- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна работа ;( ....
Мисля,че приятелят ти е засякъл тази твоя първа тема и е видял що за неграмотно гадже си има и е решил да избяга от теб!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научи се да пишеш.Такава дума като "влушена" НЯМА !
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Xaxа ако нямаш мнение по съществения въпрос недей да пишеш тъпи коментариПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Аз съм напълно съгласна . И искам да добавя .. защо вместо да пускаш по 1000 теми във форума, с които само да доказваш неграмотността си , не седнеш да поговориш с въпросното момче ?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нямаше нужда да сменяш думите в заглавието.Само да оправиш влУшената ситуация,на влОшена...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
nvmПървоначално написано от MP
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Съгласна съм с казаното преди менВземи седни и говори с тоя путьо,дето ще ''тепа'' момичета или квото там прави и се избавете от мъката... че като гледам и двамата не сте свръх умнички
![]()
И да скъса с теб , ходите от 1 ден , не вярвам да сте голямата любов . Ще го преживееш .
+ ... и с риск да не се изкажа много оригинално научи се да пишеш 3пъти четох за да схвана смисъла...Първоначално написано от vesito13
+1Първоначално написано от got2Bthe1
П.П - ако обаче не искаш да се разделяте - просто поговори с него
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
В случай,че и четенето ти се отдава толкова,колкото писането - окей!,нооо до колкото виждам съм писала ТОЧНО по "съществения въпрос"!!!Първоначално написано от Dollystar
А и не е нужно да пускаш 100 теми ...
Понеже съм филолог в изграждане не мога да избегна поправянето и поучаването
пощУрях (Пратчет има книга "ПощОряване" но при него е игра на думи.Предполагам при теб няма нищо общо с поща)
к'Во
Ударил
Всеки
аДСки (идва от аД)
не знам
Щяла
оТмъсти-има префикс оТ, оД-няма.
Стилистични и пунктоационни грешки, както и допуснати в бързината, няма смисъл да поправям.Поздравления за писането на кирилица, то и на латиница май вече е забранено.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Може би искаше да напишеш "съответния въпрос"?Първоначално написано от Dollystar