.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    оооо гледай хвани гледай някоя комедия с някой nigga ВИНАГИ ми оправят настроението....ее временно колкото да се надъхам и да правя това,което обичам да правя...например вчера нещо пак ми прещрака и гледах ,,Bad Boys-2003'' винаги ми оправат настроениетo ;]]]

Град
    `In Hell`
    Легни и си поспи .. при мен винаги действа След това излез някъде на разходка и се отпусни все пак един път се живее

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    решението=купонче+яка музичка+многооо сладко..ама наистина много...и така...
    ПП Боже ,заревали за едното нищо...да ви питам ако изгубите един от най-близките си хора какво ще правите-ще си режете вените? пфу...
    Не съм направила темата, драга, за да си меря пишката с някой. Не знаеш какво ми се е случило. Всъщност може и да е нищо, може просто някой да ме е подминал на улицата просто, но както знаеш (по - точно както се надявам да знаеш) за всеки неговото си е най - голямата мъка. Можеш предварително да ми спестиш отегчителните си философии за в бъдеще. Мерси предварително!
    не знам за какво се тиуфкаш и какво е станало с теб .. но замисли се колко по големи трагедии има .. колко по лоши неща се случват...
    когато съм здухан аз ...отивам и пускам пари при някои просяк .. и като се замисля ( а винаги като ги видя го правя ) и моя кахър ( яд за неуките ) ми се струва смешен и без значение ... трябва да разграничавате за какво всъщност да се впрягате и за какво не ... това си е мое лично мнение .. не го разбирайте .. като че ви уча или нещо от сорта .. просто се замислете
    Точно този метод ме сдухва още повече. Да, спирам да мисля за конкретното нещо, което ме е сдухало, но се сдухвам още повече заради факта, че аз съм по - облагодетелствана от въпросния просяк, примерно. Винаги ми е било супер странно това как хората си казват: "Виж бе, има и по - зле от мен" и се успокояват с това. Болката, въобще емоцията не е нещо, което може да се измерва. Както казах по - горе... за всеки неговата си болка е най - голяма.

п.п. Валдесбг, дано сега си разбрал защо съм реагирала по този начин.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    д0бре да предположим че си права ... нима мъката ти по някои лигльо (с извинение избрах думата за по голям драматизъм ) ... е по голяма от човека .. без крак на улицата и без покрив над главата ... не къпал се от 1 месец .. и не ял от дни .. .
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Отдели време за себе си... купи си нещо ново... отиди на фризьор ... или просто се поглези в домашни условия... напарви се красива ,кажи си ,че си страхотна ,излез с приятелки ...говорете си глупости ,посмейте се.. и нали знаеш ,че колкото и да е гаден живота СЪС СИГУРНОСТ има някой ( и 100% не е само един) който те обича ,уважава и цени такава каквато си.. може да не знаеш ,че е така ,дори да не подозираш кой е човека... но точно в такива моменти изпъкват хората ,на които им пука за теб!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    д0бре да предположим че си права ... нима мъката ти по някои лигльо (с извинение избрах думата за по голям драматизъм ) ... е по голяма от човека .. без крак на улицата и без покрив над главата ... не къпал се от 1 месец .. и не ял от дни .. .
    Добре, съгласявам се. Но къде е разликата м/у това да съм сдухана, защото лигльото направил еди-какво-си или пък защото някой е в неравностойно положение, а аз примерно мога да се къпя, ям, всичко си ми е на мястото. Така де, крайния резултат е еднакъв - и в двата случая съм сдухана.

...

аз често съм така - имам си всичко, имам си приятелка, приятели - каквото всеки нормален човек има - и като реша че съм сдухаан - и край...
    Гадно е такааа...

Е, днес съм в добро настроение - ша излизам с мъничето мии - празнува си именния ден днеска...
    Горе главата, пич!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си