- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх от секс???
Според мен е свръхнормално момче да изневери, когато обича, ако не прави секс дълго време.Явно човек има нужда от това , когато всеки ден гледа и мисли колко хубаво би било с половинката.За 2 години връзка всеки не би могъл да издържи.И аз вече направих 1.5 година с моята без секс и се чудя на акъла си защо продължавам, след като тя не иска подобна близост.Ако сте в моето положение, много лесно ли бихте изневерили без никакви предразсъдъци?Просто секс, като от умора може би..Защото и аз искам само с моята, но като не го получиш ти става банално, особено ако си надхвърлил 16-17!Нормално е да няма секс в една връзка, но пък е глупаво да отсъства при сериозна, защото едва ли може да стане по-сериозна без секс.Приятелката ми казва, че приема много на сериозно връзката ни , но аз не знам какво да мисля, след като тя не иска да бъде с мен телесно.Досега бях твърде толерантен и не ми пукаше, просто седях, не чакаш, че някой ден може да се съгласи, а просто си ми беше добре и без секс, но сега незнам какво ми става, привличат ме и други момичета, а преди това не се случваше.Мисля, че това стана, когато се скарахме сериозно за един голям проблем, и тогава сякаш започна по-малко да ме интересува всичко и се самосъвзех.Не искам да я притискам, но тя налага своето мнение и казва, че този, който обича, издържа до сватбата или когато тя разбере, че аз ще съм нейният съпруг, а нищо не се знае!Само ми отнема ценното време, а аз глупакът от това, че я обичам наистина, не мога да кажа нищо по въпроса.Добре, да не си разваля девствеността щом иска, но не иска даже френска любов да правим, което няма нищо общо с девствеността.Много момичета ме харесват и ме ревнуват от нея и знам, че могат да ми предложат много повече по този въпрос, но с нито една от тях няма да съм така щастлив, както сега...с моятаВ капан съм и от двете страни и не знам как ще изляза от това положение.Няма да й изневеря, защото не искам да я загубя, но и така не мога да разбера как ще ме чувства толкова близък, след като крие тялото си от мен.
Помогнете с някакви разсъждения по въпроса или просто изразете мнението си.Мерси много!!!![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Не че не те чувства близък.Напротив.Щом сте толкова време заедно значи те обича много и държи на теб.Но просто явно не е готова.Знаеш..банален израз,но очевидно наистина е така.Хубаво би било да и обесниш как се чувстваш и да си поговорите за това.Ако си го правил...опитай отново.Може пък да пожънеш успех.Обясни и от какво имаш нужда,но имай предвид,че за едно момиче сексът е голяма стъпка.Може би не я е страх,но просто не е дошъл момента за нея.Наистина най-добре ще е да си поговорите хубаво на тази тема и да уточните не само ти как се чувстваш,но какво изпитва тя,страх ли я е,от какво се притеснява и защо не иска да го направите след като от толкова време сте заедно.
Успех
Хм..това за сватбата е малко прекалено според мен...![]()
но говори с нея за това и разбери защо мисли така.
Иначе не смятам,че е свръхестествено момче да обича и да изневерява при 2 годишна връзка без секс. Личен опит.Това си е до двамата обичащи се човеци :P Аз кво да направя,че масата не го умеят...
![]()
Все пак секса се явява като нужда според мен е много възможно , но е глупаво ! Но ти каза че си над 16-17 и това за сватбата , най - добре е да и обясниш че имаш нужда да отпуснеш напрежение , че много искаш да си с нея . Но все пак да седиш да я чакаш за сватбата (нз на колко си ) си е убийствено , сега казваш че е единствената но след 6 месеца вече може и да не е ! Говори с нея и си изяснете темата .
Изглежда момичето е прекалено или малко, или затворено.. Личи си, че не излиза много и не обсъжда подобни теми със приятелки. Всичките и изводи ми се струва, че са дошли от семейството. Другото, което е: може да е срамежлива, но тази срамежливост принципно се превъзмогва след месец-два, но не и чак след година и половина.. Оо ..Обикновено казвам, че секса не е толкова важен, но.. година и половина.. Оо.. това си е просто нежелание за споделяне на удоволствие.. нежелание за следваща крачка във връзката ви.. Не само, че самата ви връзка стои на едно място, ами и ти правиш същото..
от това, което прочетох разбрах, че явно сексът е едно много много важно нещо и през времето, с което си бил с нея, си бил все едно "със затворени очи" пред това колко важне е "телесната близост", ами ти продъжавай да й го натякваш това и ще видим дали изобщо някога през живота си тя ще ти пусне... на колко е всъщност?
Всеки има нужда от секс.. особено ако връзката е продължила толква дълго време.. седни и й обясни на нея че ти не можеш да стоиш и да чакаш до сватбата и че рано или късно ще ти писне..
Секса е хубаво нещо стига да знаеш как да го направиш и най важното как да си го поискаш!
п.с. тя на колко е?
