.

Виж резултатите на анкетата: Драскате ли?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

25 48,08%
  • Да

27 51,92%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Книга ли пишете?

Чудно ми е само какъв процент от българския тийн създава авторска литература. Разкази се броят.

Някакво обощение на историята или основната тема ще са добро попълнение в темата.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Аз сега водя 4 опит за книга...

1) Фентъзи - 80 страници, умря работата.

2) Фентъзи - ~ 130-140 страници, силно повлияно от Фийст и Джордън.

3) Фентъзи - ~ 180 страници, обаче направих прекалено голяма каша в сюжета и в крайна сметка също го оставих.

4)ият е нещо между ърбън/фентъзи/митологии/не знам си какво си, но е в много начален стадий, нямам муза за него - към 20 страници на Уърд е. Малко объркана история, обаче за щастие засега имам идеи, които не са прекалено клише и могат да се навържат в доста приятна ситуацийка.

От време на време праскам проза, имам и разкази някъде в тетрадка из нас..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Paradise
    Дяволски много и дяволски често пиша. Най-дългия ми роман е 563 страници. Останалото е между 190-250. Предимно фентъзи.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    На 11ти свърших първия си драфт на фентъзи. На 24 отварям и редактирам. 100 страници дребен шрифт. Започва като роман на Джордан и свършва като сън на напушения Иван Карамазов (в транса слял се с духа на Джейсън Ворхес).
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Нов въпрос: Защо пишете?

Не пиша.
    Честно казано обичам да го правя, но само като ми дойде музата, и когато знам, че си е само за мен
    Но го драсна само за момента на някой лист и после изчезва
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

За сега съм още на първия си опит да напиша нещо. На 141 страница съм
    Мнооого рядко пиша обаче, само когато се вдъхновя от нещо.. Даже се е случвало и месеци наред да не пиша, но пък сърце не ми дава да зарежа всичко, защото все още помня какво ме накара да започна да пиша. Само за това едно нещо продължавам, пък и самата история ми е много близка, така да се каже и ми е важно да я завърша някога..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами за жалост не не съм от креативните ( не че не ми се иска) просто не ми се отдава... най - малкото че не мога д аизмисля за какво да пиша... а и думите трудно " ми идват" някак си мн са ми неподредени мислите то си личи и от поста де

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ и аз така
    подробно не мога да издокарам нищо, винаги гледам д а разкажа нещо на две, на три, като за малоумни.
    Инае доста често съм се замисляла ако тръгна да пиша книга, на ква тема ще е, и накрая открих за какво да пиша

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    още не ме е заболяла главата достатъчно, че да пропиша

Намали си подписа.

Град
    Plovdiv
    Много фентъзита, дайте поне да прочетем нещо :Д.

чакам фентъзи книга от ScionOfStorm и ще я заснема на лента!
    we give it all.

не пиша книга но като бях в България се занимавах с тези неща.. докато бях в бг мноооого обичах да пиша разкайчета и такива и мисля че бяха интересни, обаче като дойдох в торонто и никoй като не може да ти разбере езика и като се опиташ да пишеш на английски не се и получава същия ефект .. иииии зарязах го с 2 думи :Д

Драскате ли?-Да.

Наистина мисля,че по-скоро драскам отколкото да пиша.От скоро се ориентирам към фентъзито иначе не бях сред почитателите му.Предимно драскам неща наподобяващи крати разкази.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    на 2 пъти почвам и зарязвам 1 история с потенциал на мноого дълга книга не мога да определя жанра, по-скоро фантастика

до 30 и някоя страница съм стигнал

драскам си,като ми се пише.
    на 15-та глава съм,ама са късички.

САМО, когато имам муза, пиша нещо. Най-често музата ми трае до написването на някой разказ, но не и повече.
    Не мисля, че бих била способна да напиша цял роман.
    Разбира се, мога да измислям неща и тн, но не искам да сядам и да пиша, само заради самото писане и с ясната цел 'сега пиша роман и това е.'
    Мисля че подобни неща с fake и е вид неуважение и подигравка на самия акт на писането. Странно ми е как има хора, които имат толкова много вдъхновение, за написването на цял роман..или просто на мен ми е прекалено идеалистична представа за писането, но го уважавам много.
    Пък е тъпо да пишеш, за да покажеш, че си написал нещо и за да си вдигнеш самочувствуето, без да чувстваш нещата. (и по-нататък за авторите, които пишат за пари, но тук още не става въпрос за такива неща)
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Град
    Wonderland
    пиша стихотворенийца,есета,разк ази и съм решила да започна роман.

пиша,защото обичам и защото смятам,че има какво да напиша

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Пиша четвърта книга от трилогията Twilight
    Grumpy old madman

Лъжити, маймуни мръсни!

Понякога пиша стихотворения или кратки разкази. Обикновено желанието, бива породено от "тегаво" емоционално състояние, скука или някакво вдъхновение (хХх ).

Град
    Инкогнито
    не пиша поради простата причина че имам също толкова талант колкото и автор на чалга текстове

пиша песни.като ми дойде музата за три минути е готова.излиза добре,душата ми е излята в песента която съм написала.доста са случаите когато вдъхновението ми идва от други песни,което може би е странно..

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    чакам фентъзи книга от ScionOfStorm и ще я заснема на лента!
    :Д :Д аре! ама като гледам ще стане като хванем първата пенсия..

иначе са ми на някакви тетрадки, аз трябва и да ги намеря, сигурно са се разпаднали вече О.о

а пиша, защото просто имам нужда и не мога без това. )
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    ами за жалост не не съм от креативните ( не че не ми се иска) просто не ми се отдава... най - малкото че не мога д аизмисля за какво да пиша... а и думите трудно " ми идват" някак си мн са ми неподредени мислите то си личи и от поста де
    И аз тъй
    Почвам едно изречение, свършвам с съвсееееем друго. На всичкото отгоре съм малко скарана с българския правопис а и повече ме бива да разтеглям локуми на едно изречение
    Иначе само ако опиша един мой сън ще стане ебати бестселъра нЕма такава фантастика

хауевър,, ще бъде интересно да напиша нещо, ще е интересно. Ама в крайна сметка и мързела не прощава и ще си остана най-вероятно само с желанието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си