.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ПОМОЩЩЩЩ МАЙ СА В КОМППА МИ

Проблема е че влязох в един сайт на един от скайп абонатите ми и при самото влизане ми излиза един прозорец с целия ми десктоп и може да се влиза във всички папки!!! МОЛЯ ВИ кажете ми как може да го махна и дали тоя човек мое да ми разглежда скайп и всички докумеенти и файлове и ако да как да го предотвратя МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТТТЕЕЕЕЕ МИИИИИИИИИИИИИ

Я дай сайта да го видим.

Задник съм!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ресвай пцто, ако не са опрай, надявай се, че при изгасен комп не може да ти разцъква в пц-то, че мрежата си ебаломамата

http://www.xn--kalpaz-8nf8hj3g.com/

i mi izliza : file:///C:/Documents and Settings

i to ne e samo na desktopa mi v celiq komp

нещо имаш грешка такъв сайт няма или на мен не може да го отвори..

Аз не мога да го отворя този сайт. Възможно е да е експлойт който отваря VNC reverse сесия.

Но според мен е ебавка :P ако беше хакер никога нямаше да ти даде шанса да разбереш, че той е някъде там :P

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    +1

Дай снимка за какъв прозорец говориш.
    П.П. И на мен не ми се отваря сайта.

Баси играта значи стана тук, а? А да не би случайно да се е оказало, че тоя сайт въпросния всъщност по някакъв неведом начин си го качил първо на твойто ПЦ и след това си го отворил от c:/documents and settings... щото мен ако питаш най - вероятно нещо такова е станало и няма никаква опасност за файловете, абонатите в скайп или нещо друго на твойта машина.
    http://24tradeai.com

Хахах това е другия много възможен вариант А пък ако идеш и разбиеш бушоните ще е най - сигурно
    http://24tradeai.com

Цитирай Първоначално написано от Segmadis
    Баси играта значи стана тук, а? А да не би случайно да се е оказало, че тоя сайт въпросния всъщност по някакъв неведом начин си го качил първо на твойто ПЦ и след това си го отворил от c:/documents and settings... щото мен ако питаш най - вероятно нещо такова е станало и няма никаква опасност за файловете, абонатите в скайп или нещо друго на твойта машина.
    Всъщност ако е reverse session или е това което се описва няма как да стани перз HTTP протокол а през TCP следователно този сайт е активен само за локалката им. Но си мисля, че е базик :P

Задник съм!

ami eto vijte na toq abonat profila : jikata_beroe i natisnete tam na web str i 6 vidite

Ем надали някой ти влиза в компа. Няма да е толкова очебиещо. А и
    по такъв начин малко ме съмнява.Изключи ПС-то и май ще се махне. Бтв някой спомена бушоните. То по тая логика дай да спрем електроснабдяването Защитен си от всякви хакери

Не точно

Задник съм!

...
    Писането на кирилица е задължително, ако не можеш да се оправиш да си инсталираш на компютъра си, ползвай сайтове, които кирилизират.

weed?

пазете си машините - препоръчвам basic firewall като comodo и някаква антивирусна с real time protector

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    +1
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си