- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отива сииииии ;(;(;(
Ето, утре заминава.Ще ми липсва.Никога повече няма да я видя.Отива със семейството си да живее в Америка..Биси, скъпа, винаги си била до мен.Оценявала съм го, но чак сега го разбирам колко ще ми е трудно без подкрепата ти!!Ще ми липсват моментите, в които сме си говорили и сме се смели на глупости.Ще ми липсват моментите, в които сме се подкрепяли за важни решения.Ще ми липсват моментите, в които сме се дразнили, колкото и малко да са били.
![]()
![]()
Винаги сме си говорили, когато нещо ни е тежало и сме били една до друга..Винаги ще имаш подкрепата ми дори не океани, а вселени да ни разделят !! Обичам те, скъпа !! Дано съдбата бъде с теб !! Дано успееш, където и да бъдеш.Вече ми липсваш..Обичам те ! Знам, че няма как да ми помогнете.Знам, че тя това няма да го види.Просто исках да споделя..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Изпрати и линк така най-лесно ще разбере че си искренна защото ще знае че всичко идва от сърцето ти...
Няма значение, че няма да го види, тя го знае, но ми е мъчно![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Вие сте 2 момичета ли?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
не, той е момче, но говори в женски род, защото така му е по-лесно![]()
![]()
![]()
Я не ми се ежи!
LastFM
Ти си умнаПървоначално написано от MrUndaztood
А ти па си още по-умнА.Ако ми беше видялА ника щеше поне вярно да ме определиш,но всее пак ти благодаря.Първоначално написано от kir40
LastFM
Да, 2 момичета сме.Приятелки..
Първоначално написано от MrUndaztood
Точно за това ти написах,че си умна-ебавка се нарича това.А и да те е*а в женския аватар,скъпа
Сори,тя е заета,ама майка й е свободна. Май ще е малко дъртичка,ама предполагам си падаш грантофил...тъй че,нямам нищо против!Първоначално написано от kir40
За мен си остава тази на аватара.
Пълно хахо,ама ще се оправиш все някога.
LastFM
Просто аватара ти ме беше объркал и за товаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Но винаги може да поддържате връзка,въпреки че колкото и да искаш,нещата ще се изменят към по-гадният вариянт,за леко или голямо изтудяване на отношенията помежду ви,но е неизбежно и много сме го преживяли,вкл и аз.Но има скайп,има телефони,има интернет и всичо,тъй че всичко най-добро ви желая![]()
LastFM
Охх, Ании, аз ти казах снощи, казахме ти с Криси... повярвай, истинското приятелство нищо не го разделя! От опит го казвам. А и ще се видите, никога не казвай "никога", нали?
Хайде, мечета за теб и спокойно!!![]()
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Майка й ли,предпочитам твоята,щото е по-дъртичка-колкото по-дърта,толкова по-добреПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Oh my fuckin' God
Защо не и го кажеш всичко това на нея, а го пишеш във форума?
Я по-кротко с момичето... бахти пикльовците има по тая Земя. Ти с кой акъл обиждаш момиче бе, льольо??Първоначално написано от kir40
Първоначално написано от afterforever
![]()
смей се ти!!!! :@
![]()
Да,Ани,спокойно.Първоначално написано от GbSy
Не мисли толкова песимистично.Пък и както казва Габи-никога не казвай никога.![]()
Мечкааа![]()