.

Виж резултатите на анкетата: Ти пък какво си?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Театрален вълк(а.к.а. ВЛУК БЕЗСТРАШНИИ)

3 5,77%
  • Червена шапчица

11 21,15%
  • Ловеца, даже имам воден пистолет от магазина "Всичко за уеф пидисе и две"ч

3 5,77%
  • Сценариста на тая пропаднала продукция - реалността

7 13,46%
  • Бабата - лежа и гледам сериала, въздишам по Серго

3 5,77%
  • Лиско. Не знам какво е ама звучи яко. Значи съм Лиско.

9 17,31%
  • На четни дати съм Димби, иначе съм Домби - шизофреник съм

10 19,23%
  • Мокси - колкото и тривиални да станаха магаретата в днешни дни.

3 5,77%
  • Празен глас - искам да виждам как са гласували другите...

3 5,77%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    70 градусова ? не вярвам
    Аз ракия не пия по принцип... така че не се пиша разбирач Падам си по нещо по-лекичко така - Балънтайнс... Мога да гаврътна голям Балънтайнс на екс и само леко да се оцъкля, докато при тая ракия ефекта беше "Я да си цъкна малко, да не ги обидя...". Глът. "Хм...". Секунда. "Ш то пари е...". Буху-буху... "Дишай, дишай..." Зяпвам. Дишам шумно. Някой подава чаша с вода. Изливам си я цялата на изгореното. Моментно облекчение... Успявам да генерирам "Ш, к`во е тва е... спирт?!?" на което ми се отговори "Ми силничка е ракийката - към 70 градуса е...". Алкохолици...

Може да е била и 2 градуса, ама гореше като за далеч над 40... Аз както хич не отбирам от ракия спокойно може да са ме метнали. Само че не виждам защо ще го правят... "Наш`та ракия по-силна от спирт" ?!? Де да знам Някак си не съм човека който ще се впечатли от ракия, пък било то и 80 или 90 градуса. Затова и не ми се вярва да е седнал мъжът на сестрата да си измисля. Друг е въпроса как я е мерил - там също не гарантирам При желание някой да ми помогне може да му отмъкнем една 25 литрова дамаджанка Все пак живеят в моят апартамент и имам ключове оттам. Ще издебнем като няма никой и ще си вземем малко спиртец... да си дезинфектираме гърлата
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Повече от фен
    Поредният опит да се намери отговор на "свръхземните въпроси".
    Точно в момента уча за Яворов и малко като професионално изкривяване ми идва всичко.
    Няма едно и за всички щастие, както често обичам да цитирам братята Стугацки. Същата максима важи с пълна сила и за смисъла на живота и т.н.
    Сега като се замисля, биологичното обяснение на нещата, въпреки че е лишено от романтика, някакси е удачно в случая с червените шапчици. По принцип за женските индивиди се бият, пеят песнички, купуват подаръци, тралала, ние сме плячка, мъжете са ловци. Светът обаче се променя, еманципация, това онова, ролите се сменят, но първичният инстинкт си е останал, пък и не може да се отрече, че има някакъв чар в това да се борят за теб. За това ние си чакаме вие да нападате.
    И да завърша с изкривяването: "всеки е друг и никой не е самият себе си" - Сартр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си