- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подходяща чaнта!
Купих си нови обувчици, но нямам подходяща чанта![]()
-ето ги и тях!Моля ви даите ми някакеи предложения за чанта и от кои магазин в софия мога да си я купя!Искам само да кажа че не обичам лачени истории
!Падам си по по-спорти чанти от плат !Марси предварително!
![]()
![]()
![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
емии чантата трябва да е в същия тон като объвките затова си вземи чанта с такъв розов цвят .. поразходи се из софия ии виж ...
Може и сива, което според мен ще е по-добър избор![]()
Someone somewhere is made for you !
Вземи си сива чанта,има много по центъра.А тия обувки ако ми кажеш откъде си ги взела цял живот ще те обичам.![]()
леле, това ли е модата в БГ в момента?? Ужас изобщо не е по моя вкус..Е взъщност не чак толкова модела не ми по вкус колкото начина по който е направена обувката, като маратонки малко, платовете и т.н.. Иначе имам подобен модел кожени но с по различен ток и ги харесвам.
А по темата, сива спортна чанта от плат ще върви с този цвят...Какъв модел чанти обичаш? Дай някакви снимки да видим малко![]()
и аз така мисляПървоначално написано от sandalki_ot_mola
![]()
Мда.. с цикламени кантове и става точно като за обувките. Но може или само сива, или само розова също.Първоначално написано от TheCinderella
П.П. Иначе и аз не ги харесвам обувките. Както казва една приятелка гуменки с токче.Не че това я интересува много авторката...
Сива или розовка, но не някаква ярко розова. Ще бъде много сладко. По центъра серазходи има страшно много.
Stay up all night with the stars *
Пало Ботичели са ето ти и сайт дажеПървоначално написано от moon_flower
http://www.paolobotticelli.com/bg/li.../75/index.html
А по темата
мисля,че нещо в подобен цвят би било ок
![]()
To infinity and beyond.
А между другото чантата е ЖЕСТОКА:P
http://www.deriva.bg/products/prod00...ct00000039.jpg
To infinity and beyond.
dam taka e, a за чанта ти предлагам нещо сивоAaх тези оббувки и аз си ги бях харесала в Паоло Ботичелито..
Само,че като се разхождаш по центъра и гледаш цял Бургас с такива![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Този цвят е прекалено ярък.Според мен чантата трябва да е розова, но не толкова силен нюянс.Нещо по семпло.Първоначално написано от cool_doll
![]()
Всъщност те имат много малко розово,като ги обуеш ще се вижда това,което е отвън.
По-добре сива.
^ сива![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Къде има в София магазин на Паоло Ботичели и изобщо има ли![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
на попаПървоначално написано от j_adore2
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мерсии![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
В моя град всички носят такива обувки.Ако ги носиш постоянно,бързо се късат.![]()
Иначе относно чантата,както казаха някои-сива или розова спортна чанта ще отива.
.......
Първо да ти кажа не влагай мн надежди в обувкитеПаоло Ботичели не става.. късат се мн бързо :] ноо ти си знаеш, дано при теб не е така :P а пък за чанта според мен най-добре ще е сива чанта в нюанса на обувките ,която да се носи на рамо и да е голяма .. :P
Розова/цикламена чанта не е добър вариант, розовото по тези обувки е няколко шева, така че сивата е най-добрият вариант.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сложи снимка като си купиш. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.