Цитирай Първоначално написано от psihqsala
Според мен този начин на мислене да разделяте хората на ''cool'' и не ''cool'' е чиста промивка на мозъка. Много американски филми сте гледали,бе, хора...
Я се замислете... Животът да не би да е като това, което се случва в училище ?? Нищо общо ! Аз сега завършвам и моята равносметка е следната-никога не съм била от така наречените ''ВИП'', за които ти говориш, винаги съм била обикновена, но въпреки това не съм позволявала да ме тъпчат ! То по твоята логика всички, които не са намацани с 100 тона грим и не се напиват до козирката са ''смотани'' и ''готините'' ги тъпчат. Е, да, ама не ! Ти може и да си ''обикновен'' и пак да си имаш самочувствие и да не позволяваш другите да ти се качват на главата ! Аз се забавлявам, но никога не парадирам с това, излизам си с хора, които на мен ми харесват, но не се фукам с напиването си, например. И ме уважават хората. Просто създавам такова усещане у тях. Никой не е виновен на ''смотаните'', че ги тъпчат и обиждат-причината не е, че не пият или не са в крак с модата, а че се дават.. ще се държат с теб по начина, по който покажеш че могат да се държат с теб.. нито по-зле, нито по-добре. А това, че има деца, които живеят, за да дразнят, комплексирани лайна, които само обиждат по-слабите е друга тема. Не ми се е случвало да съм с такива хора и се радвам. Но мисля, че това твое разделение е твърде крайно, твърде черно-бяло.