Цитирай Първоначално написано от Aicken
70 градусова ? не вярвам
Аз ракия не пия по принцип... така че не се пиша разбирач Падам си по нещо по-лекичко така - Балънтайнс... Мога да гаврътна голям Балънтайнс на екс и само леко да се оцъкля, докато при тая ракия ефекта беше "Я да си цъкна малко, да не ги обидя...". Глът. "Хм...". Секунда. "Ш то пари е...". Буху-буху... "Дишай, дишай..." Зяпвам. Дишам шумно. Някой подава чаша с вода. Изливам си я цялата на изгореното. Моментно облекчение... Успявам да генерирам "Ш, к`во е тва е... спирт?!?" на което ми се отговори "Ми силничка е ракийката - към 70 градуса е...". Алкохолици...

Може да е била и 2 градуса, ама гореше като за далеч над 40... Аз както хич не отбирам от ракия спокойно може да са ме метнали. Само че не виждам защо ще го правят... "Наш`та ракия по-силна от спирт" ?!? Де да знам Някак си не съм човека който ще се впечатли от ракия, пък било то и 80 или 90 градуса. Затова и не ми се вярва да е седнал мъжът на сестрата да си измисля. Друг е въпроса как я е мерил - там също не гарантирам При желание някой да ми помогне може да му отмъкнем една 25 литрова дамаджанка Все пак живеят в моят апартамент и имам ключове оттам. Ще издебнем като няма никой и ще си вземем малко спиртец... да си дезинфектираме гърлата