.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от joan4ety
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от joan4ety
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    К'ви са тия боклуци,уе?
    предпочитам тези песни пред онези ваши рокаджийски викове като на маймуни хванати от джунглата д*ба и металите скапани!
    ДОЛУ МЕТАЛА ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА
    ..Комплексар... утивай на село да си слушаш тъпите изкуствени чалгаджийки, че и на всичкото са крадли "ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА" =>това само селянин, който си търси къде да си избие комплексите може да го каже...
    не ме разсмивай.. да живеела чалгата Колко на зле отива работата...
    да живее чалгата вика.. човече не можете да се видите отстрани колко сте жалки : ) което е много лошо ..чалгари шибани : )

Ти не четеш ли ве... Аз не слушам чалга ве... Акъл такъв
    да е разбрах не говоря за тебе а за Lekov ; )

П.С.: до къде стигна света подрастващото бългърско поколение да слуша рок и да полудява да излизат навин облечени като коминучистачи и да не слуша бългърската музика помнете ми думата след 10 най-много 15 годинки няма да има българска музика и по улиците ще виждаме само хора облечени в черно който едва ли не идват от погребение. На Къде Върви Света Боже !
    бате, правописът ти е такъв, че спокойно може да се скриеш.

добре, че някаква част от подрастващото "бългърско" поколение има по-различен от твоя, че тогава щях харакири да извърша.
    то бива неграмотност, ама производното на държавата, родината си да не знаеш...няма такова, наистина.

българската музика не е само чалга, дървесен.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    найш ли колко ми пука за правописа ми на кой както му харесва така пише пък и да не се намирам на матура по български език.

П.С.: Да ти кажа отдавна съм минал възрастта на подрастващите

да ти кажа - не ти личи.

а това за правописа няма да го коментирам...не очаквай да те приемат насериозно и като смислен човек в някаква дискусия с такива грешки и простотии.

иначе се гордей с неграмотност, българското е чалга, друго няма...да.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Айде стига де! Не обръщайте всяка тема на "За или Против чалгата" ... Нека всеки си слуша каквото му е кеф и това е... Тия били жалки, ония били тръгнали на погребение... Това си е въпрос на вкус и личен избор кой на какво да избухва... Всички сме различни... Нали се сещате, че нямаше да е интересно ако всеки харесва едно и също :P
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    да ти кажа - не ти личи.

а това за правописа няма да го коментирам...не очаквай да те приемат насериозно и като смислен човек в някаква дискусия с такива грешки и простотии.

като по-умен и по-културен няма да ти отвръщам за да спре спора.

П.С: относно хита на месец май предложенията ми са следните:
    1. Ерик - Моя ли си
    2.Галена - Нещастница
    3. Андреа - Мен си търсил

не ми пука колко зAклети метъли ще се изкажат казах го и пак ще го кажа да живее чалгата защото само тя става за гледане (за слушане не чак толкова) но няма пo- добра музика за един здрав купон от чалгийката.

П.С.: до къде стигна светЪТ подрастващото бългАрско поколение да слуша рок и да полудява да излизат навЪн облечени като коминОчистачи и да не слуша бългАрската музика помнете ми думата след 10 най-много 15 годинки няма да има българска музика и по улиците ще виждаме само хора облечени в черно който едва ли не идват от погребение. На Къде Върви СветЪТ Боже !

Ами, какво да кажа, кой си ти бе, да не знаеш как се пише българска, ше ми говори за коминУчистачи xD Ок, вижте, българската музика НЕ Е ЧАЛГА, рокът ВИНАГИ ЩЕ ЖИВВЕЕ по света, мизерните ви "неща за гледне" ще се заврат в миша дупка и въпреки това все още ще има такива, които да си правят мизерните купончета с тая изгъзица на музиката. Какво красиво има в големите устни, цици и т.н.?!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Оф, млъквам! Няма смисъл да споря с "по-умни" и "по-културни" хора от мен и от останалите коминУчистачи. П.П. Правиш ли разлика между РОК и Метъл?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    да ти кажа - не ти личи.

като по-умен и по-културен няма да ти отвръщам за да спре спора.

П.С: относно хита на месец май предложенията ми са следните:
    1. Ерик - Моя ли си
    2.Галена - Нещастница
    3. Андреа - Мен си търсил
    От тези сум чувала само " Моя ли си ",затова и само тя ми харесва,Андреа не я понасям,тя е типичния пример,че чалгата не е музика за слушане...

