.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    На мене пък темата ми харесва, момичето ме е изпреварило и аз точно за такава тема се сетих снощи. Обаче недейте да си давате тъпите коментари, а отговорете свесно на въпросите, щото тва много момичета ги интересува, като цяло как ги предпочитат момчетата

Ооо, да бее. По цял ден за това си мисля. Как да се харесвам на всички като пренебрегвам собствения си стил и предпочитания.
    Ако момиче се интересува само от това как да се хареса на някое момче тя става безлична и безхарактерна.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

да прилича на момиче, не на изрод в провлачени дрехи подхождащи на някой просяк

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мога да се хвана на бас,че авторката е поредната 12-15 годишна лигла,която не знае как се използва сивото вещество и която иска ние да й кажем,какъв да бъде стила й на обличане (или по-точно как да се облича,че да привлече повече момчешки погледи )

Град
    Варна
    Не е от толкова голямо значение с какви дрехи е момичето, важното е дрехите да й отиват...

Град
    blg
    На мене пък темата ми харесва, момичето ме е изпреварило и аз точно за такава тема се сетих снощи. Обаче недейте да си давате тъпите коментари, а отговорете свесно на въпросите, щото тва много момичета ги интересува, като цяло как ги предпочитат момчетата
    kak gi predpochitat momchetata.. ako si sviknala stilut ti da e s tokcheta ii roklichki ili vpiti dunki shte obuesh li kecove i suichur samo zashtoto na momchetata tova im haresva ???
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    kak gi predpochitat momchetata.. ako si sviknala stilut ti da e s tokcheta ii roklichki ili vpiti dunki shte obuesh li kecove i suichur samo zashtoto na momchetata tova im haresva ???
    абсолютно съгласна съм!
    А и в крайна сметка ти с дрехите им ли излизаш или с хората които ги носят! И ква е тая мания-ако се поддържаш,ходиш с някви модни дрехи и си имаш собствен стил значи си безмозъчна кифла?! Ми аз съм кифла ма съм горда с това и никой не ме съди по тва как се обличам,защото и за мен тва не е най-важното! И още нещо-всички момичета,които бяха смъкнати в 12ти клас станаха...кифли както вие се изразявате.Защо ли?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си