На 17 е, както и аз , но не знам.Давате наистина реалистични идеи, че една връзка не може да бъде съвсем сериозна без секс.Чак започнах да мисля, че може да има нещо, което иска да скрие от мен за тялото си.Или твърде е стеснителна спрямо мен и да не ме чувства толкова близък, че да ми се довери.Както казахте по-горе, тя не излиза често, защото няма и приятелки, с които да говори.Каза ми, че иска да направи за първи път подобно нещо само с човека, когото обича най-много,а на мен ми казва, че не е обичала друг ака досега.Дали пък очаква още по-голяма любов, за да се отдаде изцяло на нея.Според мен не може да обичаш сериозно някого и в същото време да стоиш настрани от него.Но пък се надявам да промени мислите си, защото обеща да говори с голямата си сестра насаме по този въпрос, тъй като тя е в друг град сама и там едва ли е останала девствена.Нали знаете, рано или късно всяка котка се разгонва, но е въпрос на време и докато не се разгони мъжкарят чака и не може да я докосва.![]()
![]()
![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
мисля,че момчето страшно много те обичано не знам дали ще мога да ти го обясня,но ще опитам-за нея секса е нещо изключително и много,много лично.затова и още не сте спали.много е стеснителна,затова и още не може да се отпусне напълно.поговори с нея-друг начин няма.обясни и какво чувстваш и може да се отпусне
![]()
Аз бях и аз така,преди да навърша 17,само като чуех за секс и побеснявах.Когато се запознахме със сегашния ми приятел,като си пишехме по скайп,той малко по малко подкара темата за секс,аз в началото мн рязко реагирах и неисках да говорим за това,защото ме беше срам,но малко по малко почнах да си мисля как ще е ако го направя с него,ние не се бяхме виждали,защото не си бях в България,но това е друга история,и така почнахме много често да си говорим за това,а когато си отидах в България бях толкова много влюбена в него,че бях решила че искам той да ми е първият..... това че неиска зависи от мн неща,като от това,че незнае мн неща за секса или от срам..... и не подценявай срама,защото при момичетата понякога е мн трудно да се отпуснеш и да се съблечеш пред някое момче.Аз бих те посъветвала да говориш с нея повече по тази тема и то не някво сериозно,все едно и даваш лекции,ами просто ей така,примерно си говорите и ти почнеш да и обяняваш какво искаш да правиш по тялото й и че еди си как искаш да се пчувства тя и разни такива....незнам,дано да съм помогнала,аааааа и за това......за изневярата,наистина не го прави,ако толкова мн искаш секс,просто скъсай с нея,но не й изневерявай,защото ако и тя те обича толкова мн колкото ти нея,просто незнаеш колко голяма болка ще и причиниш
Спокойно, почакай си още малко докато не ти поднесе тази торта:
..![]()
Тя ако мисли че ще я чакаш докато се ожениш за нея![]()
Бая гаджета трябва да смени..
То стеснителна, стеснителна - ама чак пък толкоз..
чесно казано евала ти правя, че си издържал толкова време .. но щом имаш чувството че неможеш да търпиш повече това оставяй я човече аз те подкрепям :P
LIVERPOOL FOREVER !!!
мисля, че си прекалено заблуден
няма лошо да я ПОИЗЧАКАШ
но все пак всеки си има нужди
а да чакаш до "бракуване"...
няма смисъл
давай смело с малката глава напред![]()
1.5-момиче съм и аз не мога без,въпреки че не ми е единствената нужда.Това си е близост и ,ако не ми я даде ще съм разочарована и не бих издържала.Жалко,за толкова време прителката ти да не ти я дала.Това с изчакването и държанието на теб е пълна глупост,ако държи на теб ще ти даде подобна близост.
да бе,зареди ей такива като вас......."давай с малкия напред",нужди и нз си кви ........ после ходи си търси сериозен приятел който няма да ти изневериаман от такива вече..........
Кой е казал, че всички "сериозни" са подходящи ?
Ако наистина я обичаш няма да и изневериш!Но и това,че сте от толкова много време заедно и тя не иска никаква интимна близост с теб не е хубаво!Както те съветват и по-горе говори с нея по тази тема,но и влез в положението!Тя е срамежлива и ще ти е много трудно,но не и невъзможно!И най-вече не я насилвай!Успехчета![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
когато понатрупаш опит се обади пак да си поговорим, моралисткеПървоначално написано от zay4e
a ot kyde znae6 ,4e nqmam opit ?Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
zay4e e tva sa 2-te na podhodq6ti mnenie po vuprosa
6toto i az durjah moq mn vreme bez seks no toi ne se otkaza ot men![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
страх те е от мечки ами неходи в гората![]()
Мойто момче..От доста време следя темите ти, понякога отговарям, понякога не, зависи, ама тая направо минава всички очаквания..Защо я търпиш, бе?Тая е некфа ненормална,копеле, казвам ти!Според мен редно е да искаш да се разделите, през това време да овършееш де що видят очите ти, и пак да се съберете..Тая е луда човек -2 години о, не мога... надявам се да не се базикаш, човече..положението е сериозно..бахти в 21 век сме бе...може проблема да идва от техните... и те ли са толкова задръстени?Не знам... както ти си решиш.. ама скъсай я, наеби се както ти се иска... и пак се връни при нея.. В краийна сметка.. Мъж си-майка му стара!
kato ne moje6 da gubi6 nqma da igrae6![]()
Недей да говориш с нея, няма какво да говориш явно. Просто трябва да знаеш как да я предразположиш. Всичко трябва да стане много бавно. Като се почне от невинни натискания по събирания и купони разни, мине се през леки, нежни бъркания под блузката, през леки разсъбличания като сте сами, после вече поопипвания ( знаеш къде ), после френска, ииии накрая стигаме до сексаИ всичко това не трябва да стане за един път, а бааавно. Става въпрос за месеци (1, 2, 5, 6.. не се знае, търпение.. ) Ние например карахме на петинг няколко месеца преди да стигнем до същинската част. И предполагам, че първия или втория етап сте ги минали, така, че .. Може някой път да действаш по - смело, но гледай да се чувства приятно с теб, да е предразположена, възбудена дори, а не да се притеснява. Просто недей да бързаш. Всичко трябва да е бавно, от личен опит ти казвам
Да добавя - не я натоварвай с разговори за секса или ''навиванки'' ( примерно ''Не ти ли хареса оная вечер, като бяхме еди си къде и се бяхме усамотили.. не ти ли се искаше да продължим'' или разни такива )