.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Отива сииииии ;(;(;(

Ето, утре заминава.Ще ми липсва.Никога повече няма да я видя .Отива със семейството си да живее в Америка..Биси, скъпа, винаги си била до мен.Оценявала съм го, но чак сега го разбирам колко ще ми е трудно без подкрепата ти!!Ще ми липсват моментите, в които сме си говорили и сме се смели на глупости.Ще ми липсват моментите, в които сме се подкрепяли за важни решения.Ще ми липсват моментите, в които сме се дразнили, колкото и малко да са били. Винаги сме си говорили, когато нещо ни е тежало и сме били една до друга..Винаги ще имаш подкрепата ми дори не океани, а вселени да ни разделят !! Обичам те, скъпа !! Дано съдбата бъде с теб !! Дано успееш, където и да бъдеш.Вече ми липсваш..Обичам те ! Знам, че няма как да ми помогнете.Знам, че тя това няма да го види.Просто исках да споделя..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    В думите на хората ;)
    Изпрати и линк така най-лесно ще разбере че си искренна защото ще знае че всичко идва от сърцето ти...

Град
    София
    Няма значение, че няма да го види, тя го знае, но ми е мъчно
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Вие сте 2 момичета ли?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

не, той е момче, но говори в женски род, защото така му е по-лесно

Я не ми се ежи!
    LastFM

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна

Цитирай Първоначално написано от kir40
    Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна
    А ти па си още по-умнА.Ако ми беше видялА ника щеше поне вярно да ме определиш,но всее пак ти благодаря.
    LastFM

Град
    София
    Да, 2 момичета сме.Приятелки..

Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна
    А ти па си още по-умнА.Ако ми беше видялА ника щеше поне вярно да ме определиш,но всее пак ти благодаря.
    Точно за това ти написах,че си умна-ебавка се нарича това.А и да те е*а в женския аватар,скъпа

Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна
    Точно за това ти написах,че си умна-ебавка се нарича това.А и да те е*а в женския аватар,скъпа
    Сори,тя е заета,ама майка й е свободна. Май ще е малко дъртичка,ама предполагам си падаш грантофил...тъй че,нямам нищо против! За мен си остава тази на аватара.
    Пълно хахо,ама ще се оправиш все някога.
    LastFM

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Да, 2 момичета сме.Приятелки..
    Просто аватара ти ме беше объркал и за това
    Но винаги може да поддържате връзка,въпреки че колкото и да искаш,нещата ще се изменят към по-гадният вариянт,за леко или голямо изтудяване на отношенията помежду ви,но е неизбежно и много сме го преживяли,вкл и аз.Но има скайп,има телефони,има интернет и всичо,тъй че всичко най-добро ви желая
    LastFM

Охх, Ании, аз ти казах снощи, казахме ти с Криси... повярвай, истинското приятелство нищо не го разделя! От опит го казвам. А и ще се видите, никога не казвай "никога", нали?
    Хайде, мечета за теб и спокойно!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна
    Сори,тя е заета,ама майка й е свободна. Май ще е малко дъртичка,ама предполагам си падаш грантофил...тъй че,нямам нищо против! За мен си остава тази на аватара.
    Пълно хахо,ама ще се оправиш все някога.
    Майка й ли,предпочитам твоята,щото е по-дъртичка-колкото по-дърта,толкова по-добре

Re: Отива сииииии ;(;(;(

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Ето, утре заминава.Ще ми липсва.Никога повече няма да я видя .Отива със семейството си да живее в Америка..Биси, скъпа, винаги си била до мен.Оценявала съм го, но чак сега го разбирам колко ще ми е трудно без подкрепата ти!!Ще ми липсват моментите, в които сме си говорили и сме се смели на глупости.Ще ми липсват моментите, в които сме се подкрепяли за важни решения.Ще ми липсват моментите, в които сме се дразнили, колкото и малко да са били. Винаги сме си говорили, когато нещо ни е тежало и сме били една до друга..Винаги ще имаш подкрепата ми дори не океани, а вселени да ни разделят !! Обичам те, скъпа !! Дано съдбата бъде с теб !! Дано успееш, където и да бъдеш.Вече ми липсваш..Обичам те ! Знам, че няма как да ми помогнете.Знам, че тя това няма да го види.Просто исках да споделя..

Oh my fuckin' God
    Защо не и го кажеш всичко това на нея, а го пишеш във форума?

Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна
    Я по-кротко с момичето... бахти пикльовците има по тая Земя. Ти с кой акъл обиждаш момиче бе, льольо??

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Вие сте 2 момичета ли?
    Ти си умна
    Я по-кротко с момичето... бахти пикльовците има по тая Земя. Ти с кой акъл обиждаш момиче бе, льольо??

смей се ти!!!! :@

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Охх, Ании, аз ти казах снощи, казахме ти с Криси... повярвай, истинското приятелство нищо не го разделя! От опит го казвам. А и ще се видите, никога не казвай "никога", нали?
    Хайде, мечета за теб и спокойно!!
    Да,Ани,спокойно.
    Не мисли толкова песимистично.Пък и както казва Габи-никога не казвай никога.
    Мечкааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си