- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лиско и Червената Шапчица(Alcohol Inside®)
Театрален вълк(а.к.а. ВЛУК БЕЗСТРАШНИИ)
Червена шапчица
Ловеца, даже имам воден пистолет от магазина "Всичко за уеф пидисе и две"ч
Сценариста на тая пропаднала продукция - реалността
Бабата - лежа и гледам сериала, въздишам по Серго
Лиско. Не знам какво е ама звучи яко. Значи съм Лиско.
На четни дати съм Димби, иначе съм Домби - шизофреник съм
Мокси - колкото и тривиални да станаха магаретата в днешни дни.
Празен глас - искам да виждам как са гласували другите...
Аз ракия не пия по принцип... така че не се пиша разбирачПървоначално написано от Aicken
Падам си по нещо по-лекичко така - Балънтайнс... Мога да гаврътна голям Балънтайнс на екс и само леко да се оцъкля, докато при тая ракия ефекта беше "Я да си цъкна малко, да не ги обидя...". Глът. "Хм...". Секунда. "Ш то пари е...". Буху-буху... "Дишай, дишай..." Зяпвам. Дишам шумно. Някой подава чаша с вода. Изливам си я цялата на изгореното. Моментно облекчение... Успявам да генерирам "Ш, к`во е тва е... спирт?!?" на което ми се отговори "Ми силничка е ракийката - към 70 градуса е...". Алкохолици...
![]()
Може да е била и 2 градуса, ама гореше като за далеч над 40... Аз както хич не отбирам от ракия спокойно може да са ме метнали. Само че не виждам защо ще го правят... "Наш`та ракия по-силна от спирт" ?!? Де да знамНякак си не съм човека който ще се впечатли от ракия, пък било то и 80 или 90 градуса. Затова и не ми се вярва да е седнал мъжът на сестрата да си измисля. Друг е въпроса как я е мерил - там също не гарантирам
При желание някой да ми помогне може да му отмъкнем една 25 литрова дамаджанка
Все пак живеят в моят апартамент и имам ключове оттам. Ще издебнем като няма никой и ще си вземем малко спиртец... да си дезинфектираме гърлата
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!