Мега фен Аватара на teenems
    К'ви са тия боклуци,уе?
    +1 и за кво хитовете на месеца са само някви чалга парчета ? пфф еми слагайте и нормална музика не само тея повърни
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Inna - Hot
    David Deejay - Sexy Thing
    Justin ft. T.I. - Dead and Gone

My top 3
    На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от stayhigh
    Inna - Hot

My top 3
    О,да,с това съм съгласна!Добавям :
    1.Love sex magic
    2.Let it rock
    3.Beautiful

андреа - мен си търсил, преслава - зле разпредлени, преслава и борис дали - бързо ли говоря..

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Inna - Hot

My top 3
    1.Love sex magic
    2.Let it rock
    3.Beautiful
    Опа някой не е прочел че за класацията могат да се предлагат само поп-фолк парчета

Nightwish-Sleeping Sun

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Азис-Накарай ме

К'ви са тия боклуци,уе?
    предпочитам тези песни пред онези ваши рокаджийски викове като на маймуни хванати от джунглата д*ба и металите скапани!
    ДОЛУ МЕТАЛА ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА
    Защо се налага да избираш само м/у тея два стила?
    Има и някои мноого хубави рок песни и не говоря за хард рок.
    Също и джаз, блус, хип-хоп, рнб, поп и мноого други..
    ала бала

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Inna - Hot

My top 3
    1.Love sex magic
    2.Let it rock
    3.Beautiful
    Опа някой не е прочел че за класацията могат да се предлагат само поп-фолк парчета
    Опаааа..............
    Не на спама: Преслава: Зле разпределени

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    haha абе защо всеки се опитва да си наложи мнението?? рок,метъл все тая. ние сме си избрали да слушаме чалга и честно казано не ме инт кой кво ще каже.. мн ясно че няма да слушам вас. всеки си има вкус. и кат искате си направете ваша тема хит за еди кой си месец (тва вече кой знай за кой път го пиша...) и не ни се намесвайте! то близо до акъла...

Cruel Intentions

Повече от фен
    1.Бате Шефе-Софи Маринова и Устата
    2.Нещастница-Галена
    3.Авторът е друг-Цветелина Янева

Град
    Where streets have no name
    не ми пука колко зклети метъли ще се изкажат казах го и пак ще го кажа да живее чалгата защото само тя става за гледане (за слушане не чак толкова) но няма по добра музика за един здрав купон от чалгийката.

П.С.: до къде стигна света подрастващото бългърско поколение да слуша рок и да полудява да излизат навин облечени като коминучистачи и да не слуша бългърската музика помнете ми думата след 10 най-много 15 годинки няма да има българска музика и по улиците ще виждаме само хора облечени в черно който едва ли не идват от погребение. На Къде Върви Света Боже !
    Мило мое момче, ако крадената сръбско-гръцко-македонско-турска музика от ония диви ходещи силиконови плондери за теб е българска,е...направи си изследвания. Мисля, че не си българин.
    И само да ти кажа, че не всички любители на рок, метъл и прочие са облечени отгоре до долу в черно. Аз лично нося дънкита, фланелки със забавни картинки, кецове, обувки тип"пантофка", нося забавни изрисувани значки, карирани ризи и шалчета. Любимите ми цветове са лилаво, розово, синьо и синьо-зелено. Нещо да имаш да ми казваш?
    А и само да уточня, че за мен е пълен смЕх да си имате "хитове" за някой си месец. Една добра песен се помни винаги и е евъргрийн, независимо дали сме лЕто 2009 или и 10. Да питам аз, скоро да си чул евъргрийн на Азис(нея казвам, защото само нея знам). А на Led Zeppelin, Metallica, Deep Purple? Мисля, че трябва наистина да си бил в изолиран от света остров, че да не си.
    Така...за поп-фолка...
    Бях чула някаква песен на някакъв Здравкович, не българин, Лане мое, или нещо подобно. Хареса ми, но после чух някаква отвратителна пародия(българска ест) и се отвратих от парчето.
    Та моят хит и то не за месец май, а въобще е:
    Black Strobe-I'm a Man
    Deep Purple-Smoke on The Water
    Led Zeppelin-Kashmir
    Depeche Mode-Personal Jesus
    Apocalyptica-Nothing Else Matters
    и още мн други парчета, които мога да слушам до припадък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си