- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лиско и Червената Шапчица(Alcohol Inside®)
Театрален вълк(а.к.а. ВЛУК БЕЗСТРАШНИИ)
Червена шапчица
Ловеца, даже имам воден пистолет от магазина "Всичко за уеф пидисе и две"ч
Сценариста на тая пропаднала продукция - реалността
Бабата - лежа и гледам сериала, въздишам по Серго
Лиско. Не знам какво е ама звучи яко. Значи съм Лиско.
На четни дати съм Димби, иначе съм Домби - шизофреник съм
Мокси - колкото и тривиални да станаха магаретата в днешни дни.
Празен глас - искам да виждам как са гласували другите...
Абе какво да кажа.Май се повтарям ама жените/момичетата станаха малко като кокошките или поне сега повече се забелязва.Бягат,бягат от петела ама се пообръщат назад лееекинко да видят какво става и дали да понамалят скоростта.![]()
Виб Брадър,Преслава
Не цитирам дусловно
Въпрос:
По какъв тип мъже си падаш?
Отговор:
Искам да е нахален за да мога да му подбягвам.
жена на 25 години
Обаче сигурно ако не и допадне поради каквато и да е причина и да е нахален няма да и върже.
Обаче човека си мисли че трябва да е нахален въпреки всичко понеже тя е казала че харесва нахални.
Стига се до момента,в който тя иска да се отърве,но той е нахален,защото мисли че тя само му се прави на недостъпна
Оттам натък е вече ясно.Всички мъже са свине.Мъжете са виновни за всичко,а доста често жените са ангелчета с крилца
Ето сега гледам че и slun4ice се оплаква че вече неможела да намери вълци.Да но slun4ice ако намериш и не ти допада няма да ти е особено приятно.Пък и истинските Вълчовци не обичат много много да се заседяват на едно място.А,ама ти искаш опция после да паднат маските и ролите да се разменят,а?Е от това по хубаво здраве му кажи.![]()
Само аз немога да разбера нещо.Защо е нужно отначалото да има маски и защо търсиш Вълчо с маска като очаваш и без това тези маски да паднат след това.На маскен бал ли ще си играем в крайна сметка.![]()