- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Eжедневен грим
Какво си слагате през деня?Какви продукти използвате?
защитен крем с/у слънце,малко пудра и спирала...това е за през деня,когато ще се излиза..
за ежедневието... крем за лице преди пудрата ..малко молив за очи и спирала... и понеже устните ми много лесно се напукват често ми се налага да използвам балсам или гланц за устни..Това е за ежедневието
НищоОбикновено ползвам само крем за лице и балсам за устни, а ако излизам си слагам спирала и молив (но не винаги)
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
оцветен крем, черен молив и спирала,а понякога и гланц![]()
Нищо не си слагам през деня .. Говоря за ден като днешния - никъде не излизам , не ми идват гости и аз не ходя ,, Но иначе спирала и кремче за да ми се предпазва лицето от вредните неща във въздуха![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
когато съм си вкъщи,естествено,че без грим.
но когато излизам,си се мацам както обикновено: пудра,черен молив,спирала,червило/гланц,сенки (например кафяви,сиви,бели,тъмно сини).
вечер е същото,но обикновено си слагам черни или по-тъмно сиви сенки.
Спиралка и пудра за у-щеа в къщи попринцип нищо
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Сенки, спирала, черен молив и гланц или червило.
Цветовете са в зависимост от това с което съм облечена.
Спирала задължително, другото е относително, различно всеки ден.
Рядко слагам грим за училище или като излизам през деня и, ако слагам, са само черен молив и спирала. Като ходя на дискотека, понякога се мацам повече - слагам сенки, червило и преди имах една блестяща пудра, но малко пострада и се наложи да я изхвърля![]()
Пудра,руж,гланц и спирала(не винаги)![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Крема,спиралата и гланца са задължителни...когато не съм на даскало много често си слагам и сенки![]()
To infinity and beyond.
По принцип не ползвам особено много грим, но съм решила да започна да експериментирам, за да добия повече опит.
Спирала и гланц. Ако имам време и е някой по - специален случай може да сложа и фдт, но е много рядко.
Stay up all night with the stars *
Само малко спирала си слагам.
Понякога се ''мацам'' доста друг път си слагам само един балсам за овлажняване за да не ми се напукват устните.Но общо взето най-често слагам спирала и гланц![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Когато съм си вкъщи-нищо,а когато излизам-молив,спирала и понякога гланц.
Оцветен крем за лице .. спирала и естествено гланц ...![]()