- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно бельото на приятелката ви ....
Та значи въпроса сигурно ще се стори много тъп на някои от вас, но на мене ми е интересно да разбера какво бельо ( не толкова сутиена колкото долното бельо ) най-много ви кефи да носи гаджето ви?
Примерно: с дантели или исчистено или пък ако е с някви фигурки детско ли ви се струва? Знам, че ще кажете, че няма значение, но се пак като й се подадът гащите има два варианта : Да си кажете: Тая пък с кви детски гащички е ; или : Много яко!![]()
![]()
![]()
Та значи въпроса е ясен ...
![]()
Това най-вече си зависи от човека . Макар че обикновено мъжете нямат много претенции с какво бельо си . Има момчета , които откачат , като видят дантелки , а има такива , на които дантелките въобще не им харесват , те предпочитат точно тея шареничките , едва ли не "детските"![]()
Моя полудяваше и от двата вида ,, Едните му се струваха мнооого сладички , а другите перверзни/хубави времена бяха
/ Ако те обича и те иска и двата вида ще ги приеме
..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
каквито на нея и харесват...
и без това няма да ги гледам много време![]()
<N>
Първоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата - мисля, че много зависи от момчето![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Бе на никой не му пука... главната цел е да го свали при повечето момчета![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Абе ако под тях всичко е наред не виждам проблем за цвета, материята и т.н.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
гледай само тфа да ти е проблема..
Той обожава черно дантелено бельо, но аз нарочно си нося онези, точно "детските", със сърчица и целувки и въпреки това никога не се е оплаквал.
понякога нося неговото бельо
като спя у тях и не си нося
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
бельото е най малкия проблем с каквито и да си не мисля че ако ги види ще си дълго с тях
![]()
![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Моят ми е казвал, че черното и тигровото ми стоят много добре и страшно много го радват върху мен![]()
Но него пък всичко по мен го радва, така че.. Никога не ми е повдигал въпрос за това с какво съм облечене..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
на всяко тяло отиват различни гащи, на мене ми аресват такива
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дам за моя нямаше значение с кви гащи съм а най- много момчетата обичат без гащи най- им харесва![]()