- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да четете книги? Какъв стил? Любима книга?
Обичате ли да четете книги? Какъв стил? Любима книга?
Не чета много ясно! Това да не е 18 век? Сега има телевизия, интернет! Да не съм луд да чета! Четенето е за загубеняците!
Grumpy old madman
И откога четенето стана за загубеняци??????????????????
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
много са ти интересни категориите
Романи![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
олелеее... накъде отива света? За един чатенето било за загубеняце само.. за другия за болни....![]()
![]()
... ми тогава благодаря и на двамата за комплиментите... само не разбирам що по дяволите да е така.... ти ако си хващал хубава книга (а явно не си хващал никаква като ти гледам разбиранията) щеше друго да приказваш.....
![]()
а по темата... чета всякакви книги...![]()
![]()
![]()
[Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]
Ае,момчета,ква е тая дума "изпращели" дето всички я използват.
Некво ново лафче.Нов жаргон.Баси ужасното - звучи като напращели - цици на гърдати и мустакати българки примерно..ако ми кажете точно какво означава мога да ви дам няколко синонима на тая дума,да не я ползвате,щот е ужасна - примерно Перник или Казанлък.![]()
А по темата...аз много чета!Не разбирам как можете да не четете!Изчела съм всички книжки от серийката на УИЧ (много е яка налиа по темата... чета всякакви книги...) и всички романи на Сидни Шелдън,Дейвид Балдачи и Дан Браун...А Хари Потър и Властелина на пръстените са ми любимите!
Ааа,сега разбирам.Мерси,че ми обясни.Аз си мислех,че е нещо като наeбан..прещракал => изпращял![]()
Аз само Здрач чета! Даже трябва да е единствената книга, която е позволено да се чете!Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
сега не чета , но преди четох доста книги![]()
чета всичко...
пп: предпочитам месец без интернет и компютър, вместо да не прочета, книга, която ми се струва интересна..
това го казвам заради няколко по-горни изказвания
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Криминални най-вече...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ехаааа![]()
![]()
сега си мислех че целия форум се е юрнал да чете под игото,ама неееее
.
Казаха ли ви го уеееее,четенето е за загубеняци!!!
Ахахаха, книги ли четете бе...лузъри !!!![]()
Като най-голям загубеняк тук,чета почти всичко,само мразя научната фантастика
Така излиза с тез запетайки.Като най-голям загубеняк тук мразя научната фантастика
обаче май има хора дето се връзват на иронията, хах..и са забавни :Д
тея дни нещо нямам какво да чета, трябва да си намеря нещо интересно. не ми се започва На восток от райо. някакви препоръки за нещо замислящо/интересно/леко езотерично насочено?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ 'Здрач'! -изключително замислящо-интересно-езотерична книга
Амм аз сега си чета Хенри Милър и скоро на друго май няма да се прехвърлям![]()
Иначее всЕкви книги чета. И 'Здрач' прочетох![]()
Madness is genius.
Обичам .. =] Любима книга - Душата на злото .. А любими са ми криминалните романи!
.......
ахаха даПървоначално написано от ScionOfStorm
Иначе какво намирате всички на "Здрач"?Любовни романи ,с томове да ги риеш от библиотеките.
Книгите на Тери Пратчет успяват да те хвърлят в "размисли и страсти".Стига да можеш да четеш между редовете.
Не целта е цел, а пътят
В момента чета предисторията на "Мъглите на Авалон", много завладяваща поредица от книги... скоро не бях намирала и такъв автор!
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...