако той изпитва нещо или иска да сте само приятели..ще те потърси сам.
    +1

Повече от фен
    Ами просто аз трудно си харесвам някого, а все се случва, че като си харесам, той се оказва неподходящ ...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    почти при всеки се е случвало

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ...да кофти е..ама се случват такива неща.. е няма за какво да съжеляваш ,явно не е за теб.. или пък има и друга причина..ама ти няма как да знаеш след като той те отбягва очевидно...недей да го търсиш повече ..ако наистина не изпитва нищо към теб...здраве да е..както каза.. сега завършвате и всеки по своя път {}

Голям фен
    Ще бъда кратък и ясен: не те харесва!!!

Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever

Повече от фен
    Град
    плд
    ами то нещата не може да станат от самосебе си трябва да започнеш разговор с него малко повече. добре де пишу му (недей да се обиждаш че си глупачка - такива хора няма ) поздравявай го по коридора (само че вие май завършихте ) тогава продължавай с чатенето, кафета...той не ти обръща внимание, защото ти все едно си останала в сянка трябва да премахнеш притеснението. не може така. какъв е този срам? как ще се оправяш в живота с него? недей така. Бъди смела и напълно уверена в себе си! (Ако не успееш да постигнеш това, което искаш няма да се отчайваш! Животът е пред теб! )
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

[/i] mn e gadno taka 4e ili go zabravi ili go spe4eli

Просто не те харесва.
    Stay up all night with the stars *

ако той се мисли за мнго важен..пък ти си срамежлива...нормално е...
    ама е кофти....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Re: Здравейте, искам да ви споделя 1 нещо..

Май трябва да спра да се интересувам от него ...
    така ще е най-добре С времето ще намериш някой,който да те оцени.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    На Предника на Географията

Re: Здравейте, искам да ви споделя 1 нещо..

Чувствам се малко странно. На цели 19 години съм, уж си харесвам едно момче, ама уви. .. Той очевидно не изпитва симпатии към мен, защото по едно време аз му звънях да излзизаме на кафе, ок, излизахме, след това още веднъж, но той не ми се е обадил по собствена инициатива. Друго, поканих го на един купон, той не дойде, а вчера имаше рожден ден и си го е правил, ама не ме покани.. и аз вече се чувствам гадно, нямам даже желание да му пиша в скайп, защото се чувствам като глупачка.. явно момчето не ме иска и това си е. Аз по принцип съм срамежлива, познаваме се от училище, той е от съседния клас и в даскало хич не сме си говорили. Та не знам, вече и завършваме де, всеки по своя път, ама просто ме е яд, защото много исках, ако не друго, то поне да сме си приятели, ала уви... Не знам, кофти ми е едно. Май трябва да спра да се интересувам от него ...
    ...ми...да, трябва
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Не искам да звуча нескромно, но се мисля за доста хубава и много хора са ми го казвали...
    Съжалявам, мацко. Такъв е животът. Повечето момчета се притесняват от красивите жени --> което значи, че са страхливци!!!
    Ти такъв ли искаш?

П.П. Може пък и да не си негов тип, или да е влюбен...във всички случаи спри да мислиш за него!

Според мен трябва да споделиш чувствата си..щом мислиш, че той няма да ти отвърне направи го в skype колкото и глупаво да звучи.. от една страна ако е така да се каже на живо ще види, че имаш сериозни намерения, но ако той не се интересува от теб в skype ще ти е по-лесно.. Може пък и той да не прави нищо защото не си му казала какво мислиш, чувстваш и т.н. Престраши се..кажи му какво си очаквала от него или нещо такова и от там прецени какво да правиш или пиши пак ако се нуждаеш от съвет

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    явно си грозна
    но и тъпа...
    ти пък си п.е.д.е.р.а.с.т .с малък х.у.й,айде тихо..

ми просто момчето не те харесва,няма да ти е за първи и последен път,сега..какво да направиш.
    момчета - бол,намери си друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си