хора, сложно е
начи, ходим от около месец, отначало сичко беше като приказка...о Боже, чак не можех да повярвам
и на него му беше много хубаво, личеше си
но последната седмица не се видяхме...питах го какво има а той: какво си помисли?? моля тее...нищо такова няма..просто така се стекоха нещата
и му повярвах..и си излязохме![]()
но тогава ми беше някво хипер гадно (щото се бях сдухала от даскало) и много не му говорех...
това беше преди няколко дни...после си пишехме уж нормално де, ама аз усещам че има нещо..
снощи му писах, а той се направи, че го няма..
неска цял ден не ми е писал
а аз не искам да свърши така....доста се привързах към него..аз или не им обръщам внимание, или хлътвам много яко...е тва е втория случай
и сега искам мноого да му пиша..но само да знаех какво
а от друга страна, мисля, че това ще е бахти унижението...
но сякаш съм готова да го преглътна, нз, тва момче....адски се пристрастих към него
просто не искам да свършва така
как мислите, да му напиша ли нещо..?
по принцип не искам съвети за такива неща, но сега наистина незнам какво да правя..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
много е сложно.
за това му пиши.
Пиши му. Поне опитай. Пък ако той пак се прави на гъ.з, ще се наложи да го забравиш. От друга страна може всичко да се оправи.
Просто говори открито с него кажи му, че не искаш всичко да свършва искаш всичко да си е както преди да сте заедно и това е излизайте по често не чакайте само да си пишете по скайпа, просто поговорете си сериозно за вас няма от какво да се притесняваш иначе всичко ще отиде по дяволите колкото повече чакаш .... ще цитирам една моя любима мисъл "Всеки миг протакан е още един загубен..." така, че деиствай !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
+Първоначално написано от malkotoo
И при мен имаше такъв период, но сега всичко е точно.Стегни се, временно е.Постарай се да съживиш малко нещата-излизайте повече, правете нестандартни за вас неща, смейте се.Това, което зависи само от теб е да му дадеш повече опора, може би се е усъмнил в теб тези дни, все пак сте заедно само от месец, още никой не е напълно сигурен в другия.Усмихвай се, опитвай се да разбереш как му е минал деня, подкрепай го, ако има труден момент и се радвай с него, ако има щастлив повод.Опитай да не го натоварваш много-много с проблемите си и говори повече за щастливите ти моменти.
Успех!
Мисля, че всичко ще се оправи и се кахъриш за глупости.
П.П.:Не мисля, че трябва да водите обстоен разговор.Това е застой, не проблем, доколкото разбирам.Само ще го предизвикаш да си мисли, че се филмираш прекалено много.Това отблъсква мъжете, знаеш.Ако греша, поправете ме, ще приема критика
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
еми не грешиш
аз му писах...просто сега треперя цялата...а това се е случвало до сега само за едно момче..
Боже, едвам пиша
аз от самото начало не исках да имам някви чувства...нз така се получи деба..
страх ме е да погледна, че нищо не е писал...или ако е писал..от отговора..
They were rocking
Oh what a night....!!
++Първоначално написано от got2Bthe1
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
не, не пишете повече...
той не ми отовори...
ама поне съм се научила да се усмихвам....не е болка за умиране, преживявала съм много по лоша ситуация...
They were rocking
Oh what a night....!!
ми не...току що ми каза, че късаме..по шибания скайп...искал да сме приятели...Боже..
не мога да повярвам..
They were rocking
Oh what a night....!!
0, напротив!Първоначално написано от NightGuardian
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Пиши му разбира се... ми почни със здрасти как си...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз бях така преди 1 седмица с моя.. нещо му стана и не ми писа ..даже не ми се и обаждаше.. но после всичко се оправи.. такаче че спокойно.. сигурно има проблеми или нещо от тоя род![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Защо ти е да му пишеш !? Излезте , вижте се и си поговорете очи в очиСкайп не ти трябва
![]()
+Първоначално написано от w0lf
![]()
![]()
![]()
![]()
СъжалявамНо не трябва да се отчайваш. По постъпката му, надявам се, разбираш какъв е..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ей знам че каквото и да ти кажа сега или каквото и да чуеш няма да ти помогне особено, щом го обичаш толкова много и все пак след време ще осъзнаеш че не си заслужава
И аз съм или по-скоро бях в такава ситуация и сега разбирам ... не си заслужава. Била съм се влюбила в образа, който той е изградил специално за мен, за да ме"зариби"
И горе главата знаеш че скоро ще намериш идеалният и този път ще с заслужава![]()
![]()
Глупак, Подлец, Страхливец! Не съжалявай за него, явно той не става! Горе главата, яяя за някакъв шматарок......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не си заслужава щом те е скъсал по скайп. О Боже. Глупак.![]()
еми не мога да помисля, че не си заслужава да ми е гадно (защото е глупак) просто щото кат си луд по някой не му виждаш лошите качества..
ама мн по лошо съм минала...ехх даже 16 нямам...животът е пред мен, от всяка връзка научавам нещоотдавна знам, че като изгубиш някой на който държиш, не рухва света...всичко си има и добра страна
![]()
![]()
They were rocking
Oh what a night....!!