- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Предложения за хит на месец Май
да е разбрах не говоря за тебе а за Lekov ; )Първоначално написано от joan4ety
бате, правописът ти е такъв, че спокойно може да се скриеш.Първоначално написано от Lekov
добре, че някаква част от подрастващото "бългърско" поколение има по-различен от твоя, че тогава щях харакири да извърша.
то бива неграмотност, ама производното на държавата, родината си да не знаеш...няма такова, наистина.
българската музика не е само чалга, дървесен.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да ти кажа - не ти личи.
а това за правописа няма да го коментирам...не очаквай да те приемат насериозно и като смислен човек в някаква дискусия с такива грешки и простотии.
иначе се гордей с неграмотност, българското е чалга, друго няма...да.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Айде стига де! Не обръщайте всяка тема на "За или Против чалгата" ... Нека всеки си слуша каквото му е кеф и това е... Тия били жалки, ония били тръгнали на погребение... Това си е въпрос на вкус и личен избор кой на какво да избухва... Всички сме различни... Нали се сещате, че нямаше да е интересно ако всеки харесва едно и също![]()
:P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Lekov
Ами, какво да кажа, кой си ти бе, да не знаеш как се пише българска, ше ми говори за коминУчистачи xD Ок, вижте, българската музика НЕ Е ЧАЛГА, рокът ВИНАГИ ЩЕ ЖИВВЕЕ по света, мизерните ви "неща за гледне" ще се заврат в миша дупка и въпреки това все още ще има такива, които да си правят мизерните купончета с тая изгъзица на музиката. Какво красиво има в големите устни, цици и т.н.?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Оф, млъквам! Няма смисъл да споря с "по-умни" и "по-културни" хора от мен и от останалите коминУчистачи. П.П. Правиш ли разлика между РОК и Метъл?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
От тези сум чувала само " Моя ли си ",затова и само тя ми харесва,Андреа не я понасям,тя е типичния пример,че чалгата не е музика за слушане...Първоначално написано от Lekov
+1 и за кво хитовете на месеца са само някви чалга парчета ?Първоначално написано от YouCantStopMe
пфф еми слагайте и нормална музика не само тея повърни
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Inna - Hot
David Deejay - Sexy Thing
Justin ft. T.I. - Dead and Gone
My top 3![]()
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
О,да,с това съм съгласна!Добавям :Първоначално написано от stayhigh
1.Love sex magic
2.Let it rock
3.Beautiful
андреа - мен си търсил, преслава - зле разпредлени, преслава и борис дали - бързо ли говоря..![]()
Nightwish-Sleeping Sun![]()
Защо се налага да избираш само м/у тея два стила?Първоначално написано от Lekov
Има и някои мноого хубави рок песни и не говоря за хард рок.![]()
Също и джаз, блус, хип-хоп, рнб, поп и мноого други..![]()
ала бала
Опаааа..............Първоначално написано от Lekov
Не на спама: Преслава: Зле разпределени![]()
![]()
![]()
![]()
hahaабе защо всеки се опитва да си наложи мнението?? рок,метъл все тая. ние сме си избрали да слушаме чалга и честно казано не ме инт кой кво ще каже.. мн ясно че няма да слушам вас. всеки си има вкус. и кат искате си направете ваша тема хит за еди кой си месец (тва вече кой знай за кой път го пиша...) и не ни се намесвайте!
![]()
то близо до акъла...
Cruel Intentions
1.Бате Шефе-Софи Маринова и Устата
2.Нещастница-Галена
3.Авторът е друг-Цветелина Янева
Мило мое момче, ако крадената сръбско-гръцко-македонско-турска музика от ония диви ходещи силиконови плондери за теб е българска,е...направи си изследвания. Мисля, че не си българин.Първоначално написано от Lekov
И само да ти кажа, че не всички любители на рок, метъл и прочие са облечени отгоре до долу в черно. Аз лично нося дънкита, фланелки със забавни картинки, кецове, обувки тип"пантофка", нося забавни изрисувани значки, карирани ризи и шалчета. Любимите ми цветове са лилаво, розово, синьо и синьо-зелено. Нещо да имаш да ми казваш?
А и само да уточня, че за мен е пълен смЕх да си имате "хитове" за някой си месец. Една добра песен се помни винаги и е евъргрийн, независимо дали сме лЕто 2009 или и 10. Да питам аз, скоро да си чул евъргрийн на Азис(нея казвам, защото само нея знам). А на Led Zeppelin, Metallica, Deep Purple? Мисля, че трябва наистина да си бил в изолиран от света остров, че да не си.
Така...за поп-фолка...
Бях чула някаква песен на някакъв Здравкович, не българин, Лане мое, или нещо подобно. Хареса ми, но после чух някаква отвратителна пародия(българска ест) и се отвратих от парчето.
Та моят хит и то не за месец май, а въобще е:
Black Strobe-I'm a Man
Deep Purple-Smoke on The Water
Led Zeppelin-Kashmir
Depeche Mode-Personal Jesus
Apocalyptica-Nothing Else Matters
и още мн други парчета, които мога да слушам до припадък.![]()