.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Доверие

Доверие

Имам огромен проблем с доверието.
    Трудно се доверявам на хората , а и за капак на това се дуржа и като кучка. Което отблъсква хорат.Имам приятели (малко както може да предположите) и най-странното е че и с тях немога да споделя сичко. Може ли накой да ми даде ''Рецепта" за справяне с това.

Рецепта няма.
    Това, че трудно се доверяваш, за мен е нещо хубаво. Много хора, които са доверчива, после пълнят форума с теми какво да правят, когато някой ги е предал
    А иначе.. Ами не се дръж като кучка.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Не допускам ного хора до себе си и това да буда кучка ги дуржи на страна ....може би ако малко повече вярвах на хората щеше да м помогне да спруда се дуржа гадно с тях

Град
    Е там...
    ти пак си добре
    аз дори не се доверявам...

Град
    Габрово
    Донякъде това да не се доверяваш на всекиго е добре. Това би могло да ти спести доста неприятнопсти. НО.....поведението на кучка не е добре - така само отблъскваш и малкото хора, които наистина си заслужават.
    Опитай се да опознаеш хората около теб и да прецениш кои са "истински" и тогава...просто се отпусни и се опитай да прекрачи тази преграда, която те спира...Ще идиш, че да се довериш на някого понякога е много хубаво нещо.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Бе в тоя живот и на себе си не можеж да вярваш...... Поне се старай да не се държиш като "кучка" и се опитай да си по-дружелюбна
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Аз съм същата, не се доверявам на никого, но избягвам да се държа като кучка, въпреки че понякога се налага .
    Съгласна съм с другите, не се доверявай на всеки, за да не съжаляваш след това и не се дръж като кучка

Бъди себе си, ебати, защо трябва да се доверяваш, след като не ти е в кръвта? Само недей да правиш грешката да си кажеш "от утре ще споделям", защото рано или късно ще направиш грешка, от която ще те боли много. Казвам го от личен опит. Иначе след като опознаеш някого можеш да му споделяш само ако ти чувстваш, че го искаш. Приятелите, ако са ти приятели, никога няма да те накарат да казваш неща, които не искаш, а ще са хората, които ще те изслушат, когато решиш да им кажеш нещо, и ще ти кажат "да, слушам те"

Мега фен Аватара на Mi6inka
    не бъди кучка с хора ,които не го заслужават... давай шанс на хората (може да откриеш истинските за теб хора ,ако не си ги открила,де) И не съжелявай ,че нямаш много приятели... по-добре малко ,но истински...че в днешно време аман от двуличие ...и не забарвяй ...че всичко е предимно такова каквото си го направиш... Бъди себе си .Успех

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    В думите на хората ;)
    Аз се доверявам само на 3ма човека в живота си просто те са заслужили и знам че никой от тях не би ме предал...

trust nobody

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Аз се доверявам само на 3ма човека в живота си просто те са заслужили и знам че никой от тях не би ме предал...
    и аз съм така

отпусни се малко! не е нужно да имаш доверие в хората около теб, за да се кефиш на живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си