- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- - 16-7кг за 14 дена ?
Трябва да отслабна 16-7 кг за 11 дена, не ми пука ако ще да умра, трябва да го направя понеже ще се видя с много ама много важен човек и като съм грозен, поне да не съм дебел към 180см съм и 96-7кг искам да стана 80кг и разполагам с близо 2 седмицисмятам да съм предимно на течности и да намаля яденията и големината на порциите, но не съм сигурен дали ще успея в срок :С ако имате идея с която да успея да ги смъкна тези кг моля споделете
![]()
Невъжно е дори и ако не ядеш.Тези килограми се смъкват за месеци
имаше една диета.... доста нездравословна поне според мен, но ти си каза, че не ти пука така чеее.... един познат смъкна 10 кг за 2 седмици... незнам ти колко би смъкнал, но ако искаш ще го попитам каква е и ще ти кажа
Боя се, че не е възможно, дори и да си само на вода през тези 11 дни :О
Иначе -качване по стълби, колело, ограничаване на посещенията в тийнпроблем за сметка на спорта, някой хубав излет в планината, ограничаване на солта, около 2-3 л. вода на ден, грейпфрути, краставици, салати, вечеря преди 18:30 и един куп други глупости. Може да свалиш 5-6 кила по този начин, но повече не.![]()
За 14 дни с пълен глад, нечовешки тренировки и само 1 шише вода на ден - 10 кг най-много ще свалиш.
За 16 кила ще са ти необходими около 3 седмици..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Недей![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ами аз с 90 дневната диета за 10 дни свалих 7 кг.,пробвай нея,тя е на принципа на разделното хранене
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз искам да си ям от всичко но по много малко и го правя и за себе сиПървоначално написано от billytalent
![]()
За 1-2 седмица дори кантара да показва 10кг по-малко няма начин да ти проличат за толкова кратък период.
Можеш да пробваш с протеинови шейкове. Скоро четох в книгата на един диетолог че само на шейкове за 2 седмици е свалил 7кг. Пак е нещо.
идеята ми е да нямам точен график, а на момента каквото има да хапна по-малко, аз ако имах пари щеше да си купя ама няма :С имам корем и искам най-вече него да смъкна, няма да мога да го "глътна" за дълго :С аз смятам да си правя вода с мед и на това да карам по цял денще го пробвам 3-4 дена да видим има ли резултат, трябва да свалям приблизително по 1 кг на ден
![]()
Надушвам среща с момиче от чатааа..
преди време тя ми каза че преди да се види с нейни приятели (или само 1 не помня точно) беше гладувала 2-3 дена, искам да отслабна и да изглеждам по-малко грозен, като поне съм слабПървоначално написано от BlackMeow
освен това след това са аборигенските
![]()
Не бързай толкова със свалянето,освен ако мислиш,че стриите ще те разкрасят...
Няма начин това да стане,дори и нищо да не ядеш,пък и това е убийство за организма,ще увиснеш като торба,тези килограми са възможни за около 1-2 месеца,с балансирана диета и фитнес.
Изтрили сте ми ценния коментар?! Наглост и безочие! Да се върнем на темата.
![]()
![]()
![]()
Няма как да стане. Ако не ядеш нищо, ще свалиш само вода. Няколко кг можеш да свалиш и с 1 сериозна промивка на червата. Ако знаеш какви боклуци има там и по колко много са. Те си стоят и тежат. С диуретици, промивки и прочие може да тежиш и 2-3 кг по-малко само за 1 ден, но нали се сещаш, че това е моментно състояние. Няма и да си личи видимо. А и едва ли ще те качват на кантар, за да видят колко тежиш. Сори, ама късно се сети. мога да ти препоръчам диетата на Майкъл Търманд. Направи я всички дни от днес до бленуваната дата. За 10-тина дни ще свалиш размер и отгоре от дрехите си. НО, ако не се захраниш после правилно, всичко ще се върне за 5 дни.
SoFarSoG00d, правилното сваляне е не повече от 2кг месечно. Така не вредиш на организма си, а и кожата не се отпуска. Първият месец може да са 4-5(все пак тогава се сваля по-бързо и лесно, а и част от водите си заминават). Следващите месеци най-много по 2.
Пич, каква е тая женска психика?![]()
Искаш нещо почти невъзможно, което ще е*е майката на целия ти организъм и то заради една пут*а?!![]()
С по-горното не искам да обиждам женската част, ако ставаше дума за мъж пак щях по-цветущо да го назова!![]()
И после нали се сещаш, че каквото свалиш по-тъп начин после ще се върне, може и с добавка?
Ако си пълничък не е ли по-добре ако ще отслабваш поне да е заради теб самия???![]()
Das Feuer liebt mich
Ами ако вземе, че се пристрасти? Пък и това е трудно откриваемо и скъпичко.. не си струваПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Да се беше сетил по - рано ..
Толкова много не можеш да свалиш за толкова малко време ! Освен ако не идеш на липосукция,,
В тази връзка днеска гледах 'пълна промяна' и там една жена цял месец прави какви ли не неща във фитнеса + това беше на специална диета изготвена от диетолог и за 30 дена свали 12кг .. ПО - ясен пример от този няма как да ти дам , че е невъзможно да отслабнеш така рязко ,, Не си давай толкова много зор , било е вече трябвало е по - рано да помислиш само ще си навредиш сега![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не позволявай на твоята глупост и невежество да те погубят.За 11 дена няма никакъв шанс да отслабнеш.Твоята цел е постижима с тренировки,строга диета и много търпение.Както и време (месеци) .Ако решиш все пак да направиш няй-голямата грешка и да гладуваш,ще върнеш всичките кила за отрицателно време (след като спреш да гладуваш),освен,че ще подложиш организма на ненужни мъки.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ти си луд, както казаха дори кантара да показва -10 кила, няма начин да ти проличи за 2 седмици.
абее по добре не пражи такиваа диетии смисал ако се храниш както трябва да ама без да ядеш е много вредно![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^