.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на babity

Пфуу, пак се сдухах

Мда, нещата определено вървят на зле при мен, мамка му. Супер гадно ми е, чувствам се безпомощна... И то, защото не мога да контролирам всичко, а толкова много искам... Историите ми за любов, поне във вариант, в който се вижда тук непрестанно свършиха. И... независимо какво ще стане аз ще се справя, просто се сдухвам, че в момента (както в повечето други моменти) няма на кой да се опра и трябва да си разправям глупостите тука... Пиша малко объркано, ама горе - долу така ми тече мисълта сега. Стига овъртане: сдухвам се. Много! Съвет... няма да ме оправи. Може някой да вмъкне малко позитивизъм, нещо приятно... Ей така, докато ми дойде музата да се надъхам...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    След лошите моменти винаги идват хубави, така че горе главата!
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всеки има такива моменти, но не трябва да се отказваме лесно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен

Re: Пфуу, пак се сдухах

Цитирай Първоначално написано от babity
    Супер гадно ми е, чувствам се безпомощна... И то, защото не мога да контролирам всичко, а толкова много искам...
    / И... независимо какво ще стане аз ще се справя, просто се сдухвам, че в момента (както в повечето други моменти) няма на кой да се опра и трябва да си разправям глупостите тука... ...
    Не знам дали причината е еднаква,но май и аз мога да кажа същите думи
    и все пак..горе главата.

Да не ти пука.Аз повече от месец съм така,ама кво да се прави.Аз направо вече свикнах.Добре че поне докато съм в фитнеса,не ми е толко гадно

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Пускай яко чалга.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на skuck
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Пускай яко чалга.

хахах и чалгата опрва всичко или по скоро ще ти помогне да осъзнаеш на къде отива света?
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ми и на мен ми е гадно, ама никой в скайпа не разбира

просто не го показвам..пускам най шибани и шантави песни, само за да не мисля за него
    до някъде помага...най важното е да не ти е гадноо, даже да се заблуждаваш
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    споко...предполагам е временно

Град
    V.Tyrnovo
    и аз съм така то4но сега, то4но в този момент. И ми се иска да крещяяяяяяяяя................ Нали знаете когато наистина харесате някой и той ви привлича много.. и си казвате няма смисъл отказвам се.. но в крайна сметка неможете да се откажете защото то е вътре във вас... сега това момче е на другия край на града и знам че има проблеми а мене ме няма при него а много много искам да съм с него. Иска ми се да счупя нещо и едновременно с това ми се плаче... Яд и тъга...
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    Търново.... Велико Търново
    да мре чалгията

Цитирай Първоначално написано от kael
    да мре чалгията
    Само толкова ли?

хора незнам за вас ама на мен като ми е сдухано почвам да гледам някой епизод на south park и веднага забравям за това което ме разстройва.

според мен номера е всеки да си намери нещо за себе си което да го откъсва от проблемите и да му показва че има и по-добри неща и няма смисъл да се тормозиш толкова и депресираш.

..

за мен това е нещо временно..всичко ще се оправи..ти сама трябва да си даваш надеждата ии постоянно да си повтаряш,че рано или късно нещата ще се оправят
    xixixi...

не си първия нито последния.
    всеки има такива моменти.

Супер! Сдухвам се, влизам тука и к'во да видя - сдуханата ми тема най - отгоре. Чудничко!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Винаги има някой, които те обича и мисли за теб
    Обади се на някой фр(не е нужно да е мн близък) насторой се на вълна "да става каквото ще" и се пусни малко по течението.
    В крайна сметка, каквото и да правите, ще намерите начин да се посмеете

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    решението=купонче+яка музичка+многооо сладко..ама наистина много...и така...
    ПП Боже ,заревали за едното нищо...да ви питам ако изгубите един от най-близките си хора какво ще правите-ще си режете вените? пфу...

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    ПП Боже ,заревали за едното нищо...да ви питам ако изгубите един от най-близките си хора какво ще правите-ще си режете вените? пфу...
    Не съм направила темата, драга, за да си меря пишката с някой. Не знаеш какво ми се е случило. Всъщност може и да е нищо, може просто някой да ме е подминал на улицата просто, но както знаеш (по - точно както се надявам да знаеш) за всеки неговото си е най - голямата мъка. Можеш предварително да ми спестиш отегчителните си философии за в бъдеще. Мерси предварително!

Голям фен
    и аз съм тъй ... добре , че е форума да видя , че имаа хора с по-големи от моите проблеми ...

П.С : вместоо да те " подкрепим " малко и да ти вдигнем настроението ние се оплакваме

Горе главата ... еми им майката на другите и гледай ти да си добре ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Baby в случая Яна с нищо не е заслужила безпредметната ти нападка...Просто вмятам. Не ми отговаряй.

Пусни си хакуна матата. Доста позитивна песничка. Иначе е самонавиване, което вече не е хубаво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Не съм направила темата, драга, за да си меря пишката с някой. Не знаеш какво ми се е случило. Всъщност може и да е нищо, може просто някой да ме е подминал на улицата просто, но както знаеш (по - точно както се надявам да знаеш) за всеки неговото си е най - голямата мъка. Можеш предварително да ми спестиш отегчителните си философии за в бъдеще. Мерси предварително!
    не знам за какво се тиуфкаш и какво е станало с теб .. но замисли се колко по големи трагедии има .. колко по лоши неща се случват...
    когато съм здухан аз ...отивам и пускам пари при някои просяк .. и като се замисля ( а винаги като ги видя го правя ) и моя кахър ( яд за неуките ) ми се струва смешен и без значение ... трябва да разграничавате за какво всъщност да се впрягате и за какво не ... това си е мое лично мнение .. не го разбирайте .. като че ви уча или нещо от сорта .. просто се замислете
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    < 33
    Присъединявам се към клуба , и аз съм така
    Спокойно , миличка , СИЛНО СЕ НАДЯВАМ , след всичко , което става сега
    да следва много прекрасни моменти , които да прикрият тези .. т.е нз точно к'во говоря , щото съм мн зле в момента ии се извинявам заа
    глупостите ,които дрънкам .. И все пак , горе главата !
    Actions speaks louder then words .. >.<

пусни си някаква увлекателна за тебе музичка вземи любимата си храна и се наслаждавай или излез няма как през цялото време да си сдухана : )) .. а може да си пуснеш и някое любимо филмче мен би ме отнесло от лошите мисли ^^

Ммм познато състояние, и аз до скоро бях така. Ми аз си пускам един филм-The Holiday и той малко или мн ме зарейда с позитивизъм.
    Нзм на колко години си но така или иначе още толкова много неща ще ти се случват и след половин година сигурно няма и да се сещаш за кво си се сдухвала в момента!
    Не знам защо ти е гадно,но в момента в който на мен до сега ми е било най-гадно майка ми ми каза-"Човек никога не знае какво губи,когато печели и какво печели,когато губи!" Аз поне откривам много смисъл в това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си