Хехе Niakoitam много си прав
Мисълта ми беше че искам поне в началото да мога да се почувствам желана и "сваляна". След като вече се "зарибим" нещата така и така се порменят просто защото отношенията вече са на друго ниво. Тука обаче ти казват след много овъртания "Аха харесвам те" и после чакат момичето да кани на среща, да се обажда, даизмисля какво ще се прави.. И не е проблема в това че мене не ме харесват. Просто такъв им е манталитета. Те си чакат жените да ги свалт и това е.
С бившия ми си станаха нещата точно както си му е реда. Той ме сваляше без да ми досажда твърде много докато аз не реших че го искам и после просто си бяхме заедно и нещата се балансираха... Веднъж аз бях активната веднъж той...
Пък и да си Вълчо не значи според мен да си някой нахален навлек! Има един в моя блок лелеее! Само ме пресреща и ми говори някви неща а аз го режа по всевъзможн начини ама ефект никакъв! Даже оня ден ме засече в мола и почна да върви с мене и нарочно влязх в магазин за бижута с надеждата да се отърва но той седя повече от половин час пред вратата и ме чакаше! Аз по принцип не нося много висулки та седях вътре и се чудех какво да правя.. Ужасно тъпа ситуация ама като не разбира от намеци а аз съм твърде добра за да му кажа в прав текст да се разкара така ще е...