- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам вече !
Здравейте мишоци! хмм незнам как да започна, но ще опитам имам чувството че съм единствения човек на тоя свят, който толкова трудно забравя даден човек.
Просто немога каквото и да опитвам от 6 месеца се опитвам да забравя човек в който съм влюбена и немога и немога разбирате ли колкото и да ме обижда каквото и да прави обичам ли го край забравям всичко. Казват ДАЛЕЧ ОТ ОЧИТЕ ДАЛЕЧ ОТ СЪРЦЕТО при всички е правило не се ли получи продължават напред искаше ми се и аз да мога а всички с лекота го правят поне така изглежда отстрани помагайте по някаф начин незнам вече кво да правя и как да се расейвам а имайте предвид че 6 месеца нито сме се виждали нито нищо най- много да пиша нещо и той да се заяде това е !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пп: на 16 съм ще съм ви благодарна ако кажете нещо
![]()
Проблемът ти е не в това, че не можеш, а че не искаш..... иска се воля и то много голяма воля, за да забравиш даден човекТака че много силна воля и ще го преодолееш пък и се занимавай с нещо (излизай, спортувай, прави това, което обичаш най-много
)
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
С времето ще забравиш но дотогава сигурно ще боли...няма друга алтернатива...
да знам...много боли..
аз съм така вече почти година
ама усещам, че чувствата ми сега са лееко по слаби
нищо друго не помага така, както времето..колкото и невъзможно да ти звучи това сега...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
клин, клин избива на мен само тва ми помага
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ВОЛЯ и как да я създам тая воля нима съм толкова слаба ?!!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Сърцето ти е пряко свързано със скайп.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Като за начало въобще не му пиши в скайпа , няма смисъл . После си намери занимания , развлечения някакви , които да ти заемат времето дотолкова , че да не мислиш за него . Не стой да хленчиш във вас , че той те е зарязал и т.н. Може би болката винаги ще си остане , но нека не тя е на първо място .
Като бях на 13 сигурно така правех и си въобразявах колко съм обичала момчето от отсрещния блок макар той да ме мислеше за пълен looserПървоначално написано от beb4yy
![]()
![]()
Сега слава богу не ги разбирам как стават тия неща... някой да не го ебе за тебе,а ти да го ''обичаш'' (да...в кавички е ,щото тва за мен е нереално странно) ...изобщо е най-голямата самонавивка да търчиш след някой,който не те иска и да се вкарваш в драмата...![]()
За да го забравиш трябва да искаш да го забравиш. Той те унижава, а ти го обичаш? И аз не мога да си го представя това.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Само ти си знаеш дали си слаба (психически имам предвид) или не, но той те мачка, а ти го обичаш и не можеш да го забравиш - не си слаба, наивна си и много влюбена, но разбери, че така не може да продължава ....... пропиляваш си годините и младините и времето, в мисли за някакъв, който дори не заслуважа! Помисли колко пъти те е разплаквал, колко пъти те е карал да страдаш, помисли за всички унижения и тогава го обичай......Първоначално написано от beb4yy
![]()
![]()
Нима си мазохистка?
наивна си и много влюбена!!! = това съм АЗ ДА Ебахти човека добър към всички опитващ се да поправи грешките си тъпа работа![]()
Грешки ли?! За какви грешки говориш?! Едва ли си допуснала грешка - грешно е да обичаш ли?! НЕ! Грешно е да унижаваш човека, който те обича....Първоначално написано от beb4yy
еми аз никога никой не съм унижавала когато е имал чувства към мен но ако говориш че в мойта ситуация е грешно да прав/а сиПървоначално написано от Take_That
Хмммм колко ми е познато .......![]()
![]()
![]()
и аз съм така ама моя проблем е още по-голям при мен вече е година от както се разделихме и аз още го обичам
![]()
![]()
ама стига за мен знам как се чувстваш и смятам че ти просто не искаш да го забравиш (и аз не искм )сякаш ще загубиш част от себе си нали ? Пък може и да греша но сега говоря от личен опит . Сега наскоро една приятелка ме убеди да говора с момчето което обичам и да му кажа че го обичами че не съм го забравила нито за миг и го направих после се появи едно страхотно момче и ме накара да спра да мисля за него понеже много го харесах. Моя савет е следния ако момчето е печено може да напраявиш като мен и да говориш с него да си излееш душата и да му кажеш как те кара да се чувстваш на мен ми олека макар и малко а посел те съветвам да излезеш с високо вдигната глава и да се позабавляваш с приятели и дано да срешнеш момче като мен което поне малко да те накара да се откъснеш от тоя целия ад... стискам ти палци надявам се да съм ти помогнала поне малко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All of my memories keep you near [!]
Боклуците не заслужават любов с тях неможе да се говори това е определението за него просто твоя е бил момче на място радвам се че сега си добре искам също така да благодаря на всички тук за така оказаната помощ защото колкото и тъпо да звучи те са ми като приятели макар и виартуални ако имате казвайте колкото повече ми се говори толкоа по добре ..Първоначално написано от Oxygen
Мдаа,познато ми е..и аз бях такаПовече от година неможех да забравя едно момче..но ще ти дам един съвет който се надявам да ти помогне..неможеш да накараш някой да те иска..и искаш или неискаш трябва да се примириш със съдбата..и ако ти не го направиш,то тогава тя ще го направи..а повярвай ми,тя ще бъде жестока!!
успокой се ще го забравиш но ще мине време през което ще те боли пр не мисли за него не му говори не го гледаи не му пише и тн... еи тва е и така ще го забравиш по лесно
Казват надеждата умира последна обичаше ме беше с мен вярно е сама съм си виновна но нали в този живот винаги трябва да се дава шанс ,защото живота е един сгреших като го отблъснах и казах да си намери друга, но чакай малко нима кат му казах повтаряше ми с месеци колко ме обича и за една седмица той се влюбил бил в нея почна да ме храни дори нямах възможност да говоря с него от всичките обиди това едвали може да го направи човек който обича незнам дали разбрахте опитах се нкртако да ви вкарам в историята..
Не говоря, че ти си унижавала, а че той те е унижавал (чела съм твоя предишна тема) Какво е грешно в твоята ситуация? Да обичаш ли?Първоначално написано от beb4yy
Не можеш да казваш на сърцето си кой да обича и кой не - любовта е някаква мистерия..Първоначално написано от beb4yy
Затова не се самообвинявай
![]()
И на мен ми е труден процеса на забравяне, спокойно![]()
nicolepcd
Снижи му самочувствието до земята на тоя батал и ще го забравиш ... Отиди там където се събира с някой .. стой и го гледай нагло в очите ... псувай го .. нареждай го .. унижи го пред приятелите му и пред теб .. нека да ти падне колкото се може във очите ... такива лайняри сами много познати .. само в скайп знаят ...
САМО УНИЖЕНИЕТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ... простооо не виждам изход ...